20 Μαΐου, 2022

Στα Χανιά και στο Ρέθεμνος τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας – Η Κρήτη στέλνει μήνυμα ελπίδας και νίκης !!!

Του Σάββα Σεληθωμά

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Όλο το πρόγραμμα, Που θα πάει ποιους θα δει

Η Κρήτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πραγματικό πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων και στέλνει μήνυμα ελπίδας και νίκης !!!

Αύριο το πρωί στα Χανιά, στην συνέχεια στις Καλύβες Αποκορώνου και το απόγευμα στις 18:30 στο Ρέθεμνος και αμέσως μετά στην Επισκοπή Ρεθύμνης !!!

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύουν ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης και τοπικά στελέχη.

Την Δευτέρα 9 Μαΐου θα επισκεφτεί τα Χανιά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ και αυριανός πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια επίσημης επίσκεψης του που έχει προγραμματιστεί για Χανιά και Ρέθεμνος, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην ελληνική περιφέρεια καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εισέρχεται στην τελική ευθεία προς τις κάλπες που θα αναδείξουν τη συλλογική ηγεσία του κόμματος στις 15 Μαΐου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας έχει πει ότι οι εκλογές αυτές πρέπει να αναδειχθούν σε μία «γιορτή Δημοκρατίας» γι’ αυτό και δίνει έμφαση στην απευθείας επαφή με στελέχη και μέλη του κόμματος και συνολικά με την κοινωνία, όπου πραγματικά η αγάπη και η στήριξη στο πρόσωπο του είναι Απίστευτα θετική ανταπόκριση πέρα από τα αναμενόμενα και τον υποδέχονται σαν σωτήρα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, Που θα πάει ποιους θα δει…

Στα Χανιά ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται τις πρώτες πρωινές ώρες όπου θα δώσει συνέντευξη στις 09:30 π.μ στο ραδιόφωνο “ZARPA RADIO 89.6”.

Στη συνέχεια στις 11:00 π.μ θα βρεθεί στην Πλατεία Κοτσάμπαση (αρχή Μουσούρων, Κεράδικα) όπου και θα κάνει βόλτα στην πόλη με κατεύθυνση προς την παλιά πόλη και το Ενετικό Λιμάνι, όπου θα μιλήσει με καταστηματάρχες και κατοίκους των Χανίων.

Στις 13:00 μ.μ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί τις Καλύβες Αποκορώνου όπου θα μιλήσει με τον κόσμο και θα γευματίσει με τους εθελοντές των εφορευτικών επιτροπών.

Να σημειώσουμε ότι στις Καλύβες αναμένεται Κινητοποίηση απ΄ όλο τον Αποκόρωνα !!!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στο Ρέθυμνο γύρω στις 18.30 μ.μ όπου θα κάνει βόλτα στην πόλη και στη συνέχεια στις 19.30 μ.μ έχει προγραμματιστεί Ανοιχτή συζήτηση στην Επισκοπή Ρεθέμνου !!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.