19 Ιουνίου, 2021

Γκάφα ολκής από τους λοιμωξιολόγους, «λουκέτο» στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα γιατί… μπέρδεψαν τις ομάδες !

Του Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

Αθλητικά – Ελλάδα – Ερασιτεχνικός Αθλητισμός – Ποδόσφαιρο

Παρασκευή 05 Μαρτίου 2021

Λουκέτο στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό λόγο ανικανότητας και ανεπάρκειας της πολιτικής ηγεσίας.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στη σύσκεψη των Λοιμωξιολόγων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι από λάθος δεδομένα και εντυπώσεις των Λοιμωξιολόγων μπήκε την Τετάρτη νέο «λουκέτο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τη Football League.

Στον αντίποδα, Αυγενάκης και Μαυρωτάς επέμειναν για άμεσο άνοιγμα των πρωταθλημάτων και των προπονήσεων που έκλεισαν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει αύριο, ειδάλλως ανατινάζεται ο αθλητισμός στη χώρα μας, εξηγώντας τους το γιατί.

Η σύσκεψη διήρκησε περίπου μια ώρα, με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γγΑ να ζητούν την άμεση διόρθωση της προχθεσινής λανθασμένης απόφασης, αποδεικνύοντας με πίνακες και στοιχεία (τεστ, θετικότητα κλπ) πόσο ελάχιστα είναι τα κρούσματα στον οργανωμένο αθλητισμό.

Παράλληλα, ασκήθηκε σφοδρή κριτική επειδή προχτές αποφάσισαν το «λουκέτο» χωρίς να ενημερώσουν Αυγενάκη-Μαυρωτά και χωρίς να τους ζητήσουν τη συμμετοχή στη σύσκεψη ή την κατάθεση της γνώμη τους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αποδείχθηκε ότι οι Λοιμωξιολόγοι έκλεισαν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, διότι μπέρδεψαν τα κρούσματα στο βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών!

Δηλαδή οι λοιμωξιολόγοι που είναι υπεύθυνοι για τα μέτρα σε όλη τη χώρα θεώρησαν ότι οι γυναίκες (ερασιτεχνικό) είχαν τα περισσότερα και πήρε η… μπάλα όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, που υποτίθεται ότι δεν εφαρμόζουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως κάνουν οι επαγγελματικές κατηγορίες!

Αποδείχθηκε ότι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα κρούσματα στο νησί μετά το ματς με Φίλιππο Βέροιας.

Υφυπουργός Αθλητισμού και γγΑ ανέλυσαν διεξοδικά γιατί πρέπει να ανοίξουν ξανά αύριο τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις, επιμένοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και όχι την άλλη εβδομάδα, ενώ με αυστηρό και ενοχλημένο τόνο, δόθηκαν αναλυτικότατα από Αυγενάκη και Μαυρωτά στοιχεία για κάθε πρωτάθλημα (ημερομηνίες, στοιχεία τεστ κ.λ.π.).

Παράλληλα οι δύο άνδρες δέχθηκαν αμέσως τυχόν εισήγηση των Λοιμωξιολόγων για να γίνουν ακόμα αυστηρότερες οι προϋποθέσεις (τεστ 48 ώρες πριν τα ματς π.χ.).

Σε αναμονή πλέον για την απόφαση των Λοιμωξιολόγων εντός των επόμενων ωρών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

φωτό από eurokinissi

Εστέμπαν Σουάρεζ

Εστέμπαν Σουάρεζ - Esteban Suarez - Hombre deportivo - Escritor deportivo (ΣΠΟΡ) Αθλητικός Συντάκτης ladinoormestizo@gmail.com Λατίνος εραστής των ΣΠΟΡ και δη του ποδοσφαίρου… Λάτρης του ωραίου φύλλου...