18 Σεπτεμβρίου, 2021

“Απόψεις… με Άποψη” – “Οι πορφυρογέννητοι είναι εξ ορισμού εκτός τόπου και χρόνου”

Read Time:40 Second

Γράφει – Επιμέλεια: Δημήτρης Πετράς

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Απόψεις… με Άποψη

📍 Οι πορφυρογέννητοι είναι εξ ορισμού εκτός τόπου και χρόνου

📍 Από τη στιγμή της γέννησής τους περιβάλλονται από αυλικούς που τους λένε πως είναι προορισμένοι για να ασκούν εξουσία

📍 Αισθάνονται νόμιμοι κληρονόμοι του κράτους και θεωρούν αδιανόητο «κατσαπλιάδες αριστεροί» να αμφισβητούν τα δικαιώματα τους

📍 Οι μεγαλύτεροι τους εχθροί είναι …τα μέλη της ίδιας τους της οικογένειας που θέλουν κι εκείνοι να γίνουν αρχηγοί του κράτους (αδελφές, ανίψια, ξαδέλφια)

📍 Η επικοινωνιακή διαχείριση έχει όρια. Οι πολίτες κοιτούν την ουσία και τιμωρούν όσους τους υποτιμούν και τους συμπεριφέρονται ως υπηκόους του αυτοκράτορα

Δημήτρης Πετράς

Ο Δημήτρης Πετράς γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ απέκτησε τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» με ειδίκευση στον τομέα Ανάπτυξη και Προγραμματισμός, του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παράλληλα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών «Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ» με πρακτική άσκηση στον Όμιλο του ΣΚΑΪ. Έχει εργαστεί ως φιλόλογος και ήταν από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2019 εκλεγμένος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Περάματος. Από τον Νοέμβριο του 2019 είναι Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Περάματος.
Sleepy