25 Ιανουαρίου, 2022

“Απόψεις… με Άποψη” – “Θέλουμε αλήθειες? Μπροστά στα μάτια μας βολοδέρνουν προ πολλού…”

Γράφει – Επιμέλεια: Νικόλαος Μίχος

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

“Απόψεις… με Άποψη”

Θέλουμε αλήθειες? Μπροστά στα μάτια μας βολοδέρνουν προ πολλού.

Η στάση Ξανθού όλο το διάστημα ερμηνεύεται τρισυπέροχα λόγω των συνεχόμενων παρεμβάσεων Πολάκη επί υπουργίας του πρώτου που του έπαιρνε συνεχώς τη μπουκιά από το στόμα – και καλά του έκανε κρίνοντας από την πορεία του πρώτου να φτάνει να λιβανίζεται κάθε δυο και τρεις από τα δεξιά.

Η στάση Φίλη έχει να κάνει με την σύγκρουση με Καμμένο και Ιερωνύμο εκείνους τους παλιούς καιρούς, εξ ου και οι κεραυνοί κάθε δυο και τρεις κι η συνεχής διαφοροποίηση από τη γραμμή Τσίπρα. Πώς τόλμησε ο Τσίπρας να το κάνει αυτό, χώρια που μπάζει κόσμο στο μαγαζί χωρίς να ρωτήσει.

Η στάση Τσακαλώτου επίσης κάθε δυο και τρεις, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν πήρε παράσημο για τα πλεονάσματα αλλά έφαγε το κράξιμο της αρκούδας που αντί να προχωρήσει σε φορελαφρύνσεις, τα βρήκε μαζεμένα η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να τα σκορπάει 2μιση χρόνια εδώ κι εκεί σε κολλητούς, ημετέρους κι αυλοκόλακες των ΜΜΕ.

Η στάση Κοτζιά πάλι, έχει να κάνει με τη σύγκρουση με Καμμένο και την αλλαγή στο Υπουργείο Εξωτερικών επί Τσίπρα κι οπότε το μυδραλιοβόλο του έκτοτε βάλλει κατά ριπάς.

Η λίστα ατελείωτη και βαριέμαι να συνεχίσω.

Θα λυθούν όλα στο συνέδριο λέει…

Το συνέδριο δυστυχώς είναι σα μια συνάντηση συγγενών σε οικογενειακό τραπέζι. Κι όπως όλοι μας ξέρουμε, οι συναντήσεις με το συγγενολόι είναι να παίρνεις το ποπκόρν και να παρατηρείς από τη γωνία φορώντας κράνος για ασφάλεια μην φας καμιά ξώφαλτσα και τρέχεις και δε φτάνεις.

Τους φίλους τώρα και οπαδούς του Σύριζα που μάλλιασε η γλώσσα μας να συμβουλεύουμε μέρα νύχτα και να είμαστε στα χαρακώματα ανάμεσα σε φίλια πυρά κάθε φορά που απλώνουν τις αποψάρες τους για να ξεκαρδίζονται οι απέναντι άριστοι, να δούμε πότε θα σεβαστούν μερικοί μερικοί που ενώ έχουν ένα 32% νομίζουν ότι ζουν την εποχή των συνιστωσών και λοιπών παιδότοπων του 3%.

…αλλά έχουν να ταΐσουν εγωισμούς. Κι οπότε πού να προλάβουν να σκεφτούν τι συμβαίνει γύρω τους στη χώρα του Μητσοτάκη όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και κυριολεκτικά.

Sleepy