28 Νοεμβρίου, 2022

Συμεών Κεδίκογλου αποκλειστικά στη Μαύρα Σαραντοπούλου: Δηλώνω παρών στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα

Επιμέλεια – Γράφει: Μαύρα Σαραντοπούλου

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ο Συμεών Κεδίκογλου μιλά αποκλειστικά στη Μαύρα Σαραντοπούλου

«Θεώρησα χρέος μου στο κάλεσμα για διεύρυνση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι ο φυσικός επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης, να δηλώσω παρών»

Στον ΣΥΡΙΖΑ προσχωρεί ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, επικυρώνοντας την προσχώρηση του στο κόμμα.

Ο Συμεών Κεδίκογλου μιλά αποκλειστικά στη Μαύρα Σαραντοπούλου, τονίζοντας πως σε μία εποχή που τα προβλήματα οξύνονται θεώρησε χρέος του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον φυσικό ηγέτη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της χώρας.

Συμεών Κεδίκογλου: «Ο κοινός αγώνας είναι εναντίον της Δεξιάς»

«Η αφορμή δίνεται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την Εύβοια. Θα δει τα μεγάλα προβλήματα. Θα πάει στη ΛΑΡΚΟ και θα μιλήσει για τα εργασιακά ζητήματα. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να πιστεύουν ότι ανήκουν σε αυτό που λέμε ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, από την Αριστερά μέχρι και το Κέντρο, να συστρατευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παρά τις επιμέρους μικρές διαφορές.

Ο κοινός αγώνας είναι εναντίον της Δεξιάς. Που ήταν πάντα ο διαχρονικά αντίπαλος σε αυτό τον τόπο. Πολύ περισσότερο σήμερα που τα προβλήματα φαίνονται οξυμένα και θα φανούν ακόμη περισσότερο μετά την πανδημία, τόσο στην οικονομία, από την οποία στηρίζονται οι λίγοι έναντι των πολλών, όσο και στην καταπάτηση των θεσμών και σε μία σειρά από άλλα θέματα.

Και θεώρησα χρέος μου- πάντα ήμουν στην ευρύτερη δημοκρατική παράταξη και έχω μία διαδρομή και μία ιστορία- στο κάλεσμα για διεύρυνση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι ο φυσικός επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης, να δηλώσω παρών».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *