18 Σεπτεμβρίου, 2021

Ανασχηματισμός Πέρα βρέχει – The good news: Αποδοθήκαν ευθύνες για τις καταστροφικές πυρκαγιές. The bad news: Την πλήρωσε η Πελώνη !

Επιμέλεια – Γράφει: Σεμπάστιαν Τριστάν – Sebastian Tristan

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

#ανασχηματισμος #Πελωνη #σανο #συνεντευξη_τυπου #Μητσοτακη_ξερεις_εσυ #μητσοτακη_παραιτησου

ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ… ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΠΕΛΩΝΗ

– Σκατά τα κάναμε με την #Πυρκαγια ..Να σκάσω είμαι

– Να κάνουμε μια ντρίπλα να ξεχαστεί λίγο το πράΜα???

– Σαν τι να κάνουμε δηλ?? Να δείξω λίγη ρώγα?

– Πάει αυτό! Πάλιωσε! Ένα μίνι ανασχηματισμό πχ?? Να ξεχαστούν λίγο τα γίδια??

– ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ! #ανασχηματισμος

Ανασχηματισμός – Πέρα βρέχει

Ανασχηματισμός – Άλλαξε ο …Μανωλιός..

Ανασχηματισμός – Έφυγε η Αριστοτέλεια, έμειναν οι άριστοι

Ανασχηματισμός – Κοιμήθηκα με Πελώνη εκπρόσωπο τύπου και σηκώθηκα με Πελώνη εκπρόσωπο κήπου.

Ανασχηματισμός – Πήγε Κουβα η Πελώνη, …ο τόνος δικός σας.

Ανασχηματισμός – Να έπαιρνε μια μάνικα και η Πελώνη, τι κάθονταν;

Ανασχηματισμός της καρέκλας. Θα πάει καλά.

Αυτό με τον ανασχηματισμό μου θυμίζει όταν έγραφα χάλια σε κάποιο τεστ την επόμενη φορά άλλαζα στιλό γιατί ένιωθα ότι αυτό με γκαντεμιαζε.

Μια φορά έφυγε τριήμερο η #Πελωνη και έπεσε να τη φάει από τη ζήλια ο Τρόπικαλμπλεντ.

Ο ανασχηματισμός για τους πολιτικούς είναι ότι ακριβώς είναι κ για τους αστυνομικούς η ΕΔΕ, ένα καλό πλυντήριο αποποίησης ευθυνών

Ο μίνι ανασχηματισμός δεν έγινε για ν’απομακρυνθούν αυτοί που έκαναν αστοχίες στη διαχείριση των πυρκαγιών, αλλά για ν’απομακρυνθούν αυτοί που επέτρεψαν να γίνουν αστοχίες στην εικόνα του Λουδοβίκου.

Τελικά σε αυτό το κόμμα το μόνο πρόβλημα που προσπαθούν συνέχεια να λύσουν είναι το επικοινωνιακό…

Τελικά το πρόβλημα της καλύτερης κυβέρνησης ολονώνε των εποχώνε ήταν η επικοινωνία κ όχι ή ουσία

Ανασχηματισμός επικοινωνίας και όχι ουσίας. Η Πελώνη πλήρωσε την λάθος ερώτηση στη συνέντευξη τύπου και ο Σκέρτσος των 74 αεροπλάνων που τελικά ήταν 20 αναβαθμίστηκε σε Υπουργός.

Βίντεο

Πρωθυπουργός να μένει Αθήνα ΚΑΙ τα τριήμερα; Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. #Με_τον_ΣαββατοΚυριακο #ανασχηματισμος

Όπως λέει ο Βουλευτής Θεσπρωτίας – ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης / Κοσμήτορας της Bουλής των Ελλήνων / Ηλεκτρονικός Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Μάριος Κάτσης….

Κάηκαν χιλιάδες στρέμματα και περιουσίες και η μόνη που την πλήρωσε είναι η κυβερνητική εκπρόσωπος κα. #Πελωνη.

Τελικά ζήτησε “συγγνώμη” γιατί αναγνώρισε επικοινωνιακά λάθη και μόνο.

“Με ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία” είχε πεί. Δεν ήταν lapsus linguae

και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ – Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης

“Το Πρώτο Ζητούμενο είναι οι Λύσεις”, είπε ο Πρωθυπουργός.

Δεν μπορεί να Εγγυηθεί τις Λύσεις, γιατί ο Ίδιος είναι το Πρόβλημα.

Ο κος. @kmitsotakis είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!”.

Μαιμού Συγγνώμη, Μαϊμού ανασχηματισμός,αναβάθμιση Σκέρτσου με τα 74 εναέρια μέσα στα χαρτιά,ενώ πετούσαν τα 28.

Τι να την κάνει την κυβέρνηση, αφού έχει τα Μ.Μ.”Ενημέρωσης”?

Όσο για τους Τσουβάλα- Κολοκούρη Ακλόνητοι !

ΜΕΓΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ο Κούλης μας !

Μετά το παρασκηνιακό πραξικόπημα Γεραπετρίτη, του ΄βαλε από δίπλα Σκέρτσο. Δεν ήθελε να τον διαολοστείλει γιατι ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ, οπότε κωλυόταν !

Σκέρτσος και Γεραπετρίτης το δίδυμο που θα προωθήσει ιδιωτικές επενδύσεις σε βάρος του δημοσίου βεβαίως-βεβαίως… συνεχίζεται το τρελό γλέντι με γνώμονα την εξυπηρέτηση συμφερόντων ιδίων και ημετέρων !

Από το κακό στο χειρότερο αλλά ως πότε ;

Το καθεστώς κάνει τα πάντα για να γίνει ακόμη πιο αντιπαθητικό στον ελληνικό λαό.

Δεν έχει ξαναϋπάρξει πιο επικίνδυνη και πιο γελοία κυβέρνηση #ανασχηματισμος #συνεντευξη_τυπου #Μητσοτακη_ξερεις_εσυ

Ο Ανασχηματισμός λοιπόν έχει ως εξής…

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού:

Με αφορμή την αναβάθμιση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστου Τριαντόπουλου σε Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συντελούνται οι ακόλουθες αλλαγές:

• Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.
  • Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η κυρία Αριστοτελία Πελώνη.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του κυρίου Ιωάννη Οικονόμου.
  • Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του κυρίου Γεώργιου Στύλιου.

Η Ορκωμοσία των νέων Υπουργών θα γίνει σήμερα, στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Sleepy