24 Οκτωβρίου, 2021

LIVE Απόψε στις 19:00 μ.μ. η διαδικτυακή εκδήλωση των δημοσίων υπαλλήλων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ για τις εργασιακές σχέσεις

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Δημοσίων υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 19:00 μ.μ. με θέμα «Δεν θα γίνουμε σκλάβοι στον 21ο αιώνα – Μια συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις»

Η Ν. Ε. Δημοσίων υπαλλήλων ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, στις 19:00 μ.μ, με θέμα την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την εμφάνιση των νέων μορφών εργασίας στο Δημόσιο.

Η κατάργηση του οκταώρου, η ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, οι μισθολογικές μειώσεις, η επίθεση σε συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες, η τηλεργασία και η διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, η εκχώρηση βασικών δημόσιων λειτουργιών σε ιδιωτικά συμφέροντα, αποτελούν βασικούς πυλώνες της αντιμεταρρύθμισης που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ, χρησιμοποιώντας την πανδημία ως παντιέρα ευκαιρίας.

Συζητάμε με τους:

· Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βουλεύτρια Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας

· Κώστα Ζαχαριάδη Τομεάρχη Εσωτερικών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθήνας

· Χριστόφορο Βερναρδάκη Επίκουρο Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης, πρ.Υπουργό, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α’ Αθήνας

· Νάσο Ηλιόπουλο Εκπρόσωπο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, πρ. υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

· Γιώργο Πετρόπουλο μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ

τις απαντήσεις που μπορούν να δώσουν οι εργαζόμενοι, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την δίκαιη και κοινωνικά ανταποδοτική οργάνωση της εργασίας στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Facebook, στην Σελίδα της Ν.Ε. Δημοσίων Υπαλλήλων Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/740994053238599/?ref=newsfeed

ή σε ζωντανή αναμετάδοση από:

avgi.gr

στο κόκκινο 105.5 fm

left.gr

podemos.gr

Δείτε σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ – LIVE:

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy