24 Οκτωβρίου, 2021

Επιμέλεια – Γράφει: Σάββας Σεληθωμάς

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Σκέψεις του Σπύρου Μάρκου Επίτιμου Σχολικού Σύμβουλου

“Κακιά στιγμή” για την χώρα, αφ’ ότου ανέλαβε ο Κούλης: ξεσάλωσαν οι πάντες: βιαστές, δολοφόνοι, καταχραστές Δημοσίου Χρήμ., λαμόγια, μαστρωποί, μαφιόζοι, φονιάδες γυναικών και “ών ουκ έστιν αριθμός” κακοποιών, κυρίως..”μπουμπούκια”της ΝΔ..! Γκαντέμη, καταστρέφεις την χώρα..Ουαί !

Η παροιμία λέει: ” Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”.Η ..Μήτσους την έχει άσχημα: Τα στοιχεία που παρουσίασε το Documento είναι αδιάψευστα…Τί θα κάνεις από εδώ και πέρα ; Θα χαζογελάς, ως συνήθως; Ή νομίζεις ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει; Σύντομα θα το νιώσεις !!

Η Τουλουπάκη, ως Άξια Δικαστική Λειτουργός, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί: οι εγκληματίες θα αποκαλυφθούν και οι απατεώνες πρέπει να λογοδοτήσουν ! Αρκετά κορόϊδευσαν τον Ελληνικό Λαό ! Τις βρωμιές που κάνει σήμερα η ΝΔ στην Δικαιοσύνη..τις έχει καταλάβει ο κόσμος.. Ξεφτίλες ΝΔ..!

Είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες, ψεύτες και κλέφτες στην Ελληνική Ιστορία! Ξέρω πολλούς που ψήφισαν Ν.Δ, το 2019, και σήμερα τους βρίζουν. Κλέφτες, μαφιόζοι,πόσα έχετε φάει μέχρι τώρα; Πόσα εκατομμύρια βγάλατε έξω; Νομίζετε ότι θα σωθείτε από τα πουλημένα ΜΜΕ; Ντροπή !

Εδώ έχουμε απατεώνες με τον Νόμο! Μα είναι τόσο ηλίθιοι; Η επόμενη κυβέρνηση του Τσίπρα θα καταργήσει τον Νόμο τους. Άρα; Όσα προλάβουν να φάνε μέχρι τότε; Λήσταρχοι του Δημοσ Χρήματος! Θα τζογάρουν ανεξέλεγκτοι τις εισφορές των επικουρικών – Documento:

Πρόκειται για ξεδιάντροπο ΨΕΥΤΗ κ. ΑΠΑΤΕΩΝΑ, όπως και ο πατήρ του: Όμως ο κόσμος δεν μασάει, κύριε! Σας έχει πάρει χαμπάρι,παρά τα τρισάθλια = γελοία και πετσωμένα =πουλημένα ΜΜΕ. Ως πότε, νομίζετε ότι θα κοροϊδεύετε τον λαό;! Να μετράει τα λόγια του…

Αυτή η κυβέρνηση μού θυμίζει τους 30 Τυράννους της Αθήνας, μετά το 404 π.Χ. ‘Ομως ο Λαός της Αθήνας=οι Πολίτες δηλ., τούς ανέτρεψαν λίαν συντόμως!Ο Κώστας Β. σωστά μιλάει εδώ για “πολίτες”, όχι υπηκόους..! Το πέπλο της σιωπής και της Σαλώμης – Documento:

Φίλοι της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ο Μητσοτάκης είναι δειλός και άβουλος, ελπίζω όχι μοιραίος.Οι ΕΔ της Ελλάδας μπορούν να δώσουν ένα γερό χαστούκι στην γείτονα.Την Κύπρο την έχει πουλήσει ο τύπος!.. “ΑΚΟΥΣΤΕ κύριε Μητσοτάκη”… Η αγωνιώδης ανοιχτή επιστολή της εφ. “ΣΗΜΕΡΙΝΗ” από την Κύπρο

Σπύρος Μάρκου – Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος

Σάββας Σεληθωμάς

Εν πάση περιπτώσει......... εκέντησα με τη φωθιά....... Ώρα σας καλή.... και.... τα μιλούμε μρε..... "Ανυπάκουος κι Ασυμβίβαστος" Σπούδασε στο "Ανήσυχο πνεύμα" - Μέλος - Ταμίας στο Δ.Σ της Ε.Τ.Π.Ν - Ένωση Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού - Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε - Υ.ΕΘ.Α - Μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ Περάματος ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Sleepy