24 Οκτωβρίου, 2021

Παύλος Πολάκης: Έρχεται η ώρα που φοβάται ο Μητσοτάκης όπως ο διάολος το λιβάνι !!!

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Με μια ανάρτηση στα social media και στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Χανίων του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία & αν. Τομεάρχης Διαφάνειας Διοικητικής Δράσης Παύλος Πολάκης προειδοποιεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση – καθεστώς της ΝΔ να σοβαρευτούν και να φέρουν επιτέλους τα ΦΑΡΜΑΚΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ

Δικαίωση για τον Παύλο Πολάκη

Όπως έρχονται πλέον τα στοιχεία με την εξέλιξη παγκοσμίως της πανδημίας ο Παύλος Πολάκης είχε απόλυτο δίκιο σε όσα έλεγε και λέει από τον Οκτώβρη σχετικά με τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά του κορωνοϊού.

Δέχτηκε χυδαία επίθεση από την ΝΔ τα πετσοταισμένα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους, αλλά δυστυχώς και από το εσωτερικό του κόμματος του, στοχοποιήθηκε, λοιδορήθηκε, Αλλά ήρθε η ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!

Η Μύκονος με ποσοστό εμβολιασμενων στο 85% μπήκε σε lockdown. Άρα το λογικό συμπέρασμα είναι ότι τα εμβόλια δεν βοηθάνε !!!!

Πρωθυπουργός Ισραήλ: Πιθανόν μη αποτελεσματικό το εμβόλιο της Pfizer έναντι της μετάλλαξης Δέλτα

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποιεί: Πιθανόν μη αποτελεσματικό το εμβόλιο της Pfizer έναντι της μετάλλαξης Δέλτα

“Το εμβόλιο της Pfizer προστατεύει μόνο κατά 64% και παρέχει σημαντικά λιγότερη προστασία από ότι ήλπιζαν οι υγειονομικές αρχές”, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπένετ. Μην τον πιστεύετε! Σίγουρα είναι… ψέκι. Εμπιστοσύνη μόνο στον Κούλη μας!  #εμβολια #εμβολιασμος

258 θάνατοι από την μετάλλαξη δέλτα στην Αγγλία, 92 ανεμβολίαστοι, 118 – 2πλα εμβολιασμένοι και 48 αυτοί με μαύρο χρώμα (στη φωτό) είναι με μονή δόση.

Πείτε μας λίγο για τα εμβόλια ακόμα να δούμε κάτι…

Αναλυτικά η ανάρτηση…

Ισραήλ -Αγγλία -Μύκονος.…

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ!!!

Υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, αλλά τα κρούσματα ξανάρχονται….

Θα καταστραφεί το αφήγημα αντιμετώπισης της πανδημίας που στήριξαν με νύχια και δόντια (και ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ βέβαια) οι ταξιαρχίες των ΜΜΕ αλλά και οι «επιτροπές λοιμωξιολόγων»..

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ….Όλα, φτηνά και ακριβά

Οι μεταλλάξεις είναι η φυσική ιστορία της ύπαρξης και της επιβίωσης μεγάλης μερίδας ιών και των κορωναϊών.

Ευτυχώς η Δέλτα παρότι μεταδοτικότερη έχει χαμηλότερη βαρύτητα και θνητότητα.

Μέτρα προστασίας, ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, ούτε τώρα ούτε το φθινόπωρο!!!!!!

Θα μπορούσαν από τον Φλεβάρη οπως η Αμερική και η Γερμανία…

-Αντιϊκά Φάρμακα, ελεύθερα και δωρεάν στα φαρμακεία για ΟΛΟΥΣ, στην ΕΛΛΑΔΑ που θα αρρωστήσουν

– Μονοκλονικά αντισώματα διαθέσιμα σε όλα τα Νοσοκομεία.

– Ελεύθερα τα αντιβιοτικά.

Όπως αναφέρει η Κυριακάτικη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy