27 Σεπτεμβρίου, 2023

Νίκος Παππάς: Ημέρα δικαίωσης (βίντεο)

0

Οι καταθέσεις των μαρτύρων στην Επιτροπή, τα έγγραφα που κατατέθηκαν κατά τη διαδικασία ή είδαν το φως της δημοσιότητας την ίδια περίοδο «αποκάλυψαν το σαθρό των επιχειρημάτων της Ν.Δ., καθώς και την πολιτική στόχευση της κυβέρνησης Μητσοτάκη», επισημαίνουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή και η πλειοψηφία της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Νίκο Παππά υπέγραψε ότι η όλη διαδικασία επρόκειτο περί φιάσκου αφού στο πόρισμά της αναφέρει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για το αδίκημα της δωροληψίας πολιτικού αξιωματούχου και γι’ αυτό ρητά δεν τίθεται θέμα άσκησης ποινικής δίωξης.

Η Προανακριτική κατέληξε σε κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών απεδείχθη ότι καμία απολύτως αξιόποινη πράξη δεν τελέστηκε κατά τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, ούτε καν σε επίπεδο ενδείξεων.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά και τη γνωστοποίηση του πορίσματος της πλειοψηφίας «Είναι μια μέρα δικαίωσης μέσα σε μόλις 2.5 μήνες και για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία, η πλειοψηφία μιας προανακριτικής επιτροπής, οι ίδιοι οι κατήγοροι ανακαλούν τον πυρήνα του κατηγορητηρίου. Ήρθαν προφανώς σε σφοδρή σύγκρουση με τα γεγονότα και την πραγματικότητα και έκαναν όπισθεν ολοταχώς».

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *