18 Ιουνίου, 2021

Καθεστωτικές αποφάσεις: Μείωση μισθού στους εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test (βίντεο)

Read Time:48 Second

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Με έκπληξη ακούσαμε το πρωί για απόφαση που παραπέμπει σε καθεστώτα.

Μείωση μισθού θα έχουν οι εκπαιδευτικοί που αρνούνται να κάνουν self test, τόνισε η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, μιλώντας στο MEGA.

«Μείωση μισθού για όποιον αρνείται να κάνει το τεστ και άρα δεν μπορεί να πάει στην εργασία. Όμως δεν έφθασε καταγγελία εκπαιδευτικού που να αρνείται να κάνει self test. Αντιθέτως οι εκπαιδευτικοί βοήθησαν στο μέτρο αυτό»

υπογράμμισε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή

Εκτίμησε, δε, ότι δεν θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών, καθώς όπως είπε προσέρχονται μόνοι τους στην διαδικασία.

«Προσωπική γνώμη είναι ότι δεν θα χρειαστεί η υποχρεωτικότητα, γιατί οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί προσέρχονται κανονικά και εμβολιάζονται. Και συνδικαλιστικά ζητούσαν να προταχθούν στους εμβολιασμούς».

Γνωστοποίησε, ακόμα, ότι από αύριο, οι γονείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν και τα δύο self test από το φαρμακείο την ίδια μέρα, ώστε μεταξύ άλλων, να αποφεύγονται και οι συγχρωτισμοί.

Δείτε το video:

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy