20 Μαΐου, 2022

Εκλογές Κ.Ε.: Στέλλα Ψαρρά: Αγωνιζόμαστε για την πολιτική ανατροπή

Είμαι ερευνήτρια – Ωκεανογράφος και συμμετέχω στις εκλογές για την ανάδειξη Κ.Ε., ως υποψήφια στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1966, σε οικογένεια αριστερών καλλιτεχνών, περπατημένων στο Βουνό, την ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ. Μεγάλωσα με αντάρτικα, με ιστορίες θεάτρου και τον καημό της ήττας στα τραγούδια. Ενεργή στα κινήματα από μαθήτρια, εντάχθηκα στα μέσα του ’80 στην ΚΝΕ σπουδάζοντας Βιολογία. Ζω στην Κρήτη τα τελευταία 26 χρόνια. Είμαι ερευνήτρια στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών με αναγνωρισμένο επιστημονικό έργο και διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων.

Εντάχθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ το 2014, και με λίγους συντρόφους στήσαμε την ΟΜ ΑΕΙ-ΕΚ στο Ηράκλειο. Από το 2017 εκλεγμένο μέλος της ΝΕ Ηρακλείου και συντονίστρια της θεματικής περιβάλλοντος, και από το 2019 συντονίστρια της ΟΜ, που σταδιακά τριπλασίασε το δυναμικό της. Αγωνιζόμαστε για το δύσκολο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να φέρει την πολιτική ανατροπή επεξεργαζόμενοι θέσεις για την Ανώτατη Παιδεία/Έρευνα και προσπαθώντας να αναδείξουμε το μεγάλο κεφάλαιο των νέων επιστημόνων, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας προς όφελος του κόσμου της εργασίας και της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.