18 Σεπτεμβρίου, 2021

Δήλωση του Αν. Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ – Πάνου Σκουρολιάκου, σχετικά με τα ξένα δημοσιεύματα για την Ακρόπολη

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Δήλωση του Αναπληρωτή Τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Πάνου Σκουρολιάκου, σχετικά με τα ξένα δημοσιεύματα για την Ακρόπολη

Να θυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε…

«Σοβαρή φθορά γλυπτού στην Ακρόπολη από κομπρεσέρ».

Ας σταματήσουν επιτέλους την Μενδώνη…

όπως λέει και η Κωνσταντίνα…

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ξεδιάντροπο άτομο;

Αμαθεστάτη και θρασεία, ελλειμματική προσωπικότητα βυθισμένη στην υστερική της μανία να καταστρέφει..

Είχε το θράσος να ρίξει τσιμέντο στο πιο σπουδαίο μνημείο, απαράμιλλου κάλλους, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς και συνεχίζει τη βεβήλωση με τη φθορά γλυπτού…Ένας ολετήρας του αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού που έδωσε τα φώτα του στην ανθρωπότητα…

Εκθρονίστε αυτό το όνειδος επιτέλους!

Αναλυτικά η δληλωση…

Με το γνωστό πλέον δασκαλίστικο και υπεροπτικό ύφος, το ΥΠΠΟΑ σπεύδει να «διορθώσει» δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, τα οποία δεν ακολουθούν τη «γραμμή» που το ίδιο περνά στα φίλα προσκείμενα σε αυτό εγχώρια μέσα. Με τον ίδιο ακριβώς ύφος που «διορθώνει» την αξιωματική αντιπολίτευση και τα σωματεία εργαζομένων κάθε φορά που κάποιος σπεύδει να καταγγείλει τις αυθαιρεσίες του.

Όμως η Ακρόπολη είναι μνημείο της ανθρωπότητας και όχι ιδιοκτησία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου. Ελπίζουμε ότι το κύμα των ξένων δημοσιευμάτων θα βοηθήσει, έστω και την ύστατη στιγμή, να γίνει αντιληπτή η ζημιά που κάνει στη χώρα η πολιτική της ΝΔ στον Πολιτισμό. Και πλέον μας ρεζιλεύει και στο εξωτερικό.

Έτσι θα πάρουμε πίσω τα μάρμαρα της Ακρόπολης κυρία Υπουργέ;

Δεν την άγγιξαν κατακτητές, έμεινε αναλλοίωτη χιλιάδες χρόνια μέχρι που ήρθε η Μενδώνη και ο Κούλης….

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy