Νάσος Ηλιόπουλος: Η υπόσχεση του στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Την στιγμή που χιλιάδες οικογένειες στενάζουν κάτω από το βάρος των συνεχών ανατιμήσεων και της ακρίβειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας συμβουλεύει να δούμε τη ζωή σφαιρικά και ολιστικά!
Με αφορμή λοιπόν τη δήλωση του πρωθυπουργού αλλά και το ταξίδι που πραγματοποίησε για λόγους ψυχαγωγίας στη Βοστώνη τρεις μέρες μετά την επίσημη επίσκεψη του, ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ του απαντά όπως πρέπει..
Συγκεκριμένα ανέφερε:
“Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την «ολιστική ζωή» που έχει στο μυαλό του.
Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ.
Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του.”
Αμήν και πότε θα πούμε εμείς!
