18 Σεπτεμβρίου, 2021

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Ο κ. Αυγενάκης αποδεικνύεται ξανά πολύ λίγος μπροστά στις υποχρεώσεις του ως Υφυπουργός Αθλητισμού

Του Εστέμπαν Σουάρεζ – Esteban Suarez – Hombre deportivo – Escritor deportivo (ΣΠΟΡ)

ΑθλητικάΑθλητισμός – ΕλλάδαΚόσμος

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Η WADA ανακοίνωσε την άρση της πιστοποίησης του εργαστηρίου αντι ντόπινγκ της Αθήνας

“Λουκέτο” στο εργαστήριο αντι-ντόπινγκ της Αθήνας λόγω μη συμμόρφωσης

Η άρση της πιστοποίησης σημαίνει ότι το εργαστήριο δεν νομιμοποιείται να αναλύει δείγματα ελέγχου ντόπινγκ για οργανισμούς αντι-ντόπινγκ

Δήλωση του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Σήμερα, 20 Αυγούστου 2021, η WADA ανακοίνωσε την άρση της πιστοποίησης του εργαστηρίου αντι ντόπινγκ της Αθήνας, μετά την «κίτρινη κάρτα» που δέχτηκε την 1η Οκτωβρίου 2019 για 6 μήνες. Μετά την ελλιπή προετοιμασία των αθλητών μας και τις ανατριχιαστικές τους μαρτυρίες κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για την κατάσταση που επικρατούσε, ο κ. Αυγενάκης αποδεικνύεται ξανά πολύ λίγος μπροστά στις υποχρεώσεις του ως Υφυπουργός Αθλητισμού.

Έτσι, η Νέα Δημοκρατία όντως βάζει την πινελιά της και στον Ελληνικό αθλητισμό: Διέκοψε για πρώτη φορά την οικονομική συμμετοχή της ΓΓΑ στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού «Άθληση για όλους» από το 1981 κι έπειτα από τα οποία επωφελούνται 120.000 πολίτες, ενώ παράλληλα μείωνε την εφορία που αποδίδουν οι ΠΑΕ για μεγάλα συμβόλαια αθλητών. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα, πάνω από τις συνταγματικές υποχρεώσεις του κράτους προς τους πολίτες.

Ίσως ο κ. Αυγενάκης να χρειαστεί ακόμα ένα κονδύλι 20.000 ευρώ για συνεργείο φωτογράφων και βίντεοσκόπησης όπως συνέβη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ώστε να αποθανατίσει αυτή τη νέα του μεγάλη στιγμή ως Υφυπουργός. Και εις ανώτερα.

Εστέμπαν Σουάρεζ

Εστέμπαν Σουάρεζ - Esteban Suarez - Hombre deportivo - Escritor deportivo (ΣΠΟΡ) Αθλητικός Συντάκτης ladinoormestizo@gmail.com Λατίνος εραστής των ΣΠΟΡ και δη του ποδοσφαίρου… Λάτρης του ωραίου φύλλου...
Sleepy