6 Οκτωβρίου, 2022

Γιάννης Μοίρας: Κάνει δουλειές-κομπίνες η πολιτική Καμόρα που μας κυβερνά

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Σημερινή φωτογραφία.

Το Ελληνικό Δημόσιο έβγαλε το κτίριο του Κεράνη στον Πειραιά σε πλειστηριασμό, εισπράττοντας €5,5 εκατ. Το αγόρασε ξένο fund. Τώρα, μέσω φωτογραφικού διαγωνισμού ο οποίος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του συγκεκριμένου κτιρίου έναντι μάλιστα του προβλεπόμενου ποσού των €80 εκατ., το Δημόσιο φαίνεται πως εκεί πρόκειται να στεγάσει τα Δικαστήρια Πειραιά. Θα ρίξει επίσης άλλα €20 εκατ. για την κατάλληλη διαμόρφωση του.

Πρόκειται για σκάνδαλο το οποίο φωνάζει.
Και φωνάζει δυνατά.
Όλοι/ες το ακούν. Εκτός από τη Δικαιοσύνη, που εκτός από τυφλή, κυριολεκτικά εδώ και όχι μεταφορικά, αποδεικνύεται και κωφάλαλη. Βάση για να κάνει δουλειές-κομπίνες η πολιτική Καμόρα που μας κυβερνά για να κονομούν χρήμα και υπερκέρδη οι διάφοροι ημέτεροι της, είναι η αδράνεια και η απουσία της Δικαιοσύνης, η οποία, εκεί που οφείλει να επεμβαίνει αυτεπάγγελτα, δυναμικά και δραστικά, υποκρίνεται την ανήξερη και παριστάνει πως κοιτάζει προς άλλη πλευρά και κατεύθυνση. Μια Δικαιοσύνη ολίγιστη. Ίσως φοβισμένη. Αδιάφορη και ανεύθυνη. Πιθανώς, κατά ένα μέρος της, ουδείς γνωρίζει πόσο μικρό ή πόσο μεγαλύτερο, διεφθαρμένη.
Αν μπορεί ο ψηφοφόρος να ξεφορτωθεί την πολιτική Καμόρα που μας κυβερνά, απομακρύνοντας την διά της ψήφου του από την εκτελεστική εξουσία και από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, από αυτή τη Δικαιοσύνη ποιος μπορεί να μας γλιτώσει;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.