18 Ιουνίου, 2021

Η εξαπάτηση του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου!

Read Time:54 Second

Επιμέλεια – Γράφει: Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μέγαρο Μαξίμου θέτουν σε «ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ» τον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλονίκης! Αφενός μεν δεν δημοσιεύουν τα πρακτικά της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, αφετέρου δε έσπευσαν από την προηγούμενη Τετάρτη να εξαγγείλουν ότι από σήμερα θα επέτρεπαν την επαναλειτουργία τους. Φευ!!!*

Αυτοί που επικαλούνται ότι είναι άριστοι,

Αυτοί που αυτοθαυμάζονται ότι μας έσωσαν,

Αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν σχέδιο και οργάνωση,

ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ!!!

Αδιαφορούν για την επιβίωση των ιδίων και των οικογενειών τους. Αδιαφορούν για όσους έχουν βάλει πλάτη μέχρι και σήμερα στη διακοπή της διασποράς του ιού.

Γι’ αυτό, οφείλουν άμεσα να λάβουν χρηματοδοτικά μέτρα ενίσχυσης, χωρίς εισοδηματικές προϋποθέσεις, αλλά ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ. Όπως ακριβώς και τα μέτρα που λαμβάνουν, χωρίς καμία ειδική αιτιολόγηση.

Και την επόμενη φορά να μην διαλαλούν για λόγους εντυπωσιασμού το άνοιγμα της αγοράς, πριν συνεδριάσει η επιστημονική Επιτροπή.

Διότι πολύ απλά, αυτοί που τάχα ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία είναι ολίγιστοι, άχρηστοι, ανάλγητοι κι επικίνδυνοι.

* Φευ: επιφώνημα= αλίμονο.

Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη

Μάχιμη Δικηγόρος στο Διοικητικό κι Εργατικό δίκαιο. Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ Κάτω Κέντρου Θεσσαλονίκης Ιδρυτικό στέλεχος της Κίνησης Μελών “Ενεργοί Δημοκρατικοί Πολίτες – ΝΑΙ” του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy