24 Οκτωβρίου, 2021

Παύλος Πολάκης: Καταιγιστικός και σήμερα στη βουλή… 4-0 από τα αποδυτήρια (βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ένας καταιγιστικός και ισοπεδωτικός Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά στη βουλή στο νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης του Ε65 για τα μεγάλα έργα που έχουν σταματήσει, για το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη και για την δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη….

Ξεφτίλισε στη κυριολεξία και πάλι την κυβέρνηση

Αναλυτικά…

Η σημερινή ομιλία του Παύλου Πολάκη στην ολομέλεια της Βουλής (13/7/2021)

Παύλος Πολάκης Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

Για το διάγγελμα του διχασμού του Μητσοτακη,για την κοροϊδία της ΝΔ για τα μεγάλα έργα,για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ψεύτικου πόθεν εσχες Μητσοτακη και για την ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ,Λιμενικου και Εισαγγελίας Χαλκίδας στην άσκηση διώξεων για το θάνατο του ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ!!

Στην αρχή της ομιλίας του κατά τη συζήτηση σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο E 65, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στο χθεσινό διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι η ελευθερία, μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα, αποτελεί αυθύπαρκτο δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι προνόμιο το οποίο ορίζεται από ένα πρωθυπουργό, ελέω θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν στο μεσαίωνα. Το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, για τον Π. Πολάκη ήταν ένα μήνυμα διχασμού που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, κάνει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια και αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας , με τους 13.000 δυστυχώς νεκρούς, με 6.500 από αυτούς να έχουν χάσει τη μάχη εκτός ΜΕΘ και χωρίς να έχουν έρθει οι θεραπείες για τις οποίες φωνάζουμε από το Νοέμβριο και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σώσει τη ζωή 6.000 συνανθρώπων μας.

1-0

Στην συνέχεια, ο Π. Πολάκης απευθυνόμενος στον υπουργό τον κάλεσε να του υποδείξει μετά από δυο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ, ένα έργο, μικρό ή μεγάλο, το οποίο να υλοποιείται αυτή τη στιγμή και το οποίο να είναι έργο το οποίο σχεδίασε, χρηματοδότησε και συμβασιοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ. Κατά τον Π. Πολάκη δεν υπάρχει τέτοιο έργο καθώς όποιο έργο αυτή τη στιγμή υλοποιείται στη χώρα, από τα Χανιά μέχρι τον Έβρο, είναι έργο το οποίο σχεδιάστηκε ή χρηματοδοτήθηκε ή συμβασιοποιήθηκε επί κυβέρνησης Σύριζα. Ενδεικτικά παραδείγματα των ρυθμών με τους οποίους κινείται η κυβέρνηση αποτελούν κατά τον Π. Πολάκη, η αποκατάσταση του αλσυλλίου της Χώρας Σφακίων μετά την κακοκαιρία Ωκεανίς, ένα μικρό έργο ύψους 1,2 εκ € για το οποίο αν και οι μελέτες έχουν τελειώσει εδώ και 14 μήνες δεν έχει λυθεί ακόμα το ζήτημα της συμπληρωματικης χρηματοδότησης(η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε 700 χιλιαδες χρειάζονται άλλα 400) και το εμβληματικό για την Κρήτη έργο κατασκευής του ΒΟΑΚ όπου η κυβέρνηση μετά από πολλές αλλαγές στρατηγικής κατέληξε να υιοθετήσει τη στρατηγική που είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης Σύριζα, προσθέτοντας απλά διόδια.

2-0

Στη συνέχεια ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε ένα θέμα της επικαιρότητας τονίζοντας ότι «περίμενα να έχει την στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Μητσοτάκης σήμερα να απαντήσει στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει μετά από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που έχει κάνει η εφημερίδα Ντοκουμέντο από προχθές», σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης κατέθετε για τέσσερα έτη ψευδές Πόθεν Έσχες, αδίκημα το οποίο επισύρει βαριές ποινές.

3-0

Τελειώνοντας, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στο θάνατο του κ. Βαληράκη τονίζοντας ότι υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για δολοφονία και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοίδη να επισπεύσει τις διαδικασίες.

4-0

Δείτε το video:

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy