8 Δεκεμβρίου, 2023

Θανάσης Καρτερός: Το Βατερλώ ενός γελοίου ‼️

0

Του Θανάση Καρτερού

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Θανάσης Καρτερός:

Το Βατερλώ ενός γελοίου ‼️ 😃

“Είμαστε μια χώρα όπου ο καθένας μπορεί να δημοσιεύσει ό,τι θέλει”, απάντησε μεταξύ άλλων, εξίσου εξοργιστικών ή και ιλαρών, ο #Μητσοτάκης, σχεδόν λιπόθυμος από το θράσος Αμερικανού δημοσιογράφου, που τον στρίμωξε για τον ξεπεσμό της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.
Σώωωωωπα! Τη χάρη σου περιμέναμε για να δημοσιεύουμε ό,τι θέλουμε…
Δεν έγιναν αγώνες, δεν χύθηκε αίμα, δεν φυλακίστηκαν δεκάδες δημοσιογράφοι, δεν εξορίστηκαν, δεν δολοφονήθηκαν από την παράταξή ΣΟΥ;
Δεν δόθηκαν μάχες χρόνια και χρόνια με τη χούντα του Βορίδη και την Άκρα Δεξιά του Άδωνι και του Πλεύρη, για να ανασάνει κάπως η ενημέρωση;

Μπορεί ο #Βαξεβάνης να δημοσιεύει ό,τι θέλει…Βέβαια…
Αλλά τον ΕΚΤΕΛΕΙΣ δημόσια στη #Βουλή ως «υπόκοσμο» και τον στέλνεις για κακούργημα μαζί με την #Παπαδάκου, επειδή δημοσιεύει αυτά που εσύ ΔΕΝ θέλεις.
Τραβολογάς με αγωγές και μηνύσεις όσους δεν σου κάνουν το χατίρι. Έχεις παραγγείλει κεφαλοκλείδωμα για όποιο κεφάλι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να σκύψει μπροστά στις παρλαπίπες σου.

Μπορεί η #ΕφΣυν να δημοσιεύει ό,τι θέλει… Και η #ΑΥΓΗ επίσης… Αλλά οι “επενδύσεις” #Πέτσα κατευθύνονται στη δημοσιογραφία τύπου #Φουρθιώτη. Σε ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ανασκολοπιστές της αλήθειας. Και σε κοριούς τύπου Κοντολέων, ειδικούς για δημοσιογράφους.

Μπορεί ο καθένας να δημοσιεύει ό,τι θέλει…
Και βέβαια, όποιος δημοσιεύει ό,τι ΕΣΥ θέλεις, λαμβάνει τον χρυσό και το μπαχτσίσι, τις επιδοτήσεις και το αλισβερίσι, τις αναθέσεις και το ραβαΐσι. Κι έτσι τα συστημικά #ΜΜΕ τα έχεις κάνει ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ μιας προπαγάνδας τόσο απεχθούς, που κατρακυλά η αξιοπιστία τους πιο γρήγορα από τη δική σου.

Α, και η δημόσια τηλεόραση, που έχεις την ευθύνη της, μπορεί να δημοσιεύει ό,τι θέλει. Αρκεί να το θέλεις κι εσύ, να προέρχεται από την πηγή τη λαλέουσα, να είναι κατευθείαν από τα non papers του #Μαξίμου. Ανοιχτά ή στη… Ζούλα, με sms #Γεραπετρίτη.

Μπορεί ο καθένας να δημοσιεύει ό,τι θέλει. Αμέ!
Απόδειξη ότι μπορούμε να γράψουμε εδώ ότι έχουμε ένα πρωθυπουργό τόσο ψεύτη, προαγωγό της προπαγάνδας, διώκτη της δημοσιογραφίας και της αλήθειας, επενδυτή της συκοφαντίας, που αισθανόμαστε ντροπή.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε