28 Νοεμβρίου, 2022

Παύλος Πολάκης: “Δισεκατομμύρια ελληνικών δανείων στα χέρια funds -“φαντασμάτων” με έδρα κτήριο στο Δουβλίνο και ΜΚ 2000 ευρώ!!! “Σας ανακαλύψαμε”…

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ανάρτηση που θα προκαλέσει πάταγο, από τον Παύλο Πολάκη: “Δισεκατομμύρια ελληνικών δανείων στα χέρια funds -“φαντασμάτων” με έδρα κτήριο στο Δουβλίνο και ΜΚ 2000 ευρώ!!! “Σας ανακαλύψαμε”…

Σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέχσει σάλο προχώρησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και αν Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του κάνει αναφορά σε ένα “μυστηριώδες” κτήριο στο Δουβλίνο, όπου στεγάζονται αριθμός funds που διαχειρίζονται δάνεια – δισελατομμυρίων, που διακατέχουν ελληνικές τράπεζες! Όπως επισημαίνει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα funds αυτα – φαντάσματα- τα αποκαλεί, έχουν μετοχικό κεφάλαιο μόλις … 2000 ευρώ!

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΡΙΤΗ

,για τη μεγάλη ληστεία τραπεζών και σκοτεινών FUNDS,στην περιουσία χιλιάδων Ελλήνων!!!! (Μετά από επίπονη και δύσκολη έρευνα του τομεα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ)

Αυτό με το πράσινο φως (δεν είναι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ βέβαια, αλήθεια οι τράπεζες αυτά που τα πούλησαν θα μας πουν και πόσο …!) είναι το Victoria building, Dublin 4 που στεγάζονται τα αέρινα φαντάσματα (τα λένε FUND …) το GALAXY II, το Galaxy III, το GALAXY IV, το Alpheus Hellas Designated Activity Company, το Intrum Hellas 2, το ORION X ACTIVITY COMPANY, το Funding Designated Activity Company, το COSMOS DAC, το GEMINI CORE DAC …!

Δισεκατομμύρια ελληνικά δάνεια (το HELLAS προσέξτε στον τίτλο μερικών στην Ιρλανδία …) στο πατάρι (προσέξτε την είσοδο, πράσινο φως …). Και όλα μαζί αυτά τα FUND έχουν μετοχικό κεφάλαιο δύο χιλιάδες €…!

Ούτε ΙΚΕ να ήταν της μιας στάσης …. Ζαβαρα κατρα νέμια ίλεος …! Ξυλούρης …

INTERTRUST GRUP πατάρια των 30 τετραγωνικών … in English … Έλεος …Ίλεος … FUND, GRUP ανοίγουμε πλήρως το κουβάρι του πτωχευμένου Έλληνα πολίτη ….

ΥΓ .Βάζω επίσης για να δείτε το ΑΙΣΧΟΣ ,ΜΙΑ σελίδα από τον κατάλογο των FUND που πήραν κοψοχρονιά τα κόκκινα δάνεια των Ελληνικών Τραπεζών (αυτών που ανακεφαλαιοποίηση τρεις φορές ο Ελληνικός λαός και τώρα με το νομοσχέδιο για το ΤΧΣ που φέρνει την Τρίτη στη Βουλή ο Μητσοτάκης,θέλει να τις ξαναγυρίσει στους ιδιώτες μετόχους)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!!! Αυτές οι εταιρείες (41 συνολικά) έχουν 135 ΔΙΣ δανείων Ελλήνων πολιτών και πλειστηριαζοντας τους ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!!

….ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….(γιατί όπως εμαθα πως είπε ένας διευθυνων σύμβουλος συστημικής Ελληνικης Τραπεζας ,όταν στηνόταν η δουλειά το 2019-20 : «αν μας ανακαλύψουν τη βάψαμε»)

Ε σας ανακαλύψαμε ….

Από το the FAQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *