28 Νοεμβρίου, 2022

Πολάκης για την απόρριψη της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωπάτων: Είστε συνειδητοί εγκληματίες

Τη σφοδρή αντίδραση του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων να απορρίψει τη χρήση της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων ενάντια στον κορωνοϊό.

Κάνοντας λόγο για “έγκλημα”, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κατηγορεί τα μέλη της επιτροπής, σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση παρέχει κάλυψη στην κυβέρνηση που επί επτά μήνες αρνείται τη χορήγηση της συγκεκριμένης θεραπείας, ενώ διερωτάται εάν οι λοιμωξιολόγοι έχουν… “άλλου τύπου δεσμεύσεις, είτε με τα εμβόλια είτε με φάρμακα όπως η ρεμντεσιβίρη”.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον Χανιώτη πολιτικό, η συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδος, η οποία έχει εγκριθεί τόσο από τον αμερικανικό FDA και τρεις μήνες μετά που έδωσε την αρχική έγκριση και ο ευρωπαϊκός ΕΜΑ, μειώνει κατά 70-75% την κακή εξέλιξη (διασωλήνωση – θάνατος) της πορείας των νοσούντων.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Έμαθα πριν λίγο πως:

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ,στη σημερινή της συνεδρίαση που για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από εφτά μήνες συζήτησε το θέμα,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΜΗΝ εισηγηθεί στο Υπουργείο Υγείας ,τη χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωνοϊό!!!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,την οποία υποστήριξαν κυρίως οι κύριοι Λαζανάς, Γώγος, Μαγιορκίνης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!

Ο Ζαούτης σιωπηλός ,ο Τσιόδρας χλιαρός υπέρ της χρήσης και ο Παναγιωτακόπουλος (αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ) υπέρ!!

ΛΟΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥ!!

Είστε συνειδητοί εγκληματίες!

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το φέρατε στην επιτροπή για συζήτηση εφτά μήνες μετά αφότου έχει πάρει την έκτακτη έγκριση από τον αμερικανικό FDA και τρεις μήνες μετά που έδωσε την αρχική έγκριση και ο ευρωπαϊκός ΕΜΑ ,

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι από εσάς κάνατε δουλίτσες με τα τεστ πέρυσι το καλοκαίρι, ή διατυπώνατε «επιστημονικές» θέσεις του τύπου «τι 15 παιδιά στην τάξη τι 30» (Μαγιορκίνης).

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που κάποιοι άλλοι για να καλύψετε την κυβέρνηση λέγατε πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για τον κορωναιο (Σύψας) ή έλεγαν πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Τσιόδρας) ή έλεγαν πως «πεθαίνει μόνο το 20% εκτός ΜΕΘ» (Παπαευαγγέλου).

-ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ που το μόνο που κάνατε ένα χρόνο είναι να εισηγείστε το πιο σκληρό λοκνταουν σε όλη την Ευρώπη και ΟΜΩΣ να φτάνουμε τους 11.500 χιλιάδες ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

ΤΩΡΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ που έχουν δοθεί σε δεκάδες χιλιάδες ασθενείς από το Νοέμβριο και μετά και ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ:

Πως αν χορηγηθούν μέχρι την 7-8η μέρα από τη έναρξη των συμπτωμάτων σε αυτούς που έχουν τους προγνωστικούς δείκτες να εξελιχθούν άσχημα (ευπαθείς ομάδες, συμπαρομαρτούσες νόσους κλπ)

ΜΕΙΩΝΟΥΝ κατά 70-75% την ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, άρα γλυτώνουμε διασωληνώσεις και θανάτους!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ:

1) Ή πιστεύετε πως αν υπάρξουν και φανούν στην πράξη θεραπείες που είναι αποτελεσματικές και μειώνουν την κακή έκβαση από τον κορωνοϊό, θα φουντώσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα (βλακώδης συλλογισμός)

2) Ή έχετε άλλου τύπου δεσμεύσεις, είτε με τα εμβόλια είτε με φάρμακα όπως η ρεμντεσιβίρη!

3) Ή δίνετε κάλυψη στην κυβέρνηση που για εφτά μήνες κωφεύει στο να κινήσει τις διαδικασίες να τα φέρει!!!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗ!!!

Από μένα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!

(Άλλωστε ποτέ δεν μείνατε εκτός κριτικής μου για τα αλλοπρόσαλλα, παράλογα και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ μέτρα που εισηγηθήκατε και σίγουρα αν ήμουν σε πολιτική θέση ευθύνης ούτε τον Τσιόδρα θα έβαζα επικεφαλής ούτε πολλούς από εσάς).

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΤΕ!!

Αυτό δεν θα μείνει έτσι.-