4 Ιουλίου, 2022

Το χρονικό ενός καθεστώτος – Συγκλονιστική καταγγελία στο ΥΠ.ΕΘ.Α για πιστοποιητικά φρονημάτων

Του Σεμπάστιαν Τριστάν – Sebastian Tristan

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μια συγκλονιστική μαρτυρία καταγγελία έρχεται στο φως από έναν δικό μας άνθρωπο τον Σάββα Σεληθωμά, εκ των δημιουργών του ιστότοπου Podemos.gr.

Ο Σάββας Σεληθωμάς είναι Ταμίας στο Δ.Σ της Ένωσης Τεχνικών Πολεμικού Ναυτικού – Γενικός Γραμματέας στο Γενικό Συμβούλιο στην Π.Ο.Τ.Κ.Ε – Υ.ΕΘ.Α της ΑΔΕΔΥ, μέλος της Ο.Μ. Ακρωτηρίου Χανίων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., συνεργαζόμενος Τομεάρχης ΓΕΝ της κλαδικής Ο.Μ. ΥΠΕΘΑ και πρώην μέλος του Συντονιστικού της Ο.Μ. Περάματος Πειραιά.

Ο Γιώργης Καράτζης έχει γράψει δύο μαντινάδες…

“”” Στο μετερίζι τσ’ ανθρωπιάς .. και τση τιμής το χρέος .. εκιά θα στέκω να παντώ .. κι ας είμ’ ο τελευταίος “””…

“”” Δε θέλω ανθρώπου το κακό .. μα και στο δίκιο απάνω … και με τον ίδιο το Θεό .. αν χρειαστεί τα βάνω “””

Σε πρώτη φάση θα αποκαλύψω εν συντομία τα παρακάτω…

Εν πάση περιπτώσει……..

Σήμερα (Τετάρτη 8 Ιούνη) είναι η μέρα της εκδίκασης της Πειθαρχικής δίωξης στο πρόσωπο μου Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Γ.Ε.Ν.

Μιας ξεκάθαρα Πολιτικής και Συνδικαλιστικής δίωξης.

Επειδή δεν υπέκυψα στον εκβιασμό να προβώ σε δήλωση μετάνοιας να εγκαταλείψω τα πολιτικά μου φρονηματα και να ευχαριστήσω δημόσια τον Γεν. Γραμματέα τον Υπουργό και την κυβέρνηση για την μετάθεση μου,

θα μου την έκοβαν είπαν.

Σημειωτέων ότι το αίτημα μου για μετάθεση ήταν με ότι προβλέπει η νομοθεσία και ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας μετά από 28 χρόνια υπηρεσίας με Άριστα όλα τα φύλλα μου, και όχι διά της πλαγίου μήτε με κάποια πολιτική ή μη παρέμβαση.

Ένας εκβιασμός κι ένα μπουλινγκ που κράτησε 15 ημέρες.

Ένας φάκελος “ανώνυμος” λένε έφτασε στο Υπουργείο και στα κεντρικά της ΝΔ με εκτυπωμενες αναρτήσεις μου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στο podemos.gr

Ζητούσαν το κεφάλι μου.

Γράφεις και υβρίζεις τον πρωθυπουργό την εκλεγμένη κυβέρνηση και τα μέλη της λένε.

Ασκείς κριτική λένε.

Φίμωση της Δημοκρατίας λέγεται αυτό.

Το Καθεστώς λέω εγώ.

Με συνέδεσαν με την 17Ν και τον Δημήτρη Κουφοντίνα διότι υπερασπιστήκαμε και ταχθήκαμε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του σαν ΣΥΡΙΖΑ την εποχή εκείνη που έκανε την απεργία πείνας.

Σε παρακολουθούμε καιρό κι εσένα και άλλους είπαν.

Παρακολουθούν υπαλλήλους εν έτη 2022.

Δεν ενέδωσα δεν υπέκυψα δεν γονάτισα.

Ένας εκβιασμός στο πρόσωπο μου που είναι κακούργημα νομικά.

Έκτοτε ξεκίνησε η Πολιτική και Συνδικαλιστική δίωξη μου.

Συνεχίζω με δύναμη τον αγώνα μου στην εδώ κι ένα έτος Συνδικαλιστική και Πολιτική δίωξη στο πρόσωπο μου από την καθεστωτική κυβέρνηση.

Θέλω να διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τον αγώνα για Δικαίωση.

Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία στο λαό στους εργαζόμενους και Συνδικαλιστές σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα δε θα περάσει.

Η δίωξη στο πρόσωπο μου είναι ένα μήνυμα προς κάθε Συνδικαλιστή και εργαζόμενο για εκφοβισμό και Υποταγή.

Δεν θα περάσει ✊✊

✊✊✊

Είμαι αποφασισμένος από τη πρώτη στιγμή να το φτάσω στα άκρα έως ότου δικαιωθώ.

Γνωρίζω και γνωρίζουν

θα αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο αν χρειαστεί και όταν έρθει η ώρα.

Υπάρχουν όλα… και οι τηλεφωνικές συνομιλίες και ο εκβιασμός που δεχόμουν που είναι ποινικά κακούργημα, και τα μηνύματα που δεχόμουν και όλα.

ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ τις δύο εν ώρα εργασίας υπό αντίξοες συνθήκες με ελλειπή μέτρα προστασίας.

Αυτό είναι το ευχαριστώ τους μετά από 29 χρόνια υπηρεσίας.

Με την δική μου υγεία της οικογένειας μου την ψυχική μας υγεία την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να παίξει.

Έχω μία σύζυγο και δυο μικρά παιδιά, ένα χρόνο τώρα τραβάμε μαρτύριο, ανεβαίνουμε Γολγοθά.

Ας μαζέψουν τα σκυλιά τους τους ρουφιάνους τους και τους επαγγελματίες συνδικαλιστές τους.

Όλο αυτό ξεκίνησε από τους δύο Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ με σχέσεις στον Ακροδεξιό χώρο.

Το Υπουργείο δεν είναι τσιφλίκι τους

Δεν είναι φέουδο κανενός, μήτε το ΥΕΘΑ μήτε κανένα Υπουργείο και Δημόσια Υπηρεσία.

Έτσι θεωρούν, κρατάν όλες τις θέσεις δεκαετίες τώρα με τα δικά τους παιδιά.

Με εγκαλούν ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του πρωθυπουργού και τις κυβέρνησης.

Με περνάν πειθαρχικό αφού πρώτα μου έχουν ρίξει ποινή δίχως να έχουν ακολουθηθεί οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δίχως ΕΔΕ δίχως τίποτα βάζοντας τον ίδιο τον αρχηγό μπροστά τον ΑΓΕΝ δίχως ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα κατά δική του ομολογία.

Ήρθε η ώρα όλα αυτά να αλλάξουν.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ όπως λέει και ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

οφείλουμε, πρέπει και είναι χρέος μας η δεύτερη φορά να είναι αλλιώς πραγματικά.

δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό με τους βρικόλακες αυλοκόλακες.

Οι αρμοί της εξουσίας όπως λένε… οι οχετοί της εξουσίας λέω εγώ.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την δικηγόρο μου τη μάχιμη δικηγόρο Εργατολόγος και μέλος της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Θεσσαλονίκης, κα Νεκταρία Ελευθερία Αγγελάκη, που από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια τον Μάιο αρχικά και τον Ιούλιο του 2021 εν συνεχεία είναι στο πλευρό μου.

Όσους έχουν κάνει παρέμβαση στο θέμα μου για να δικαιωθώ

την ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ την ΠΟΤΚΕ ΥΕΘΑ την ΑΔΕΔΥ τους συναδέλφους μου και τον απλό κόσμο τους φίλους τους συναγωνιστές που είναι στο πλευρό μου και είναι χιλιάδες.

Είναι αξιοσημείωτο τα εκατοντάδες μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά τα τηλεφωνήματα και το κύμα συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης social media ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

Σας ευχαριστώ όλους όσους ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ

ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αγώνας μέχρι τη Δικαίωση ✊✊

#podemos_gr #podemos_Κρητη #Με_τον_Σαββα

#ΚΑΘΕΣΤΩΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ #ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ_ΔΙΩΞΕΙΣ #ΧΟΥΝΤΑ_ΝΔ #Πολιτικες_Διωξεις_στο_ΥΠΕΘΑ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.