24 Οκτωβρίου, 2021

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ στις 17:00 μ.μ στο ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ και Συλλαλητήριο την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 ώρα 19:00 στα Προπύλαια

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Συλλαλητήριο την Τετάρτη, 26 Μαΐου, ώρα 19:00, στα Προπύλαια

για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., υλοποιώντας σχετική απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, αποφάσισε την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, ώρα 19:00, στην Αθήνα, στα Προπύλαια για να μην κατατεθεί στη Βουλή και να μην ψηφιστεί το αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη.

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη, μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το Σ.ΕΠ.Ε. και την αργία της Κυριακής, αυξάνει τις απλήρωτες υπερωρίες και αφήνει ανεξέλεγκτες τις απολύσεις κ.λ.π.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Κάλεσμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ απόψε στη Μοτοπορεία και στο Συλλαλητήριο

Μοτοπορεία και συγκέντρωση την Τετάρτη 26-5-2021

Συγκεντρωση στο “Πεδίο του Άρεως”

Στις 17:00 μ.μ

Μοτοπορεία στην Αθήνα

και μετά συγκέντρωση στις 19:00 μ.μ στα προπύλαια.

#ΔΕΝ_ΘΑ_ΠΕΡΑΣΕΙ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, 17:00 μ.μ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ/ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ 26/5/2021, 19:00 μ.μ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ-

Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που καλεί η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021, ώρα 19:00, στην Αθήνα, στα Προπύλαια για να μην κατατεθεί στη Βουλή και να μην ψηφιστεί το αντιλαϊκό και αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη.

Ταυτόχρονα, στις 17:00 μ.μ διοργανώνεται από την πρωτοβουλία ομοσπονδιών και σωματείων, μοτοπορεία την οποία και στηρίζουμε ως ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Καλούνται οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που έχουν μηχανάκι, να συμμετέχουν με την παρουσία τους.

Η μοτοπορεία θα ξεκινήσει από το Πεδίον του Άρεως (Μαυρομματαίων και Λ.Αλεξάνδρας) θα διανύσει διάφορα σημεία της Αθήνας και θα καταλήξει στα Προπύλαια για το συλλαλητήριο.

Το Οργανωτικό Γραφείο

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy