25 Ιανουαρίου, 2022

Με στοιχεία που κρύβει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις “Τιμές της Ενέργειας” λέει πως η Ελλάδα δεν έχει τις ακριβότερες τιμές

Επιμέλεια – Γράφει : Σάββας Σεληθωμάς

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Σε άλλη μια προσπάθεια εξαπάτησης της κοινωνίας για την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα και έχει βάλει στη μέγγενη τα νοικοκυριά προβαίνει ο Θεομπαίχτης, ο τσαρλατάνος ακροδεξιός υπουργός ενέργειας της χώρας ο γνωστός μπουλντοζιέρης και πωλητής νανογιλέκων.

Με στοιχεία που κρύβει για τις Τιμές της Ενέργειας λέει πως Η Ελλάδα δεν έχει τις ακριβότερες τιμές

Βάζει την τιμή της ημέρας

Δεν Βάζει το year to date που είμαστε μόνο κάτω από την Ιταλία σε όλη την Ευρώπη και που απλώς απουσιάζει από τον πίνακα.

Μπράβο Άδωνι.

Πες μας τώρα και τους αντίστοιχους μισθούς για να γελάσουμε.

Αναλυτικά με ανάρτηση του στο λέει

Άδωνις Γεωργιάδης

Οι Τιμές της Ενέργειας έχουν ξεφύγει σε βαθμό αδιανόητο. Ένα προφανές γεωπολιτικό παιχνίδι με το Φυσικό Αέριο, οδηγεί την Οικονομία της ΕΕ σε κρίση. Η Ελλάδα δεν έχει τις ακριβότερες τιμές, όπως βλέπετε, αλλά αυτό σε αυτό το ύψος μικρή σημασία έχει. Χρειάζεται συντονισμένη δράση

Όπως είναι φυσικό οι αντιδράσεις που προκάλεσε ήταν εκρηκτικές αφού χιλιάδες κόσμος του απαντά με το ύφος που του αξίζει.

Χιλιάδες τα μηνύματα που λαμβάνει από οργισμένους συμπολίτες μας βάζοντας τον στη θέση του,

για παράδειγμα…

– Βρε απατεώνα έλεος, βάζεις την τιμή της ημέρας; Βάλε το year to date που είμαστε μόνο κάτω από την Ιταλία σε όλη την Ευρώπη που απλώς απουσιάζει από τον πίνακα τσαρλατάνε. Είσαι και υπουργός γαμώ τα υπουργία σας.

Υπουργέ θυμάσαι Τη 13η σύνταξη Το κοινωνικό μέρισμα Την μεγάλη αύξηση του κατώτατου Την έκπτωση συνέπειας στο ρεύμα κ τη μείωση ΦΠΑ σε αυτό? Ε τότε είχαμε ΣΥΡΙΖΑ

– ..να πας να τραβήξεις σελφι με κάποιον που ανοίγει τον φάκελο με τον λογαριασμό ρεύματος…εκεί να δεις μαύρισμα που θα πετύχεις…

– Μπράβο Άδωνι. Πες μας τώρα και τους αντίστοιχους μισθούς για να γελάσουμε.

– Ρε μπουμπουκο 380 γιουρο με ήρθε.. Τζάμπα πράμα.. Ξεφτίλες

– Δεν περιλαμβάνει αναλογία με βασικό μισθό βέβαια οπότε είναι άσκοπη η σύγκριση σου, αλλά πότε ήσουν ειλικρινής για να είσαι τώρα.

– Απατεώνα της κακιάς ώρας τι κατά κεφαλήν εισόδημα έχουν στις άλλες χώρες ;

– Αφού έχουν ξεφύγει οι τιμές της ενέργειας γιατί χρησιμοποιούμε φυσικό αέριο για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος ; Πόσο κοστίζει στους πολίτες το success story “Πράσινη Μετάβαση” του Μητσοτάκη ;

– Ε αφού είστε κατά των φόρων, μπορείτε να μειώσετε τους έμμεσους φόρους…..τι όχι;

– Βρε απατεώνες , κάθεστε και κοιτάζετε τις τιμές με σταυρωμένα χέρια !!!! Χωρίς ντροπή !!!! Ας το διάολο εσείς και ο νεοφιλελευθερισμός σας.

– Άσε την ενέργεια και πες μας πόσες σέλφι έβγαλες σήμερα. Αυτό μας ενδιαφέρει!

– Γι αυτό δεν ξεπουλήσατε την ΔΕΗ;; Με τι θα κάνετε “κοινωνική πολιτική” τώρα; Αλλά εσείς τα έχετε και πληρώνετε. Σιγά μη χεστήκατε για τους μη έχοντες…

– Άσε με Πίπη, πονάει η ψυχή μου όταν σκέφτομαι τον Ελβετό με 5000 ευρώ μισθό όταν πληρώνει ίδιο ρεύμα με εμένα… Πίπη, έχεις καταλάβει ότι αν κυκλοφορήσεις λίγο έξω, θα βγάζεις πάλι σελφι με γιαούρτια; Ή ακόμα χειρότερα μέσα από vip ΜΕΘ;

– Α έχουν κι αλλού στην Ευρώπη ανάπτυξη δηλαδή;

– Για έλα κάτα δω, να σου βγάλω σέλφι με πιρούνι. Για έλα.

– Αυτό αποδεικνύει πόσο λάθος ήταν η κίνηση να σταματήσει η παραγωγή λιγνίτη. Για να βγούμε από την οικονομική κρίση χρειαζόμαστε φθηνή ενέργεια και μείωση φορολογίας

– Υπομονή 3 μέρες έμειναν και μετά θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές και θα ομαλοποιηθεί η αγορά…

– Μην είσαι άδικος, Χριστούγεννα είπε, δεν είπε ποιας χρονιάς.

– Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης ΝΔ … … εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ !!! …

Η ΝΔ, εν μέσω ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ(!!!), από τα χρήματα του ελληνικού λαού έδωσε: ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε ημέτερους με απευθείας αναθέσεις και κλειστούς διαγωνισμούς ΜΟΝΟ σε 18 μήνες!!! …

Δεκάδες εκατομμύρια στα ΜΜΕ για προπαγάνδα! …

Αλλά εντάξει, νοιάζονται για τον ελληνικό λαό …