25 Ιανουαρίου, 2022

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ : Ο Μπακογιάννης δίνει 215 χιλιάδες ευρώ για συναυλία 17 λεπτών του Σάκη Ρουβά στην αλλαγή του χρόνου, χωρίς κοινό !

Επιμέλεια – Γράφει: Σεμπάστιαν Τριστάν – Sebastian Tristan

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ένας κακός χαμός πάλι στα social media όπου βάλουν κατά του Κώστα Μπακογιάννη Δημάρχου Αθηναίων ή ντορογιός ή γόνος ή το άεργο καμάρι της αγίας οικογένειας… διότι έτσι του κάπνισε και δίνει 215 χιλιάδες ευρώ για συναυλία 17 λεπτών του Σάκη Ρουβά στην αλλαγή του χρόνου, να πει τα κάλαντα χωρίς κοινό στο άδειο πάρκινγκ του θεάτρου στον Λυκαβηττό !

Πραγματικά δεν έχουν το Θεό τους.

Μετά τις ζαρντινιέρες, τα τσίγκινα παγκάκια, τις γλάστρες, τους φοίνικες και τους μεγάλους περιπάτους – μεγάλους περίδρομους μετά τις χρυσοπληρωμένες μακέτες για τις αναπλάσεις, έρχεται τώρα η συναυλιοκαλαντοπαράσταση 17 λεπτών στις κουκουβάγιες για να τσεπώσουν άλλες 215 χιλιάδες ευρώ εν καιρό πανδημίας ακραίας φτώχειας με γονατισμένο το ΕΣΥ και την κοινωνία ολόκληρη να τουρτουρίζει από τη βαροχειμωνιά μη έχοντας ευρώ για να ζεσταθεί, με τον σελέμπριτι βάρδο του ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ και του ΝΑΙ.

Ο Δήμος Αθηναίων κανόνισε συναυλία του Σάκη Ρουβά, στην αλλαγή του χρόνου, χωρίς κοινό, στο πάρκινγκ του θεάτρου στον Λυκαβηττό, διάρκειας 17 λεπτών και κόστους 215 χιλιάδων ευρώ!

Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο !!

12.647,05€ το λεπτό θα δώσει, ο Μπακογιάννης κι ο Δήμος Αθηναίων, για συναυλία του Σάκη Ρουβά, διαρκείας 17 λεπτών,στην αλλαγή του χρόνου, χωρίς κοινό, που θα γίνει στο πάρκινγκ του θεάτρου στον Λυκαβηττό.

Έχει ξοδέψει ο κακομαθημένος δήμαρχος #Μπακογιαννης εκατομμύρια σε ζαρντινιέρες, άχρηστους μεγάλους περιπάτους που μετά ξηλώθηκαν, και τώρα θα ξοδέψει 250.000 ευρώ για να κάνει το κομμάτι του με τον #Ρουβα, λεφτά των πολιτών.

Τα στερούν από την υγεία για να τα σπαταλάνε σε φιέστες

Η αγία οικογένεια δεν ξεχνάει όσους την στήριξαν, γι’ αυτό και ο #Μπακογιαννης δίνει 215 χιλιάδες ευρώ για 17λεπτη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά. Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, κρατικό χρήμα υπάρχει άφθονο για απευθείας αναθέσεις στους φίλους.

215.000€ για 17 λεπτά εν μέσω πανδημίας, με εκατόμβη νεκρών, υποστελεχομένων νοσοκομείων, ΜΕΘ στο κόκκινο, μισθούς πείνας, ρεύμα στο Θεό.

Ο ντορογιός τέρμα στόκος, ο άλλος τόσο πεινασμένος;

Καμία ενσυναίσθηση;

Πιάσαμε πάτο ως κοινωνία

Μπορεί στα κοντέινερ που έφτιαξες για τα νηπιαγωγάκια μας να μπαίνουν νερά μόλις βρέξει, αλλά αν ο Ρουβάς θα πάρει 215.000€ στη φιέστα

“όλα καλά θα τους πάνε”,

Δημαρχάρα μας!

Ενδεικτικά μερικά σχόλια από τα social media

UPC13 – @upc_familia

Πόσες ΜΕΘ φτιάχναμε με 215.000 Δημαρχαρα της Αθήνας ??? Ε ρε κουτάλα που έχει πέσει και τρώτε άφθονο κρατικό χρήμα από τα υπέρογκα τέλη που πληρώνει ο κοσμάκης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ παλιο ξεφτίλες #Μπακογιαννης

Erik Markus @_antony_2

Tzimas Fotis – @TzimasGma

#Ρουβας #Μπακογιαννης #ΠαιδωνΑγιαΣοφια22 270χιλιαδες ευρώ για μια βλακεία. Το παιδοκαρδιοχειρουργικο τμήμα του παιδων ακόμα να λειτουργήσει. Είμαι πατερας παιδιου με συγγενή καρδιοπάθεια. Όταν βλέπω κάτι τέτοια ένα μου έρχεται να πω #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες

Docta ignorantia – @propovtiv

Ζητήσαμε θρανία για να αλλάξουμε τα χαλασμένα και ήρθαν περίπου τα μισά, γιατί δεν υπάρχουν χρήματα. Να τα ζητήσουμε από τον Σάκη; #Ρουβας #Μπακογιαννης

to kopi ti pita – @to_kopi_ti_pita

Είσαι μαλακας μωρέ #Μπακογιαννης τι 215.000 ευρώ στον Ρούβα για 17 λεπτά ? Ξέρεις ποσα περιπολικά αγόραζες ? Θα το μάθει η μαμά σου αλίμονο σου !

Αλήθεια υπάρχει σοβαρός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που δεν ντρέπεται και δεν νιώθει μαλάκας με αυτά που γίνονται με αυτή τη κυβέρνηση και με αυτά τα σούργελα που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις για τις ζωές μας ?

#Μπακογιαννης #Ρουβας #Δήμος_Αθηναίων #socialmedia @Kbakoyannis #ΠαιδωνΑγιαΣοφια22 #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #μετρα #λοκνταουν #πλευρης

ΩΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ