18 Σεπτεμβρίου, 2021

ΑΔΕΔΥ: Αποχή και απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων από την ηλεκτρονική ψηφοφορία των Υπηρεσιακών Συμβουλίων

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021

Κάλεσμα σε Ανυπακοή και Αποχή καθώς και στην Απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων από την ηλεκτρονική ψηφοφορία των Υπηρεσιακων Συμβουλίων που σχεδιάζει και προσπαθεί να επιβάλει το καθεστώς – κυβέρνηση της ΝΔ και του Μητσοτάκη… Αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Απόφαση την οποία στηρίζει και η ΕΑΕΚ – Η Ενωτική Αγωνιστική Εκ-κινηση

Με αφορμή την επιχειρούμενη ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Διοίκησης να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, σε σειρά φορέων όπως: την Α.Α.Δ.Ε (Ανεξάρτη Αρχή Δημοσίων Εσόδων), το Υπουργείο Οικονομικών την Περιφέρεια Αττικής το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κ.α., επισημαίνει τα εξής:…

Αναλυτικά…

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους της Διοίκησης να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του Δημοσίου, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, σε σειρά φορέων όπως: την Α.Α.Δ.Ε, το Υπουργείο Οικονομικών την Περιφέρεια Αττικής κ.α., επισημαίνει τα εξής:

Με αποφάσεις, τόσο του Γενικού Συμβουλίου, όσο και της Εκτελεστικής Επιτροπής, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. έχει εκφράσει την κατηγορηματική της αντίθεση στη διενέργεια της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, καθώς αυτή είναι αποτέλεσμα επιβολής εκ μέρους της Κυβέρνησης, με στόχο την υπονόμευση των ζωντανής δράσης του συνδικαλιστικού κινήματος με αντιδημοκρατικές διαδικασίες και πρακτικές.

Η επιμονή σε αυτές τις πρακτικές, ειδικά μετά την άρση των περιορισμών στο σύνολο σχεδόν της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, είναι ακατανόητη και υποκρύπτει σκοπιμότητες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τις διοικήσεις, που επιχειρούν να πραγματοποιήσουν εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία, να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους.

Σε διαφορετική περίπτωση καλούμε τα μέλη μας να απέχουν από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Θεωρούμε, δε, αυτονόητη την απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων και υποψηφιοτήτων από την εκλογική διαδικασία.

Savvas_Kastrinos_Sebastian

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy