18 Ιουνίου, 2021

Παύλος Πολάκης: Αποκαλύπτει ξανά την δημοσιογραφική αλητεία του Πρώτου Θέματος (βίντεο)

Το “άσπρο” “μαύρο” επιχειρεί να κάνει για μία ακόμη φορά το Πρώτο Θέμα, όπως αποκαλύπτει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Χανιώτης πολιτικός παραθέτει απόσπασμα από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο Τζο Μπάιντεν, ούτε λίγο ούτε πολύ, προσχώρησε στη “γραμμή” Μητσοτάκη σχετικά με την απελευθέρωση της πατέντας εμβολίων για τον covid-19.

“Σε μια σημαντική κίνηση, στο πλαίσιο της μάχης γα τον περιορισμό της πανδημίας, προχώρησε η κυβέρνηση Μπάιντεν, υποστηρίζοντας την πρόταση που είχε θέσει πριν από καιρό επί τάπητος ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απελευθέρωση της πατέντας εμβολίων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr.

Λεπτομέρεια, όχι και τόσο σημαντική για τους “δημοσιογράφους” της εφημερίδας, αποτελεί το γεγονός πως η συγκεκριμένη πρόταση ανήκει στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα, και αντιμετωπίστηκε με χλεύη από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Όπως έγραφε στις 15 Ιανουαρίου 2021 ο ηλεκτρονικός τύπος: “Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και απαντώντας στην πρότασή του για την εξασφάλιση της πατέντας των εμβολίων, είπε: “Πάλι καλά κ. Τσίπρα που δεν μας ζητήσατε να κρατικοποιηθεί η Astrazeneca και η Pfizer με ένα νόμο και ένα άρθρο. Αυτά είναι αστεία επιχειρήματα και πυροτεχνήματα. Είτε δηλώνουν άγνοια για τα διεθνή δεδομένα, είτε αφέλεια, είτε σκόπιμη παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Κάποιοι μετά τα λεφτόδενδρα ανακάλυψαν και τα εμβολιόδενδρα”.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Γι’ αυτό σας βάφτισα ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ!!!
Η αλητεία (φωτό 1 σημερινή) και η αλήθεια (φωτό 2 ,τι είπε ο Μητσοτάκης απαντώντας στον Αλεξη Τσίπρα στη Βουλή πέρυσι)

Sleepy