18 Σεπτεμβρίου, 2021

Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη: Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Πρωθυπουργό πως Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ είναι ο ίδιος

Επιμέλεια – Γράφει: Σεμπάστιαν Τριστάν – Sebastian Tristan

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Όπως τονίζει η Δικηγόρος παρά Αρείου πάγου Εργατολόγος και μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Α’ Θεσσαλονίκης κα Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη οι δηλώσεις του πρωθυπουργού πέφτουν στο κενό και δεν έχουν καμιά δόση αλήθειας.

Αναλυτικά….

Σε ερώτηση σχετικά με την κριτική του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπό του για αναβάθμιση των κυρίων Κολοκούρη και Τσουβάλα δέχτηκε ο Πρωθυπουργός και απάντησε ότι “Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεστε. Ο αρχηγός της αστυνομίας, εξ όσων γνωρίζω, είχε γίνει υπαρχηγός επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια ακολουθώντας τη φυσική επετηρίδα έγινε αρχηγός. Φαντάζομαι ότι αν ήξερε κάτι ο κύριος Τσίπρας δεν θα είχε προχωρήσει σε αυτή την επιλογή”.

📌 ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, το λεγόμενο ΚΥΣΕΑ είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για την επιλογή των Αρχηγών των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ) και για την επιλογή των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας.

📌 Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ είναι ο Πρωθυπουργός !!!

📌 Για να τίθενται τα γεγονότα στη σειρά, ο μεν κ. Τσουβάλας Κωνσταντίνος καρατομήθηκε από Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, για να τοποθετηθεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης από τον σημερινό Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη!

📌 Ο δε κ. Κολοκούρης Στέφανος, Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ την περίοδο της τραγωδίας στο Μάτι ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΔ και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

📌 Όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ΑΠΑΝΤΑ όχι απλά ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ για δικές τους επιλογές, αλλά απαντά ΜΕ ΨΕΥΔΗ, τότε φανταστείτε ποιος παράγει τα fake news και ποιος προπαγανδίζει.

📌 Δεν νοείται ο Πρωθυπουργός της χώρας να μην γνωρίζει ότι προεδρεύει του ΚΥΣΕΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ.

Sleepy