4 Ιουλίου, 2022

Παύλος Πολάκης: Κεραυνός κατά Ν. Παναγιωτόπουλου και ΥΕΘΑ για την Πολιτική και Συνδικαλιστική δίωξη Υπαλλήλου λόγω πολιτικών φρονημάτων!

Με μια ακόμα αναλυτική και καταιγιστική ανάρτηση στα social media και στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όλο νόημα στέλνει το “μήνυμα” προς πάσα κατεύθυνση.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και στο επιτελείο του καθώς και προς την κυβέρνηση – καθεστώς της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε, στέλνει από τα Σφακιά ο βουλευτής Χανίων του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία & αν. Τομεάρχης Διαφάνειας Διοικητικής Δράσης Παύλος Πολάκης.

Πυρ και μανία εμφανίζεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου για την Πολιτική και Συνδικαλιστική δίωξη Υπαλλήλου λόγω πολιτικών φρονημάτων μετά από το αίτημα του για μετάθεση στην Κρήτη και αφού του ζητούσαν δήλωση μετάνοιας ειδάλλως θα του έκοβαν τη μετάθεση και θα του ασκούσαν πειθαρχική δίωξη.

Αναλυτικά είπε…

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ,Υπουργέ Εθνικής Άμυνας!

Μάζεψε τους βασιλικότερους του βασιλέως υφιστάμενους σου ,οι οποίοι νομίζουν πως ζουν το 1967-74!!!

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΕΛΛΗΘΩΜΑΣ, έχει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχει πολιτική άποψη και Δράση και θα συνεχίσει να το έχει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ τα σταγονίδια της χούντας που απειλούν με τιμωρίες και μεταθέσεις ένστολο και πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ για τις απόψεις τους !!

Ο τομέας Άμυνας του Συριζα πρέπει να φέρει το θέμα στη Βουλή για να κοπεί μια και καλή η όρεξη

παραθέτω την ανάρτηση του Σάββας Σεληθωμάς για την ουσία της υπόθεσης:

.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.