25 Ιανουαρίου, 2022

“Απόψεις… με Άποψη” – “Γεράνεια όρη… Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις…”

1 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Γράφει η Κατερίνα Πάντα

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Απόψεις… με Άποψη

Τα πράσινα παρθένα δάση έχουν την κακιά συνήθεια να φύονται κοντά σε κορυφογραμμές εκεί δηλαδή που πνέουν οι άνεμοι δυνατότερα.

Η πράσινη ενέργεια δεν μπορεί να συνυπάρξει με τα πράσινα παρθένα δάση στον ίδιο χώρο. Μη πω ότι τα μισεί θανάσιμα γιατί εμποδίζουν την ανάπτυξή της.

Οπότε τα όμορφα πράσινα δάση, όμορφα καίγονται δεδομένων των κατάλληλων καιρικών συνθηκών.

Κατά τα λοιπά, κάτι πανίδες, κάτι σπίτια, κάτι ανθρώπινες ζωές, είναι απλά παράπλευρες απώλειες.

Φυσικά & δεν παίζει κανένα ρόλο πόσοι ατελείωτοι ρύποι παράχθηκαν προκειμένου να κατασκευαστούν στην Κίνα κυρίως τα τέρατα που ονομάζονται ανεμογεννήτριες για λογαριασμό των εταίρων μας Ευρωπαίων.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Κίνα στην οποία μεταφέρθηκε όλη η ενεργοβόρα & ρυπογόνα ευρωπαϊκή βιομηχανία (φτου κακά), δεν μολύνει αυτόν τον πλανήτη που παλεύουμε με περισσή ευαισθησία να τον καταστήσουμε πράσινο, διότι είναι εξωπλανητική περιοχή….μη πω & εξωγαλαξιακή.

Άλλωστε αξίζει τον κόπο να πληρώνεις το κάτι τις σου βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη για να προωθήσεις την ακριβούτσικη πράσινη ανάπτυξη των γερμανών φίλων μας, διότι πρέπει να παράγουν.

Επίσης δεν παίζει κανέναν ρόλο που δεν υπάρχει καμία μελέτη για την ασφαλή απόρριψη των ανεμογεννητριών όταν γεράσουν & πόσο θα μολύνουν αυτό τον έρμο τον πλανήτη. Θα τα κουτσοβολέψουν όπως τώρα διότι πρέπει να βρουν άλλο αναπτυξιακό πλάνο επειγόντως. Ο Νέρων θα ωχριά.

Παίζει η πράσινη ανάπτυξη να είναι η μεγαλύτερη παραμύθα του αιώνα.

Εσύ όμως μπορεί να ξεμείνεις από δάση, να ξαναφορολογηθείς, να γεμίσεις φτερωτές, αλλά θα είσαι ένας υπερήφανος πράσινος Ευρωπαίος..…

(Κατερίνα Πάντα)

 

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *