1 Αυγούστου, 2021

“Απόψεις… με Άποψη” – “Όνομα Ντόρα Μπακογιάννη Επάγγελμα Η κόρη του μπαμπά μου”

Γράφει – Επιμέλεια: Φωτεινή Καλπάκη

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Απόψεις… με Άποψη

4 χρόνια πέρασαν. 4 χρόνια που έφυγε από τη ζωή ο Κων.νος Μητσοτάκης. Ένας από τους ανθρώπους που μας έμαθε τον όρο #ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ οικογενειοκρατία. Που άφησε άξια αντικαταστάτρια του την κόρη του την Ντόρα κι ανάξιο τον γιο του Κυριάκο, που ενώ ακόμη κι η μάνα του το προστάτευε ως το πιο αδύναμο κοινωνιοπαθές παιδί, η χώρα αυτή, η αμνήμων χώρα του ανάθεσε τη πρωθυπουργία.

Η μία ανέμελη ανεπάρκεια του πίσω από την άλλη, που ακόμη και τα υπό έλεγχο κ γουελπέιντ ΜΜΕ δεν προλαβαίνουν να καλύψουν.

ΠΩΣ νιώθει η αδερφή του η Ντόρα άραγε, ζώντας στη σκιά του;

ΠΩΣ νιώθει μια κόρη ενός ανθρώπου, με μεγάλη πολιτική υπόγεια κατασκευασμένη δύναμη, που λήστεψε εθνικό πλούτο και γαλούχησε τα παιδιά του με τις αρχές του βολέματος και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος;

ΠΩΣ νιώθει που μεγάλωσε σε ηθική και αξιακή παρακμή, αφομοίωσε τις αντίστοιχες πρακτικές κι ετοιμάστηκε να τον διαδεχτεί σε κυβερνητικά αξιώματα μήπως παρελπίδα γίνει η ιδιοκτήτρια της χώρας;

ΠΩΣ νιώθει μια κόρη που, δεν καταφέρνει τελικά να πάρει το χρίσμα για τη πρωθυπουργία, παρόλο που ο πατέρας της, έβαλε όλους τους σφουγγοκωλάριους του παρακαταθήκη, ώστε να γίνει αυτό;

#Πως νιώθει άραγε μια κόρη, όταν βλέπει το χαζό αδερφό της, το χαζό παιδί που ενώ πεθαίνει ο λαός στα ράτζα αυτός άγεται και φέρεται με μια ρώγα έξω ως γκόμενος φιλελές κ μια τσουρεκοσακούλα στο χέρι, να προκρίνεται για πρωθυπουργός,μια θέση που ένιωθε κ αξίωνε δική της;

Η απάντηση είναι Δ Ε Ν Ν Ι Ω Θ Ε Ι

Δεν νιώθει άνθρωπος που πρέπει να λογοδοτήσει αν έχει συμμετάσχει στη δολοφονία του Ιάσονα, αν σπάσει τη καραντίνα αν αν.

Δεν νιώθει πως έπρεπε να ζητήσει τη τιμωρία των παιδεραστών που υποστηρίζει η παράταξη της, σαν μάνα τουλάχιστον.

Δεν νιώθει πως έπρεπε να υποστηρίξει το κίνημα των metoo, ούσα γυναίκα. Γυναίκα… ΟΧΙ..

#ΜΙΑ_ΚΟΡΗ_θα_είναι_πάντα,η κόρη του Μητσοτάκη, όχι η χήρα του Π. Μπακογιάννη, όχι η σύζυγος του Κούβελου, πάντα θα είναι η κόρη του Μητσοτάκη που δεν θα κοιτάει πουθενά αλλού παρά μόνο στον Κ Α Θ Ρ Ε Φ Τ Η που της έκανε δώρο ο μπαμπάς της και την δείχνει ισχυρή. Μη τυχόν και σπάσει και μετά θα πρέπει να αντικρίσει την ανθρώπινη Γ Υ Μ Ν Ι Α της.

νιώθει καλά όταν καρδουλώνεται, αν βρεθεί κανένας αντάρτης και καμιά γλωσσού και της κάνουν #κριτικη, απαπαπααα #ΦΙΜΩΣΗ

Διαπίστωσα λοιπόν προ ολίγου ότι η #χουΝΔα σας κυρία Μπακογιάννη δεν άντεξε το ξεβράκωμα σας από την ασήμαντη Φωτεινή.

δεν αντέξατε που φανέρωσα σε φίλους γνωστούς συντρόφους ότι κάνατε Πάσχα (ασυγκράτητη πάντα) στα Χανιά και αφού προστατευτήκατε δυο βδομάδες απ΄τους νοικιασμένους δημοσιογραφίσκους είπατε να πορίσετε και στο λιμάνι και να φάτε και να πιείτε ενώ ο Έλληνας ο ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ψηφοφόρος σας και οι υπόλοιποι άτυχοι που σας ανέχονται έστελναν ακόμα επιστολόχαρτο για να πάνε μέχρι το ψιλικατζίδικο.

Σας πείραξε η ανάρτηση μου στις 8 Μάη που ήταν μια απεικόνιση αφτιασίδωτη της Ντόρας της Αδίστακτης της Συγκαλύπτριας της τάχα Συντετριμμένης για τη δολοφονία του μοτοσικλετιστή Ιάσωνα στην οποία ήσασταν παρούσα, της Ντόρας τη γειτόνισσα του Χριστοφοράκου, της Ντόρας την κουμπάρα του εθνικού μας μεγαλέμπορα λευκών προϊόντων, της Ντόρας που φωτογραφήθηκε με το σκυλί της σε φυλλάδα βλαχοβαλκανίων περήφανη για το γιο της το δήμαρχο τον καταχραστή κ όλα αυτά στην Ελλάδα τη δική της γιατί εγώ αντιπροσωπεύω την άλλη Ελλάδα αυτή του ήθους, του φιλότιμου του μεροκάματου του ονείρου της αλληλεγγύης της εργατικότητας της προσφοράς για μια κοινωνία αντάξια του αναστήματος των πατεράδων μας βάζοντας τη δική μας ίσια περπατησιά. Ισια ναι…

Ο δικός μου πατέρας κυρία Μπακογιάννη αρθρογραφούσε στα τότε Νέα ως πολίτης απλός όσο ήταν ακόμα Τύπος ενημέρωσης και όχι “αυλή του Άνακτος”

Αρθρογραφούσε με μια πένα που μάτωνε η πέτρα και σκιαζόταν ο ουρανός, έπαιρνε άλλο χρώμα το χαρτί.

Σε ένα απ΄τα άρθρα του ο χείμαρρος, βαθιά δημοκράτης, αθυροστομος γίγαντας με καρδιά βιτάμ κυρ Γιαννης χαραχτήρισε τον συγχωρεμένο Μητσοτάκη ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Την επόμενη ημέρα έκανε αιμοκάθαρση στην Αθηναϊκή κλινική στην πλατεία Μαβίλη. Απ΄εξω τον περίμεναν τέσσερις μπράβοι, εκείνος ίσα που βάσταγε όρθιος μετά από τέσσερις ώρες κάθαρσης. Τον πλησίασαν τον χτύπησαν στο κεφάλι (17 ραματα) και τον απείλησαν οι τραμπούκοι να σταματήσει να γράφει και να τον μηνύει τον Κ.Μ. αλλιώς θα τον τελειώσουν.

Εμείς τον περιμέναμε να φάμε όλοι μαζί, ανοίγει η πόρτα μπαίνει αιμόφυρτος, η φανέλα του με τις τιράντες γεμάτη αίμα. Χάνω το φως μου, τι έγινε μπαμπά, ποιος το κανε αυτο και γιατί ???

15 χρονων ημουν…

Οι φασίστες γαρδένια μου, οι #φασίστες, τώρα και να σου πω λίγα θα καταλάβεις, όταν θα μεγαλώσεις θα μάθεις για τον Φασισμό κι άσο μπορείς πολέμα τον. Εγώ δε θα ΄μαι εκεί αλλά εσύ μη γίνεις ποτέ πιόνι του,να καλπάζεις να ΜΗ ΣΕΡΝΕΣΑΙ.

ΑΥΤΑ κυρία Μπακογιάννη μου!

Εμένα πάνε 21 χρόνια που δεν είναι σπίτι μας

Μα είναι μέσα μου και ΚΑΜΑΡΩΝΩ για τη δράση του, που στην άκρη του γκρεμού δεν τον έπιανε ζάλη, στην άκρη του γκρεμού χόρευε πεντοζάλη.

Εμένα δε μου άφησε αρχαία οφσορ και καταθέσεις.

Εμένα μου άφησε αξίες τσαμπουκά και μαγκιά να κοιτάζω τη ζωή και τους ανθρώπους ντρέτα να μη τους χρησιμοποιώ, να μη φοβάμαι, να μη γλύφω, να μη ρουφιανεύω και να πολεμάω για τον πεσμένο τον βασανισμένο τον διωγμένο.

Δε θα σχολιάζω στο τοίχο σας γιατί η φίμωση του ελεύθερου ανθρώπου είναι το όπλο του Φασίστα

Δεν πειράζει αγαπητή. Με κέρδισες!!!

Η ασήμαντη Φωτεινή δε σε φοβάται (, όμως)

Είσαι ολόκληρη μια Ένδεια και μια Σαπιλα.

Ακόμα και ΑΝ μετά από αυτή την ανάρτηση μπλοκαριστώ εξ ολοκλήρου απ΄τη συμμορία σου θα γεννιούνται νέες πένες να σας ρημάζουν να σας γονατίζουν να σας αποδοκιμάζουν στα σοσιαλ-social που τόσο φοβάστε γιατί πέφτετε.. όπως όλα τα καθεστώτα δεν μακροημερεύουν.

Ναι σας καταλαβαίνω, τα σοσιαλ-social είναι πιο ενωμένα από ποτέ και στους 18 με 40 η προπαγάνδα και η λάσπη δεν μας αγγίζει.

Μπλοκάρετε μας, Χτυπήστε μας, Απειλήστε μας, Φιμώστε μας

📣 Τον φτωχό που έχει μπόι στη ψυχή του και θύελλα στο θυμικό του

Τον αποκαρδιωμένο, τον άνεργο, τον ευάλωτο, τον μεταξωτό άνθρωπο που τρώει απ΄τα συσσίτια εξαιτίας της οικογένειας σου να τον φοβάσαι Ντόρα Μπακογιάννη, μη τον υποτιμάς.

Όταν γιάνει τη γδαρμένη πλάτη του

ΘΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ.

Φωτεινή Καλπάκη

Sleepy