24 Οκτωβρίου, 2021

Αλέξης Τσίπρας: Καλώ τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση… Πρέπει να υψώσουμε ανάστημα δημοκρατίας (βίντεο)

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ο Αλέξης Τσίπρας στις Αντιθέσεις – Οι εξελίξεις στον καιρό της πανδημίας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας μίλησε στην εκπομπή “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” με τον Γιώργο Σαχίνη στην “ΚΡΗΤΗ TV”

Μεταξύ άλλον ανέφερε…

Ο μόνος τρόπος να γλιτώσει ο κ. Μητσοτάκης είναι ο διχασμός: να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου

Έχουμε μια κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί, μια κυβέρνηση που κοιτάζει μονάχα το πολιτικό όφελος, έναν πρωθυπουργό που πανηγύρισε- δύο φορές μάλιστα- το τέλος της πανδημίας και που δεν αξιοποίησε τον χρόνο για να ενισχύσει το ΕΣΥ. Δεν έδωσε χρήματα στο ΕΣΥ αλλά έδωσε χρήματα στα ΜΜΕ για να τον αποθεώνουν ως «Μωυσή».

Εν γνώσει του o Πρωθυπουργός καλλιεργεί τη στρατηγική της διχόνοιας και του διχασμού, του κοινωνικού αυτοματισμού που μας οδηγεί σε έναν ολισθηρό δρόμο. Θεωρεί ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει είναι με το να στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου. Ανοίγει, με τους πιο άγαρμπους όρους, τη συζήτηση για τη γενίκευση του εμβολιασμού και των απολύσεων. Πρόκειται για μια εσκεμμένη στρατηγική.

Αυτή η κυβέρνηση κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα. Αν η κυβέρνηση επιλέξει να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές εν μέσω πανδημίας, θα φάει τα μούτρα της. Ας το κάνει. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε έτοιμοι, δεν θα αιφνιδιαστούμε. Ο κ. Μητσοτάκης μας οδηγεί σε αδιέξοδο και αυτό το αδιέξοδο πρέπει να αποτραπεί. Θέλω να καλέσω τους πολίτες να βρίσκονται σε εγρήγορση. Πρέπει να υψώσουμε ανάστημα δημοκρατίας.

Δείτε το video:

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy