24 Οκτωβρίου, 2021

Παραιτηθείτε ανίκανοι – Σκαμπίλι στον ελληνικό Τουρισμό Η TUI ακύρωσε τα πακέτα σε 9 τουριστικούς προορισμούς

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Τετάρτη 02 Ιουνίου 2021

Παραιτηθείτε ανίκανοι κομπογιαννίτες…
Σκαμπίλι στον ελληνικό Τουρισμό – Η TUI ακύρωσε τα πακέτα σε 9 τουριστικούς προορισμούς.

Η TUI ακύρωσε όλα τα πακέτα της σε Κρήτη, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων μέχρι τις 13 Ιούνη.

Σίγουρα… βοήθησε στην απόφαση και η … μεγαλειώδης συνέντευξη του Χάρη.

Σύμφωνα με το rosa.gr…

Όσο κι αν η κυβέρνηση μένει πιστή στο αφήγημά της περί ασφαλούς ανοίγματος του Τουρισμού κι αποκλιμάκωση της πανδημίας στη χώρα μας, αυτό που καθορίζει τις οικονομικές δραστηριότητες και τον Τουρισμό είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, μια από τις πλέον κρίσιμες αγορές για την πορεία του ελληνικού τουρισμού μετά την ένταξη της Ελλάδας στην «πορτοκαλί» λίστα, τώρα φαίνεται να περιορίζει περαιτέρω τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, αφού την προηγούμενη εβδομάδα η TUI UK ακύρωσε όλα τα πακέτα της σε Κρήτη, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ειδικότερα ακύρωσε όλα τα πακέτα της μέχρι 13 Ιουνίου σε Χανιά, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Σάμο, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Θάσο και Πρέβεζα, καθώς η αποκλιμάκωση της πανδημίας γίνεται αργά και τα κρούσματα διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα παραμένει στην «πορτοκαλί» ζώνη και αν δεν περάσει γρήγορα στην πράσινη έρχονται και νέες εξελίξεις από τη Βρετανία.

#τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες
#ΝΔ_THE_END

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία