18 Ιουνίου, 2021

LIVE – Διαδικτυακή Εκδήλωση η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Κορυδαλλού με θέμα: Η Ευρώπη μετά την πανδημία – Κοινωνία – Εργασία – Δικαιώματα

Read Time:48 Second

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορυδαλλού διοργανώνει Διαδικτυακή Εκδήλωση την Παρασκευή 7 Μαΐου στις 19:00 μ.μ. με θέμα:

Η Ευρώπη μετά την πανδημία

Κοινωνία – Εργασία – Δικαιώματα

και τις λύσεις που προτείνονται στο σχέδιο θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ και αφορούν την καταπολέμηση της ανεργίας και την προστασία της εργασίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ομιλητές:

Κώστας Αρβανίτης, Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Έφη Αχτσιόγλου, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ- τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ- πρώην υπουργός Εργασίας

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην εκλογική περιφέρεια Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών

Μετάδοση

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την σελίδα του

Facebook ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΙΡΑΙΑ :

Και από τα site

Left.gr

και

Podemos.gr

Μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις-γνώμες στο e mail: