24 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ΝΔ στα Καμίνια

Read Time:32 Second

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Πέμπτη 27/5/2021 στις 19:00 μ.μ. στην πλατεία Ν. Λεγάκη – Καμίνια

Συμβολική δράση διαμαρτυρίας στα Καμίνια του Πειραιά ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη- ΝΔ

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς δημοκράτες πολίτες, για να ενώσουμε δυνάμεις, προκειμένου να υπερασπιστούμε το οκτάωρο, να υπερασπιστούμε τις συλλογικές συμβάσεις, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην καταγραφή και την πληρωμή των υπερωριών, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην κανονικότητα στην εργασία, να υπερασπιστούμε τις ζωές μας.

Όχι στην κατάργηση του 8ωρου

Απαιτούμε δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Πειραιά

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ 4ου Διαμερίσματος

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία