15 Ιουνίου, 2024

Επιστολή – κόλαφος 1.000 πανεπιστημιακών προς Κεραμέως: Ο νέος νόμος αλλάζει δραματικά το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο!

0

Ανοιχτή επιστολή-κόλαφος την οποία προσυπογράφουν απέστειλαν 1000 πανεπιστημιακοί στην υπουργό Παιδείας, με την οποία επισημαίνουν ότι «εφόσον ψηφιστεί ο νέος νόμος, αλλάζει δραματικά το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο κλείνοντας τις πόρτες του στα παιδιά εκείνα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν».

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων, οι φοιτητές και φοιτήτριες δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε δωρεάν μεταπτυχιακά, ενώ οι ρυθμίσεις που «απελευθερώνουν» τις μεταπτυχιακές σπουδές προβλέπουν ότι τα μεταπτυχιακά προγράμματα δεν χρηματοδοτούνται πλέον από το Υπουργείο Παιδείας και το διδακτικό έργο των μελών ΔΕΠ δεν τα περιλαμβάνει. Επομένως θα είναι αδύνατο να είναι βιώσιμα όσα μεταπτυχιακά δεν θα έχουν δίδακτρα.

Σε άλλο σημείο της επιστολής τους, οι 1000 πανεπιστημιακοί τονίζουν ότι δημόσιο πανεπιστήμιο σημαίνει οργάνωση των σπουδών με επιστημονικά κριτήρια και όχι απορρύθμιση και κατακερματισμό της γνώσης με πληθώρα παρεχόμενων τίτλων και σπουδών. Η «ευελιξία» στα προγράμματα σπουδών και τα διδακτορικά σημαίνει ότι θα μειωθεί το μόνιμο προσωπικό των πανεπιστημίων σε όφελος διαφορετικών κατηγοριών διδασκόντων που θα προσλαμβάνονται για βραχεία παρουσία (επισκέπτες/τριες, εντεταλμένοι/ες διδασκαλίας κ.λπ.) ώστε να μην επενδύουν μακροπρόθεσμα στο πανεπιστήμιο.

Και καταλήγουν:

«Λυπούμαστε που χάνεται άλλη μία ευκαιρία μεταρρύθμισης της ανώτατης εκπαίδευσης. Δυστυχώς σχεδιάστηκε ερήμην και εναντίον της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης, υπηρετώντας το δημόσιο πανεπιστήμιο και τις αξίες της δημοκρατικής παιδείας και ζητάμε, έστω την ύστατη στιγμή, να αποσυρθούν όλες οι διατάξεις που υπονομεύουν το μέλλον της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Η επιστολή των πανεπιστημιακών

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Λάβαμε την επιστολή που απευθύνατε στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας όπου παρουσιάζετε τα «οφέλη» του σχεδίου νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και νιώθουμε βαθιά απογοητευμένοι/ες και προσβεβλημένοι/ες. Οι «δέσμες ρυθμίσεων» στις οποίες αναφέρεστε αφορούν σχεδόν όλες τη δυνατότητά μας για παράλληλες δραστηριότητες, πέραν εκείνων που απαιτεί η ιδιότητα του/της πανεπιστημιακού δασκάλου/ας, δραστηριότητες που θα μας επιτρέψουν να έχουμε πρόσθετα εισοδήματα. Είναι αλήθεια ότι οι μισθοί μας είναι χαμηλοί, ιδιαίτερα μετά την οικονομική κρίση της τελευταίας δεκαετίας. Όπως είναι επίσης αλήθεια ότι έχει μειωθεί δραματικά το διδακτικό προσωπικό των πανεπιστημίων μας και ότι επωμιζόμαστε όλο και περισσότερα διοικητικά και διδακτικά καθήκοντα. Ωστόσο, ασκούμε το λειτούργημά μας με αξιοπρέπεια και αφοσίωση, επειδή νιώθουμε ότι αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας και την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της.

Στα χρόνια της οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης, το ελληνικό πανεπιστήμιο όχι μόνο άντεξε αλλά συνέχισε να παράγει υψηλής ποιότητας ερευνητικό έργο και να παρέχει στους φοιτητές και τις φοιτήτριές του επιστημονική γνώση και επαγγελματική κατάρτιση. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το να θεωρείτε ότι σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη καμπή αυτό που χρειάζεται το πανεπιστήμιό μας είναι να έχουμε τη δυνατότητα να λείπουμε εκατό μέρες τον χρόνο με άδεια (αντί για εξήντα που ίσχυε μέχρι τώρα) και να κάνουμε έξι ώρες μάθημα την εβδομάδα αλλά μόνο σε προπτυχιακό επίπεδο! Δημόσιο πανεπιστήμιο σημαίνει υποχρέωση της πολιτείας για οικονομική ενίσχυση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και όχι απλώς απελευθέρωση των διαδικασιών απόκτησης πρόσθετου εισοδήματος των μελών ΔΕΠ.

Εφόσον ψηφιστεί ο νέος νόμος, αλλάζει δραματικά το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο κλείνοντας τις πόρτες του στα παιδιά εκείνα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν. Οι φοιτητές και φοιτήτριες δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε δωρεάν μεταπτυχιακά. Οι ρυθμίσεις που «απελευθερώνουν» τις μεταπτυχιακές σπουδές προβλέπουν ότι τα μεταπτυχιακά προγράμματα δεν χρηματοδοτούνται πλέον από το Υπουργείο Παιδείας και το διδακτικό έργο των μελών ΔΕΠ δεν τα περιλαμβάνει. Επομένως θα είναι αδύνατο να είναι βιώσιμα όσα μεταπτυχιακά δεν θα έχουν δίδακτρα.

Δημόσιο πανεπιστήμιο σημαίνει οργάνωση των σπουδών με επιστημονικά κριτήρια και όχι απορρύθμιση και κατακερματισμό της γνώσης με πληθώρα παρεχόμενων τίτλων και σπουδών. Η «ευελιξία» στα προγράμματα σπουδών και τα διδακτορικά σημαίνει ότι θα μειωθεί το μόνιμο προσωπικό των πανεπιστημίων σε όφελος διαφορετικών κατηγοριών διδασκόντων που θα προσλαμβάνονται για βραχεία παρουσία (επισκέπτες/τριες, εντεταλμένοι/ες διδασκαλίας κ.λπ.) ώστε να μην επενδύουν μακροπρόθεσμα στο πανεπιστήμιο. Αυτό σημαίνει και η επαναφορά ομότιμων και συνταξιούχων σε όλες τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Αντίθετα, οι νέοι/ες επιστήμονες/ισσες θα δυσκολευτούν να βρουν θέση στο πανεπιστήμιο του «μέλλοντος», εφόσον θα εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας και πενιχρές αμοιβές και θα εξαρτώνται από τους διδάσκοντες και τις διδάσκουσες ανώτερων βαθμίδων, όπως συνέβαινε παλιά όταν ο κάτοχος της «έδρας» ήταν παντοδύναμος.

Θεωρούμε επίσης ότι δεν είναι δυνατόν ένας νόμος να προβλέπει με εξονυχιστικές λεπτομέρειες το αν θα διδάξουμε εξ αποστάσεως ή μέσα στο αμφιθέατρο και με ποιους τρόπους έχουμε δικαίωμα να εξετάσουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας. Όλο το νομοσχέδιο διαπνέεται από βαθιά περιφρόνηση, καχυποψία και απαξίωση για τους Έλληνες και Ελληνίδες πανεπιστημιακούς. Υποθέτουμε ότι αυτός είναι ο λόγος που παύουμε πλέον να έχουμε λόγο στην εκλογή πρυτάνεων/ισσών, κοσμητόρων/ισσών και αντιπρυτάνεων/ισσών ως ανάξιοι/ες αυτοδιοίκησης.

Το δημόσιο πανεπιστήμιο μέχρι σήμερα ταυτιζόταν με την ακαδημαϊκή ελευθερία και το αυτοδιοίκητο. Τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι σήμερα αποφάσιζαν για τις δικές τους υποθέσεις με τα δικά τους όργανα. Με όργανα που αναδεικνύονται με καθολική ψηφοφορία αλλά και ευρεία αντιπροσωπευτικότητα και που απαρτίζονται από πρόσωπα επιφορτισμένα με την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής και ερευνητικής αποστολής τους. Δημόσιο πανεπιστήμιο σημαίνει, σε κάθε περίπτωση, αξίωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για μη επέμβαση του κράτους στον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Οι πανεπιστημιακοί είναι η μόνη κατηγορία δημοσίων λειτουργών που υπόκειται σε συνεχείς κρίσεις και αξιολογήσεις και το πανεπιστήμιο είναι ένας από τους ελάχιστους θεσμούς της χώρας όπου κυριαρχεί η διαφάνεια και η λογοδοσία. Παρά τη συστηματική προσπάθεια δυσφήμισης, η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι χάρη στο δημοκρατικό, ανοιχτό σε όλους και όλες πανεπιστήμιο, έχουν τη δυνατότητα τα παιδιά της να διαπρέψουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διδάσκουσες και οι διδάσκοντες σήμερα στα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν εξαιρετικά βιογραφικά με διεθνείς σπουδές και δημοσιεύσεις και η Ελλάδα παράγει πολύ περισσότερα ερευνητικά αποτελέσματα από όσα αναλογούν στο μέγεθός της.

Το δημόσιο πανεπιστήμιο έχει υπαρκτά προβλήματα που όμως δεν μπορούν να λυθούν ούτε με τον αυταρχισμό και την επιβολή ενός καθεστώτος αστυνόμευσης, ούτε με τη συνεχή συκοφάντηση του θεσμού αλλά και όσων τον υπηρετούν. Και προφανώς δεν μπορούν να λυθούν με τον στραγγαλισμό της δημοσιονομικής βάσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα.
Λυπούμαστε που χάνεται άλλη μία ευκαιρία μεταρρύθμισης της ανώτατης εκπαίδευσης. Δυστυχώς σχεδιάστηκε ερήμην και εναντίον της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης, υπηρετώντας το δημόσιο πανεπιστήμιο και τις αξίες της δημοκρατικής παιδείας και ζητάμε, έστω την ύστατη στιγμή, να αποσυρθούν όλες οι διατάξεις που υπονομεύουν το μέλλον της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υπογράφοντες/ουσες
1 Αβδελά Έφη, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
2 Αβδημιώτης Σπυρίδων, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
3 Αβραμοπούλου Ειρήνη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
4 Αγαθοπούλου Ελένη, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
5 Αγάθος Θανάσης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
6 Αγαλιανού Ολυμπία, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
7 Αγγελής Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
8 Αγγελής Ελευθέριος, Καθηγητής, ΑΠΘ
9 Αγγελίδου Αλίκη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
10 Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
11 Αγριοπούλου Σοφία, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
12 Αδαμίδης Μανόλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
13 Αδαμίδης Παναγιώτης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
14 Αηδονά Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
15 Αθανασάκη Λουκία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
16 Αθανασιάδης Χάρης, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
17 Αθανασίου Αθηνά, Καθηγήτρια, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Πάντειο Πανεπιστήμιο
18 Αθανασίου Ευαγγελία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
19 Αθανασίου Κατερίνα, ΕΕΠ, ΑΣΚΤ
20 Αθήνη Στέση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
21 Αλεξάκης Δημήτρης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
22 Αλεξανδρίδου Αλεξάνδρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
23 Αλεξιάδου Λίλυ, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
24 Αλεξιάς Γιώργος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
25 Αλεξόπουλος Απόστολος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
26 Αλεξόπουλος Γεώργιος, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
27 Αλετράς Αλέξιος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
28 Αλτουβά Αλεξία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
29 Αμαριανάκης Σταμάτης, Ακαδημαϊκός Υπότροφος – Διδάσκων, Πάντειο Πανεπιστήμιο
30 Αμπατζής Ζαφείριος, ΕΔΙΠ, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
31 Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
32 Αναγνωστοπούλου Αθανασία, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
33 Αναγνωστοπούλου Έλενα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
34 Ανανιάδης Γρηγόρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
35 Αναστασίου Ράνια, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
36 Ανδρέου Π. Ανδρέας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
37 Ανδριάκαινα Ελένη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
38 Ανδριάκαινα Παναγιώτα, ΕΕΠ, ΑΠΘ
39 Ανδρουλάκης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
40 Ανδρουλάκης Γιώργος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
41 Ανδρούσου Αλεξάνδρα, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
42 Ανεζίρη Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
43 Αντέλλη Καλλιόπη, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
44 Αντωναρόπουλος Περικλής, ΕΔΙΠ, ΑΣΚΤ
45 Αντωνής Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
46 Αντωνιάδης Παύλος, Διδάσκων με σύμβαση, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
47 Αντωνίου Ευστάθιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
48 Αντωνίου Κατερίνα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
49 Αντωνίου Λίλιαν, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
50 Αντωνίου Μιχαέλα, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
51 Αντωνόπουλος Αθαν. Ανδρέας, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
52 Αντωνοπούλου Αναστασία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
53 Αποστολάκης Kώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
54 Αποστολίδου Ελένη, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
55 Αποστόλου Φωτεινή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
56 Αραβαντινός Δημήτρης, Καθηγητής, ΑΠΘ
57 Αραμπατζής Θόδωρος, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
58 Αράπογλου Βασίλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
59 Αρβανίτης Νίκος, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΣΚΤ
60 Αρετουλάκης Εμμανουήλ, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
61 Αρχάκης Αργύρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
62 Ασημακοπούλου Φωτεινή, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
63 Ασκούνη Νέλλη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
64 Αστρακά Κωνσταντίνα, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
65 Αστρινάκη Ράνια, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
66 Αστυρακάκη Εύα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
67 Αυγερινού Κολώνια Σοφία, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
68 Αυγητίδου Αγγελική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
69 Αυγητίδου Σοφία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
70 Αυδίκος Βασίλης, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
71 Αχείμαστος Μύρων, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
72 Βαΐου Ντίνα, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
73 Βάκη Φωτεινή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
74 Βαλάκας Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
75 Βαλεριάνου Κωνσταντίνα, ΕΔΙΠ, ΕΜΠ
76 Βαμβακούση Ξένια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
77 Βαν Μπούσχοτεν Ρίκη, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
78 Βαραλής Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
79 Βασιλαρά Αρχοντούλα, ΕΔΙΠ, ΕΜΠ
80 Βασιλάτος Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
81 Βασιλειάδης Λάμπρος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
82 Βασιλειάδου Δήμητρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια (υπό διορισμό), Πανεπιστήμιο Αιγαίου
83 Βασιλείου Φώτης, Επίκουρος Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
84 Βατάκη Αργυρώ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
85 Βατικιώτης Παντελής, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
86 Βαφέας Νίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
87 Βελιώτη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
88 Βελλοπούλου Αγγελική, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
89 Βενέτης Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
90 Βενετόπουλος Μπάμπης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
91 Βενιανάκη Αικατερίνη, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
92 Βεντούρα Λίνα, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
93 Βεντούρας Ερρίκος-Χαΐμ, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
94 Βερύκιος Σπύρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
95 Βηδενμάιερ Ανθούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
96 Βηδενμάιερ Δάφνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
97 Βιδάλη Σοφία, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
98 Βιτοπούλου Αθηνά, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
99 Βλάχος Κοσμάς, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
100 Βλάχος Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
101 Βογιατζάκη Χρύσα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
102 Βογιατζάκη-Κρουκόβσκι Εμμανουέλα, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
103 Βογιατζόγλου Αθηνά, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
104 Βόγλης Πολυμέρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
105 Βοζαλή Μαρία, ΕΕΠ, ΑΠΘ
106 Βολουδάκη Ευαγγελία, ΕΤΕΠ, ΕΚΠΑ
107 Βουδούρης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, ΑΠΘ
108 Βούλγαρη Ηρώ, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
109 Βούλγαρη Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΔΠΘ
110 Βουτυρά Ευτυχία, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
111 Βρατσκίδου Ελεονώρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΣΚΤ
112 Βραχνάκης Μιχάλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
113 Βυλλιώτης Ηρακλής, Λέκτορας Εφαρμογών, ΠΑΔΑ
114 Βύνιος Δημήτρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
115 Γαβαλάς Δαμιανός, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
116 Γαβριλάκης Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
117 Γαγανάκης Κώστας, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
118 Γαζή Αγγελική, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
119 Γαλάνη Αγγελική, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
120 Γαλάνη Βασιλική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
121 Γαλάνη Μάρω, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
122 Γαληνού-Μητσούδη Σοφία, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
123 Γανωτή Παρασκευή, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
124 Γαρδικιώτης Αντώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
125 Γαρούφης Αχιλλέας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
126 Γαρύφαλλος Αλέξανδρος, Καθηγητής, ΑΠΘ
127 Γαρύφαλλος Γιώργος, Καθηγητής, ΑΠΘ
128 Γασπαρινάτου Μαργαρίτα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΔΠΘ
129 Γεμεντζή Κλαυδία, συντ. ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
130 Γεροθανασίου Σύνθια, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
131 Γερολουκά -Κωστοπαναγιώτου Γεωργία, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
132 Γεροντίδου Μαρία, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
133 Γεωργαλάκη Μαρίνα, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
134 Γεωργαλίδου Μαριάνθη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
135 Γεωργαντάς Ηλίας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
136 Γεωργιάδη Μαρία, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
137 Γεωργιάδου Ελισάβετ, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
138 Γεωργιακάκη Αργυρώ, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
139 Γεωργιακώδης Φώτης, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστημίου Πειραιώς
140 Γεωργοπούλου Ελένη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
141 Γεωργοπούλου Μαρία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
142 Γεωργούλας Στράτος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
143 Γεωργούντζου Αναστασία, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
144 Γιακουλάκη Μαρία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
145 Γιαλούρη Ελεάνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
146 Γιαννακάκης Νίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
147 Γιαννακόπουλος Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
148 Γιαννακόπουλος Νίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
149 Γιαννακού Βασιλική, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
150 Γιαννάκου Ουρανία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
151 Γιαννάς Πρόδρομος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
152 Γιαννησοπούλου Μαρία, αφυπηρετήσασα Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
153 Γιαννίση Φοίβη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
154 Γιαννίσης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
155 Γιαννιτσιώτης Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
156 Γιάννου Τριανταφυλλιά, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
157 Γιανουλόπουλος Γιάνης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
158 Γιούνη Μαρία, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
159 Γιώτη Λαμπρίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
160 Γκαρά Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
161 Γκασούκα Μαρία, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
162 Γκέκα Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
163 Γκέφου-Μαδιανού Δήμητρα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
164 Γκίκας Γρηγόριος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
165 Γκικόπουλος Φοίβος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
166 Γκιούρας Θανάσης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
167 Γκλώτσος Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΠΑΔΑ
168 Γκόβαρης Χρήστος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
169 Γκολιομύτης Μιχάλης, Επίκουρος Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
170 Γκότση Γεωργία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
171 Γκότσης Δ. Αλέξανδρος, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
172 Γκουγκουλή Κλειώ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
173 Γκούνης Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
174 Γκούσκος Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
175 Γκούφα Μαρία, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
176 Γκράτζιου Όλγα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
177 Γλυτζουρής Αντώνης, Καθηγητής, ΑΠΘ
178 Γογωνάς Νίκος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
179 Γοδόση Ζωή, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
180 Γουβιάς Διονύσης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
181 Γουδέλη Κυριακή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
182 Γούτσος Σταύρος, αφυπηρετήσας Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
183 Γραμματικοπούλου Ευγενία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
184 Γρηγοριάδης Ιωάννης, Καθηγητής, ΕΜΠ
185 Γρηγορούδης Ευάγγελος, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
186 Γώγου Λέλα, Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
187 Δαγδιλέλης Βασίλης, αφυπηρετήσας Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
188 Δαλακούρα Κατερίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
189 Δαλκαβούκης Βασίλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
190 Δαμηλάκου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
191 Δαμίγος Δημήτρης, Καθηγητής, ΕΜΠ
192 Δαυιδ Ευστράτιος, Επικουρος Καθηγητης, ΠΑΔΑ
193 Δαφέρμος Μανώλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
194 Δελβερούδη Ελίζα Άννα, αφυπηρετήσασα Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
195 Δελβερούδη Ρέα, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
196 Delhaye Olivier, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
197 Δεληανίδου Σιμέλα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
198 Δεμερτζής Νίκος, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
199 Δέντσορας Αργύρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
200 Δεριζιώτης Αντώνης, Λέκτορας, ΕΚΠΑ
201 Δερματάς Δημήτρης, Καθηγητής, ΕΜΠ
202 Δεσπότης Δημήτρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
203 Δημητρακοπούλου Αγγελική, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
204 Δημητρακοπούλου Στέλλα, Ακαδημαϊκή Υπότροφος – Διδάσκουσα, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
205 Δημητριάδης Ευθύμιος, ΕΤΕΠ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
206 Δημητριάδου Κατερίνα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
207 Δημητρίου Στέφανος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
208 Δημητρόπουλος Γιάννης, αφυπηρετήσας Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
209 Δημητρούλια Τιτίκα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
210 Δημουλάς Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
211 Διακογιώργη Κλεοπάτρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
212 Διαλέτη Ανδρονίκη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
213 Διάλλα Άντα, Καθηγήτρια, ΑΣΚΤ
214 Διαμαντάκου Καίτη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
215 Διαμαντοπούλου Ευαγγελία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
216 Διβάρης Γιώργος, Καθηγητής, ΑΠΘ
217 Δόικου Μάρω, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
218 Δόντη Αναστασία, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
219 Δόντη Ολύβια, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
220 Δοξιάδης Κύρκος, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
221 Δούκα Ευανθία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
222 Δουρής Βασίλης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
223 Δραγώνα Θάλεια, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
224 Δράκου Ευαγγελία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
225 Δρανδάκη Αναστασία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
226 Δριβαλιάρης Δήμος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
227 Δρόσος Γιώργος, ΕΕΠ, ΑΠΘ
228 Δρόσος Διονύσης, Καθηγητής, ΑΠΘ
229 Ευαγγέλου Κωνσταντίνα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
230 Ευστρατίου Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
231 Ζαββού Αλεξάνδρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
232 Ζαγούρας Χαράλαμπος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
233 Ζαϊμάκης Ιωάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
234 Ζαρκάδης Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
235 Ζαρωτιάδης Γρηγόρης, Καθηγητής, ΑΠΘ
236 Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΜΠ
237 Ζαφειρόπουλος Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
238 Ζαφειροπούλου-Καρατζόγλου Φιλαρέτη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
239 Ζαχαράτος Γεράσιμος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρων
240 Ζαχαριάδου Κατερίνα, Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
241 Ζάχου Κατερίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
242 Ζέη Ελευθερία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
243 Ζέκας Χριστόδουλος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
244 Ζερβουδάκη Αλεξάνδρα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
245 Ζήκα Φαίη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Αντιπρύτανης, ΑΣΚΤ
246 Ζιάκα Αγγελική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
247 Ζιώρη Έλενα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
248 Ζουμπούλη Μαρία, Αναπληρώτρια καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
249 Ζουπίδης Αναστάσιος, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
250 Ζουρούδης Δημήτρης, Καθηγητής, ΑΠΘ
251 Ζώρας Κώστας, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
252 Ηρακλείδης Αλέξης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
253 Θεοδοσίου Γεώργιος, Καθηγητής, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
254 Θεοδωρίδης Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
255 Θεοδωρίδης Νίκος, ΕΕΠ, ΑΠΘ
256 Θεοδώρου Βάσω, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
257 Θεοδώρου Ι. Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
258 Θεοτοκάς Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
259 Θεοτοκάς Νίκος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
260 Θερίου Νικόλαος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
261 Θερμού Κυριακή, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
262 Θωίδης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
263 Θωίδου Ελισάβετ, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
264 Θωμάρεϊς Απόστολος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
265 Ιακωβίδου Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΔΠΘ
266 Ιατρίδης Τηλέμαχος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
267 Ιερωνυμάκης Γιάννης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
268 Ιωακειμίδης Βασίλειος, Καθηγητής, ΠΑΔΑ
269 Ιωαννίδης Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΣΚΤ
270 Ιωαννίδου Αλεξάνδρα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
271 Ιωαννίδου Μελίνα, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
272 Ιωάννου Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
273 Καβάλα Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
274 Καβουλάκη Αθ., Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
275 Καβουλάκος Κάρολος Ιωσήφ, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
276 Καζάκος Άρις, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
277 Καζάσης Φώτης, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
278 Καζή Σμαράγδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
279 Καλαβάσης Φραγκίσκος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
280 Καλαμάρας Φίλιππος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
281 Καλατζής Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΠΑΔΑ
282 Καλιαμπάκος Δημήτρης, Καθηγητής, ΕΜΠ
283 Καλλίθρακας-Κόντος Νίκος, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
284 Καλλιμοπούλου Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
285 Καλογεράκη Στεφανία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
286 Καλογερέσης Θανάσης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
287 Καλογιαννάκη Πελαγία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
288 Καλογιάννης Σταύρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
289 Καλοκαιρινός Αλέξης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
290 Καλομενίδης Ιωάννης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
291 Καλόμοιρος Ιωάννης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
292 Καλούδη Κωστούλα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
293 Καλφακάκου Ρία, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
294 Καμπεζά Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
295 Καμτσίδου Ιφιγένεια, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
296 Κανάκης Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
297 Κανελλόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
298 Κανελλόπουλος Χρύσανθος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
299 Κάννερ Έφη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
300 Καντζάβελου Ιωάννα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
301 Καντσά Βενετία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
302 Καπλάνης Α. Τάσος, Μόνιμος επίκουρος καθηγητής, ΑΠΘ
303 Κάππα Ιωάννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
304 Καραβά Ευδοκία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
305 Καράβας Σπύρος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
306 Καραγεωργίου Βασίλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
307 Καραγιάννη Ήρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
308 Καραγιάννη Στέλλα, Καθηγήτρια, ΠΑΜΑΚ
309 Καραγιαννίδου Ευαγγελία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
310 Καραζέρης Παναγής, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
311 Καρακατσάνη Δέσποινα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
312 Καρακατσάνης Λεωνίδας, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
313 Καρακατσούλη Άννα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
314 Καρακιουλάφη Χριστίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
315 Καρακώστα Λίλα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
316 Καραμανωλάκης Βαγγέλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
317 Καραμανώλη Αικατερίνη, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
318 Καραμεσίνη Μαρία, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
319 Καράμπαμπας Πάνας, Διδάσκων Π.Δ. 407/80, Πάντειο Πανεπιστήμιο
320 Καράμπελα Ελένη, Επίκουρη καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
321 Καραντζόλα Ελένη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
322 Καρασαββόγλου Τάσος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας
323 Καραστογιαννίδου Καλλιόπη, Επίκουρη καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
324 Καραφίλη Αύρα, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
325 Καραφουλίδου Βίκυ, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
326 Καραφύλλης Αθανάσιος, Καθηγητής, ΔΠΘ
327 Καραχάλιος Παναγιώτης, ΕΤΕΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
328 Καρναβά Άρτεμις, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
329 Καρράς Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
330 Κασβίκης Κώστας, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
331 Κάσδαγλη Αγλαΐα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
332 Κασδερίδης Στάθης, Ακαδημαϊκός Υπότροφος, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
333 Κασίμης Χαράλαμπος, Ομότιμος Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
334 Κασσέρη Ζαχαρούλα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
335 Καστρίτσης Ιωάννης, Αναπληρωτής καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
336 Κατάβολος Αριστείδης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
337 Καταπότη Δέσποινα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
338 Κατής Ι. Νικόλαος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
339 Κατσάνος Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
340 Κατσάπης Κώστας, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
341 Κατσαρδή Βανέσσα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
342 Κατσαρού Ελένη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
343 Κατσέλης Γεώργιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
344 Κατσιάνης Μάρκος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
345 Κατσιλάκης Άρης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
346 Κεραμόπουλος Ευκλείδης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
347 Κερτεμελίδου Βίκυ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
348 Κεφαλίδου Ευρυδίκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
349 Κεχάογλου Εμμανουήλ, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
350 Κιοσκερίδης Ιορδάνης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
351 Κιουπκιολής Αλέξανδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
352 Κιουσοπούλου Τόνια, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
353 Κλαμπατσέα Ρένα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
354 Κλεφτούρης Ν. Δημήτριος, Ομότιμος Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
355 Κογκίδου Δήμητρα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
356 Κοιλιάρη Αγγελική, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
357 Κοκκινάκης Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
358 Κόκκινος Γιώργος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
359 Κόκκορη Πατρίσια, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
360 Κόκκωνας Γιάννης, Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
361 Κοκκώνης Γιώργος, Αναπληρωτής καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
362 Κολίσης Φραγκίσκος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
363 Κόλλιας Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
364 Κολοβός Ηλίας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
365 Κολυδάς Τάσος, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
366 Κομνηνός Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
367 Κονδύλη Ελένη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
368 Κονδύλη Μαριάννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
369 Κονομή Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
370 Κονταράτος Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΣΚΤ
371 Κόντης Αλέξιος – Πατάπιος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
372 Κοντογιώργη Αναστασία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
373 Κορακίτης Ρωμύλος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
374 Κόρδα Διαμαντούλα, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
375 Κορδάς Απόστολος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
376 Κορνέζου Τιτίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
377 Κορτέση-Δαφέρμου Χαρά, αφυπηρετήσασα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
378 Κορωναίου Αλεξάνδρα, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
379 Κοταρίδης Νίκος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
380 Κοτέα Μαριάνθη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
381 Κοτζαμάνη Μαρίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
382 Κοτζόγλου Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
383 Κοτιώνης Ζήσης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
384 Κούγκολος Σάκης, Καθηγητής, ΑΠΘ
385 Κούγκουλος Β. Θανάσης, ΕΔΙΠ, ΔΠΘ
386 Κουζέλης Γεράσιμος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
387 Κουζής Γιάννης, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
388 Κουικόγλου Βασίλης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
389 Κούκη Χαρά, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
390 Κούκκου Άννα Ειρήνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
391 Κουκουλάς Γιάννης, Ακαδημαϊκός Υπότροφος, ΑΣΚΤ
392 Κουκουτσάκη Αφροδίτη, αφυπηρετήσασα Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
393 Κουλούρας Πέτρος, ΕΤΕΠ, ΕΚΠΑ
394 Κουλούρης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
395 Κουμπουρλής Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
396 Κουντούρη Φανή, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
397 Κουραχάνης Νίκος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
398 Κουρδούμπαλου Σταυρούλα, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
399 Κούρκουλος Μιχάλης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
400 Κουρκούτας Ηλίας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
401 Κουρουνιώτης Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
402 Κούρτη Ευαγγελία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
403 Κουτρολίκου Πέννυ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
404 Κουτσογιάννης Αλέξανδρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
405 Κουτσοκλένης Θανάσης, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
406 Κουτσονίκος Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
407 Κουτσού Βενετία, Λέκτορας Εφαρμογών, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
408 Κουτσού Σταυριανή, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
409 Κουτσούγερα Ναταλία-Αικατερίνη, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
410 Κουτσούρης Αλέξανδρος, Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
411 Κουτσουφλάκης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
412 Κόφτη Δήμητρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
413 Κρεστενίτης Ν. Γιάννης, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
414 Κρητικάκης Γιώργος, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
415 Κροντηράς Χριστόφορος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
416 Κυπαρίσσης Άρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
417 Κυπάρος Αντώνης, Καθηγητής, ΑΠΘ
418 Κυπριανός Παντελής, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
419 Κυριαζόπουλος Αντώνιος, αφυπηρετήσας Καθηγητής, ΠΑΔΑ
420 Κυριαζόπουλος Απόστολος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
421 Κυριάκου Αθανασία, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
422 Κυρίτσης Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
423 Κύρκος Ευστάθιος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
424 Κωνσταντινίδης Δαμιανός, Καθηγητής, ΑΠΘ
425 Κωνσταντινίδου Έλενα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
426 Κωνσταντινίδου Κατερίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
427 Κωνσταντινίδου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΔΠΘ
428 Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
429 Κώστογλου Βασίλης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
430 Κωστόπουλος Σπύρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΠΑΔΑ
431 Κωτσάκης Ρήγας, Επίκουρος Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
432 Κωτσονόπουλος Λουδοβίκος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
433 Λάββα Ρίβα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
434 Λαβράνου Αλίκη, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
435 Λαγάνη Ειρήνη, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
436 Λαδά Σάσα, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
437 Λαζανάς Αλέξης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
438 Λαζαράκης Δημήτριος, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
439 Λαζαρίδου Αναστασία, Λέκτορας Εφαρμογών,
440 Λαΐου Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
441 Λακίδου Ίλια, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
442 Λαμπριανίδης Θεόδωρος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
443 Λαμπριανίδης Λόης, αφυπηρετήσας Καθηγητής, ΠΑΜΑΚ
444 Λαμπροπούλου Δήμητρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
445 Λαπατσιώρας Σπύρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
446 Λατινόπουλος Διονύσης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
447 Λαυρεντιάδου Σοφία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
448 Λέανδρος Νίκος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
449 Lechner Winfried, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
450 Λεκάκου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
451 Λεμοντζόγλου Τρύφωνας, Διδάσκων με σύμβαση, Πάντειο Πανεπιστήμιο
452 Λενακάκης Αντώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
453 Λεντάκης Βασίλης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
454 Λεοντάρης Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
455 Λιάγκουρας Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
456 Λιάκος Αντώνης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
457 Λίβας Σωτήρης, Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
458 Λινάρδου Καλλιρρόη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΣΚΤ
459 Λιόντου Τρισεύγενη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
460 Λούβη Λίνα, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
461 Λουκά Μαρία, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
462 Λουκόπουλος Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
463 Λούκος Χρήστος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
464 Λουτράρη Ελένη, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
465 Λυκογιάννη Ρούλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
466 Λυκουριώτη Ίρις, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
467 Λυμπεράκη Ευγενία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
468 Λυμπεράτος Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
469 Λυμπεράτος Γεράσιμος, Καθηγητής, ΕΜΠ
470 Λυμπερόπουλος Δημήτριος, ΕΔΙΠ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
471 Λυπουρλή Ελένη, Λεκτόρισσα, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
472 Λώλος Α. Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
473 Μαγγανά Αναστασία, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
474 Μάγγου Μαριάννα, ΕΔΙΠ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
475 Μαγκλάρα Αγγελική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
476 Μάγος Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
477 Μαζαράκης Αινιάν Αλέξανδρος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
478 Μακρής Γεράσιμος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
479 Μακρής Δημοσθένης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
480 Μακροπούλου Πολυτίμη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
481 Μαλούτα Μυρτώ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
482 Μαλούτας Θωμάς, Ομότιμος Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
483 Μανακίδου Π. Φλώρα, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
484 Μανδυλαρά Άννα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
485 Μάνθος Νικόλαος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
486 Μανουσάκης Βασίλης, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
487 Μανούτσογλου Εμμανουήλ, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
488 Μαντάς Χρήστος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
489 Μαντζάρης Φ. Ιωάννης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
490 Μαντουβάλου Μαρία, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
491 Μανωλακάκη Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
492 Μανωλάκου Κατερίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
493 Μανωλίδης Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
494 Μαρβάκης Θανάσης, Καθηγητής, ΑΠΘ
495 Μαρκάτος Νίκος, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Πρύτανης, ΕΜΠ
496 Μαρκόπουλος Λάζαρος, ΕΤΕΠ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
497 Μάρκου Κώστας, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
498 Μάρκου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
499 Μαρλαντή Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
500 Μαρούδας Λεωνίδας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
501 Μαρτζοπούλου Αλίκη, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
502 Μασούρα Ελβίρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
503 Μαστρογιάννης Τάσος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
504 Ματάλας Παρασκευάς, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
505 Ματθαίου Άννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
506 Ματθιόπουλος Ευγένιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
507 Ματθιόπουλος Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
508 Ματσή Θεοδώρα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
509 Ματσούκης Αριστείδης, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
510 Μαυρέλος Νίκος, Καθηγητής, ΔΠΘ
511 Μαυρίδης Ηρακλής, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
512 Μαυρομμάτης Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
513 Μαυροσκούφης Δημήτριος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
514 Μελά Λία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
515 Μενεγάκη Μαρία, Καθηγήτρια, ΕΜΠ
516 Μήλιου Αμαλία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
517 Μηνά Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
518 Μήνη Παναγιώτα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης.
519 Μητκίδου Σοφία, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
520 Μήτρου Γιάννης, Διδάσκων με σύμβαση, ΑΠΘ
521 Μητσικοπούλου Βασιλική, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
522 Μητσοπούλου Χρυσούλα, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
523 Μίχα Ειρήνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΜΠ
524 Μιχαλόπουλος Χαρίλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
525 Μιχαλοπούλου Σταματία, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
526 Μιχελακάκη Θεοδοσία, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
527 Μιχελιουδάκης Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
528 Μοίρας Λεωνίδας, διδάσκων, ΕΚΠΑ
529 Μότσιου Ελένη, Επίκουρη καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
530 Μουζάκη Αθανασία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
531 Μούλιου Μάρλεν, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
532 Μουρίκη Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
533 Μουστάκη Aργυρώ, Αναπληρώτρια καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
534 Μουστάνης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΠΑΔΑ
535 Μπάδα Κωνσταντίνα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
536 Μπακαλάκη Αλεξάνδρα, Αφυπηρετήσασα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
537 Μπαλάντινα Αλεξάνδρα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
538 Μπάλλα Χλόη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
539 Μπαλτάς Αριστείδης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
540 Μπαλτζής Αλέξανδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
541 Μπαλτζής Κώστας, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
542 Μπαλτσιώτης Λάμπρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
543 Μπαμπλέκου Ζωή, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
544 Μπάρκουλα Χάιδω, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
545 Μπαρμπούση Βάσω, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
546 Μπάρτζης Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής, ΠΑΔΑ
547 Μπασιούκας Κώστας, αφυπηρετήσας Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
548 Μπατακίδης Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
549 Μπαχάς Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
550 Μπελαβίλας Νίκος, Καθηγητής, ΕΜΠ
551 Μπέλλας Χριστόδουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
552 Μπενβενίστε Ρίκα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
553 Μπετσάκος Βασίλειος, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
554 Μπέτσας Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
555 Μπέτσου Βασιλική, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΣΚΤ
556 Μπιλάλης Μήτσος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
557 Μπιτσάνη Ευγενία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
558 Μπλέκας Γεώργιος, αφυπηρετήσας Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
559 Μπόγρης Αντώνης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
560 Μποζατζής Νίκος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
561 Μπόκαρης Ευθύμης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
562 Μπουγιατιώτη Φλώρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
563 Μπουκουβάλα Άννα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
564 Μπουντούρογλου Φανή – Παρασκευή, ΕΕΠ, ΑΠΘ
565 Μπουρδάκης Βασίλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
566 Μπουρνόβα Ευγενία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
567 Μπρουσκέλη Βασιλική, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΔΠΘ
568 Μυλόπουλος Γιάννης, Καθηγητής, ΑΠΘ
569 Μυλόπουλος Νικήτας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
570 Μυλωνάκη Ευγενία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
571 Μωραΐτης Κωνσταντίνος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
572 Μωραΐτου Δέσποινα, ΕΔΙΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
573 Νάκος Βύρωνας, Καθηγητής, ΕΜΠ
574 Νάκου Ειρήνη, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
575 Ναξάκης Χάρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
576 Ναούμ Ιωάννα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
577 Νάτσινα Αναστασία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
578 Νενάδης Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
579 Νικολαϊδης Ευάγγελος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
580 Νικολαΐδης Μιχάλης, Καθηγητής, ΑΠΘ
581 Νικολαΐδου Αφροδίτη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
582 Νικολαΐδου Μαρία Ελισσάβετ, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
583 Νικολάου Γιώργος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
584 Νικολόπουλος Αλέξανδρος, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
585 Νικολοπούλου Παυλίνα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
586 Νικονάνου Νίκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
587 Νιτσιάκος Βασίλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
588 Νοταράς Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
589 Νουτσόπουλος Θωμάς, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
590 Νουτσόπουλος Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
591 Ντάβου Μπετίνα, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
592 Νταραντούμης Θανάσης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
593 Ντάφλος Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
594 Ντελάκος Απόστολος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
595 Ντεληγιάννης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
596 Ντεξής Στυλιανός, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
597 Ντίνου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
598 Ξανθοπούλου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
599 Ξενίδης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
600 Ξηρογιάννη Μαρία, ΕΤΕΠ, ΕΜΠ
601 Ξυδόπουλος Ι. Γιώργος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
602 Οικονομίδου Αναστασία, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
603 Οικονόμου Λεωνίδας, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
604 Οικονόμου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
605 Παγουρτζής Άρης, Καθηγητής, ΕΜΠ
606 Παϊσίδου Μελίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
607 Παλαιοθόδωρος Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
608 Παληκίδης Άγγελος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΔΠΘ
609 Πάλλης Γιώργος, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
610 Παναγιωτάκης Στέλιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
611 Παναγιωτόπουλος Θεμιστοκλής, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
612 Παναγόπουλος Αλκιβιάδης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
613 Παναγόπουλος Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
614 Παναγοπούλου Κατερίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
615 Παναγούτσος Στυλιανός, Καθηγητής, ΔΠΘ
616 Πανόπουλος Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
617 Πανουσάκης Σωτήρης, ΕΕΠ, ΑΠΘ
618 Πανταζής Αλέξανδρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
619 Πανταζόπουλος Σάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
620 Παντελίδου Μαλούτα Μάρω, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
621 Πάντζιου Γραμματή, Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
622 Πάντζου Παναγιώτα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
623 Παπαβασιλείου Ματθαίος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
624 Παπαβασιλείου Σεβαστή, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
625 Παπαγαρουφάλη Ελένη, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
626 Παπαγεωργίου Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
627 Παπαγεωργίου Ιωάννα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
628 Παπαγεωργίου Σ. Νικόλαος, Καθηγητής, ΕΜΠ
629 Παπαγεωργίου Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
630 Παπαδάκη Μαρίνα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
631 Παπαδάτου Δανάη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
632 Παπαδάτου Δάφνη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
633 Παπαδημητρίου Θεόφιλος, Καθηγητής, ΔΠΘ
634 Παπαδημητρίου Σεραφείμ, Καθηγητής, ΑΠΘ
635 Παπαδιαμαντάκη Γιούλη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
636 Παπαδιοδώρου Γεώργιος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
637 Παπαδογιαννάκη Ελένη, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
638 Παπαδοπούλου Βασιλική, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
639 Παπαδοπούλου Γεωργία, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
640 Παπαδοπούλου Γεωργία, ΕΕΠ, ΑΠΘ
641 Παπαδοπούλου Δέσποινα, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
642 Παπαδοπούλου Έλενα, Καθηγήτρια, Πολυτεχνείο Κρήτης
643 Παπαδοπούλου Θεοδώρα, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
644 Παπαδοπούλου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
645 Παπαδοπούλου Παγώνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
646 Παπαδοπούλου Παρασκευή, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
647 Παπαδοπούλου Πηνελόπη, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
648 Παπαδοπούλου Σοφία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
649 Παπαδοπούλου Φωτεινή, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
650 Παπαδοπούλου Χρυσούλα, ΕΕΠ, ΑΠΘ
651 Παπαζαχαρίου Δημήτριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
652 Παπαηλία Πηνελόπη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
653 Παπαθανασίου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
654 Παπαθεοδωρόπουλος Κώστας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
655 Παπαθεοδώρου Έφη, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
656 Παπακωνσταντίνου Γιώργος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
657 Παπακώστας Δημήτριος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
658 Παπαμαρκάκη Θωμαΐς, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
659 Παπαναστασίου Στέφανος, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
660 Παπανδρέου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
661 Παπανικολάου Ανδρέας, ΕΕΠ, ΑΠΘ
662 Παπανικολάου Γιώργος, Επίκουρος Καθηγητής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
663 Παπανικολάου Σίσσυ, Καθηγήτρια, ΑΣΠΑΙΤΕ
664 Παπαντωνόπουλος Ελευθέριος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
665 Παπασταθόπουλος Στάθης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
666 Παπαστάμου Στάμος, Ομότιμος Καθηγητής, πρώην Πρύτανης, Πάντειο Πανεπιστήμιο
667 Παπαστεφανάκη Λήδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
668 Παπαστράτης Προκόπης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
669 Παπαταξιάρχης Ευθύμιος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
670 Παπατσώρης Αναστάσιος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
671 Παπαχαρίσης Βασίλης, ΕΕΠ, ΑΠΘ
672 Παπαχατζοπούλου Αδαμαντία, αφυπηρετήσασα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
673 Παπαχρήστου Ντάνα, Διδάσκουσα με σύμβαση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
674 Παπαχριστοφόρου Μαριλένα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
675 Παπουτσή Ανδρονίκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
676 Παππά Νίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
677 Παππάς Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
678 Παππάς Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
679 Παραδείση Μαρία, αφυπηρετήσασα Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
680 Παραδείσης Δημήτριος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
681 Παρασκευιώτης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
682 Παρασκευοπούλου Βασιλική, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
683 Παρούσης Μιχαήλ, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
684 Παρσάνογλου Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
685 Πασαδάκης Νίκος, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
686 Πασχάλης Βασίλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
687 Πασχαλίδου Αικατερίνη, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
688 Πασχαλίδου Μαρία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
689 Πατεδάκης Μανόλης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
690 Πατέλης Δημήτρης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
691 Πατρίκιος Γιώργος, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
692 Παυλή Κορρέ Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
693 Παυλίδου Ελένη, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
694 Παυλίδου Θ.-Σ., Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
695 Παυλίδου Νέλλη-Ελένη, αφυπηρετήσασα Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
696 Πεγκλίδου Αθηνά, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
697 Πεμπετζόγλου Μαρία, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
698 Πεντάζου Ιουλία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
699 Περδικούρη Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
700 Περοδασκαλάκης Δημήτρης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
701 Περρή Ασημίνα, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
702 Πεσμαζόγλου Στέφανος, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
703 Πετμεζάς Σωκράτης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
704 Πετράκη Γεωργία, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
705 Πετράκης Αντ. Κώστας, Λέκτορας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
706 Πετρίδης Πέτρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
707 Πετρίδης Πλάτων, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
708 Πετρίδου Χαρίκλεια, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
709 Πετρόπουλος Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
710 Πετροπούλου Ευγενία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
711 Πετροπούλου Κρίστη (Χρυσάνθη), Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
712 Πεφάνης Π. Γιώργος, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
713 Πεχτελίδης Γιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
714 Πιπερίδης Σάββας, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
715 Πιπινιά Ιουλία, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
716 Πίσσης Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
717 Πλακωτός Γιώργος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
718 Πλειός Γιώργος, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
719 Πλεξουσάκη Έφη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
720 Πλέρος Νίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
721 Πλουμπίδης Δημήτρης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
722 Πολίτη Τζἰνα, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
723 Πολίτης Δημήτρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
724 Πολίτης Παναγιώτης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
725 Πολίτης-Στεργίου Ευάγγελος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
726 Πολιτόπουλος Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΜΠ
727 Πολίτου Αναστασία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
728 Πολύδωρος Αλέξης, Καθηγητής, ΑΠΘ
729 Πολύζος Ιωάννης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
730 Πολυμενέας Λιοντήρης Αθανάσιος, Διδάσκων, ΕΚΠΑ
731 Πολυμεράκης Φώτιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
732 Πουλακιδάκος Σταμάτης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
733 Πούλος Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
734 Πούλος Σ. Παναγιώτης, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΣΚΤ
735 Πουρνάρη Μαρία, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
736 Πρίνος Παναγιώτης, Καθηγητής, ΑΠΘ
737 Προδρομίτης Γεράσιμος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
738 Πρόκου Ελένη, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
739 Ραγκούση Μαρία, Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
740 Ράπτης Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
741 Ράτσικα Νικολέτα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
742 Ρεμεδιάκη Ιωάννα, Λέκτορας, ΕΚΠΑ
743 Ρεμεδιάκης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
744 Ρεμί Νικόλας, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
745 Ρεντζής Θανάσης, Σκηνοθέτης, ΑΣΚΤ
746 Ρεπούση Μαρία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
747 Ρήγος Άλκης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
748 Ρήγου Μυρτώ, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
749 Riboli Diana, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
750 Ρίζος Δημήτριος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
751 Ρίζος Σπύρος, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
752 Ριτσάτου Κωνσταντίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
753 Ροζάκης Δημήτριος, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
754 Ροζάκου Κατερίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
755 Ρόζη Λίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
756 Ροϊλού Γιάννα, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
757 Ρούσσος Σωτήρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
758 Ρούσσος Χρήστος, ΕΕΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
759 Ρούσσου Άννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
760 Σαγκριώτης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
761 Σακελλαριάδης Θανάσης, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
762 Σακελλαρόπουλος Σπύρος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
763 Σακελλίου Ευαγγελία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
764 Σακκά Δέσποινα, Καθηγήτρια, ΔΠΘ
765 Σάκκουλα Ελένη, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
766 Σάλτα Αικατερίνη, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
767 Σαμόλη Ευαγγελία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
768 Σαντουρίδης Ηλίας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
769 Σαριδάκης Γιάννης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
770 Σβορώνου Αγγελική, ΕΔΙΠ, ΑΣΚΤ
771 Σγουμποπούλου Αναστασία, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
772 Σγουρόπουλος Κυριάκος, ΕΔΙΠ, ΔΠΘ
773 Σειρηνίδου Βάσω, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
774 Σεργάκη Αμαλία, ΕΔΙΠ, Πολυτεχνείο Κρήτης
775 Σερεμέτης Β. Δημήτρης, αφυπηρετήσας Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
776 Σερντεδάκις Νίκος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
777 Σέρρης Μιχάλης, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
778 Σερτεδάκη Αμαλία, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
779 Σηφάκη Ευγενία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
780 Σιαφάκας Κωνσταντίνος, ΕΔΙΠ, ΑΣΚΤ
781 Σιγάλας Μιχάλης, Καθηγητής, ΑΠΘ
782 Σιδέρη Eλένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
783 Σιδηρόπουλος Αντώνης, Επίκουρος Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
784 Σιδηροπούλου Μαρία, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
785 Σιδηροπούλου Ρενάτε Ματθίλδη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
786 Σιδηροπούλου Χριστίνα, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
787 Σιώμος Θωμάς, Διδάσκων με σύμβαση, ΑΠΘ
788 Σκαλιδάκης Γιάννης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
789 Σκαλτσά Ιωάννα, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
790 Σκαμνάκης Αντώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
791 Σκαμνάκης Χριστόφορος, Επίκουρος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
792 Σκαπετούλια Κωνσταντίνα, ΕΔΙΠ, ΑΣΚΤ
793 Σκουλαρίκη Αθηνά, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
794 Σκουλίδας Ηλίας, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
795 Σκουρολιάκου Κατερίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
796 Σκουτέλης Νικόλαος, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
797 Σολομών Εσθήρ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
798 Σουβατζή Στυλιανή, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
799 Σουλτς Ουίλιαμ, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
800 Σοφός Αλιβίζος (Λοΐζος), Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
801 Σοφού Ευστρατία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
802 Σπαθάρας Δήμος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
803 Σπαντιδάκης Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
804 Σπιλάνης Γιάννης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
805 Σπουρδαλάκης Μιχάλης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
806 Σπύρτου Άννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
807 Σταθάς Δημοσθένης, αφυπηρετήσας Καθηγητής, ΕΜΠ
808 Σταθοπούλου Χαρούλα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
809 Σταματάκη Σοφία, Καθηγήτρια, ΕΜΠ
810 Σταμάτης Δημοσθένης, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
811 Σταμάτης Κώστας, Καθηγητής, ΑΠΘ
812 Σταματογιαννοπούλου Μαρία, αφυπηρετήσασα Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
813 Σταματόπουλος Δημήτρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
814 Στάμου Αναστασία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
815 Σταμούλη Ειρήνη, Διδάσκουσα Π.Δ. 407/80, ΔΠΘ
816 Σταμπουλής Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
817 Σταράκης Γιάννης, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
818 Σταυρίδης Σταύρος, Καθηγητής, ΕΜΠ
819 Σταυρίδου Αθηνά, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΕΜΠ
820 Σταύρου Δημήτρης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
821 Στελλάκης Νεκτάριος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
822 Στεργίου Λήδα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
823 Στεφανάτου Πενταγιώτισσα ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
824 Στεφανή Εύα, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
825 Στεφάνου Δανάη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
826 Στεφάνου Ελένη, Διδάσκουσα, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
827 Στογιαννίδης Γιάννης, Επίκουρος Καθηγητής, ΠΑΔΑ
828 Στόικου Ελευθερία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
829 Στυλιανού Άρης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
830 Συμεωνίδης Θωμάς, Διδάσκων Φιλοσοφίας και Αισθητικής, ΑΣΚΤ
831 Συντιχάκη Μαρία, ΕΕΠ, Πάντειο Πανεπιστήμιο
832 Συριάτου Αθηνά, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΔΠΘ
833 Συρμαλόγλου Αδαμάντιος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
834 Συσκάκης Αριστομένης, Καθηγητής, ΑΠΘ
835 Σφυρόερα Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
836 Σχαριατ Παναχί Σεγιέντ Μοχαμάντ Ταγκί, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
837 Σχίζας Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
838 Σωτηρόπουλος Σωτήρης, Καθηγητής, ΑΠΘ
839 Τάκης Ανδρέας, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
840 Ταμιωλάκη Μελίνα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
841 Ταμπάκη Άννα, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
842 Ταξιλτάρης Χρίστος, Ομότιμος Καθηγητής, ΑΠΘ
843 Τάσσης Χρύσανθος, Επίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
844 Ταψής Νικόλαος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
845 Τέγος Γεώργιος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
846 Τελώνη Δήμητρα-Δώρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΠΑΔΑ
847 Τερζή Αρχόντω, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
848 Τερζόγλου Νικόλαος-Ίων, Επίκουρος Καθηγητής, ΕΜΠ
849 Τζάκης Διονύσης, Επίκουρος Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
850 Τζαμαρίας Σπύρος, Καθηγητής, ΑΠΘ
851 Τζανάκη Ελένη, Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
852 Τζανάκης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
853 Τζανάκης Μανόλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
854 Τζαννάτος Ερνέστος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιώς
855 Τζέκης Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
856 Τζελέπη Έλενα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
857 Τζομπανάκης Αλέξιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
858 Τηλιγάδης Ν. Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
859 Tocci Raimondo, Eπίκουρος Καθηγητής, ΔΠΘ
860 Τοσουνίδης Αντώνης, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
861 Τουλής Ιωάννης, Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
862 Τουλούμη Γιώτα, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
863 Τουμπέκης Ανάργυρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΕΚΠΑ
864 Τουντασάκη Ειρήνη, Καθηγήτρια, Πάντειο Πανεπιστήμιο
865 Τουρτούρας Χρήστος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
866 Τράκας Νίκος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
867 Τρανός Τριαντάφυλλος, ΕΔΙΠ, ΑΠΘ
868 Τραχανά Βαρβάρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
869 Τριανταφυλλίδης Α. Τριαντάφυλλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
870 Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος, Καθηγητής, ΑΠΘ
871 Τριανταφύλλου Σεβαστή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
872 Τριάντης Δήμος, Ομότιμος Καθηγητής, ΠΑΔΑ
873 Τριάντης Λουκάς, Ακαδημαϊκός υπότροφος, Πολυτεχνείο Κρήτης
874 Τροβά Βάσω, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
875 Τσακαλάκης Δημήτρης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
876 Τσάμπρα Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
877 Τσανταρλιώτου Μαρία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
878 Τσάτσαρης Ανδρέας, Καθηγητής, ΠΑΔΑ
879 Τσατσαρώνη Άννα, Ομότιμη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
880 Τσατσούλης Δημήτριος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών
881 Τσάφος Βασίλης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
882 Τσαφταρίδης Νικόλας, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
883 Τσεκένης Αιμίλιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
884 Τσέλεκας Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
885 Τσελέντης Βασίλειος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πειραιά
886 Τσιγγίλης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
887 Τσίγκανος Παναγιώτης, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Πατρών
888 Τσίγκου Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
889 Τσιγωνάκη Χριστίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
890 Τσίκαρης Βασίλειος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
891 Τσιμίδου Μαρία, Ομότιμη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
892 Τσιμουρής Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
893 Τσινιάς Ιωάννης, Καθηγητής, ΕΜΠ
894 Τσιόκανος Θανάσης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
895 Τσιούμης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, ΑΠΘ
896 Τσιριγώτης Γεώργιος, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας
897 Τσιριντάνης Αλέξανδρος, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
898 Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
899 Τσιτσικλή Δήμητρα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
900 Τσιτσικλή Χριστίνα, επιστ.συνεργ., ΑΠΘ
901 Τσίτσιου Χρυσάνθη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
902 Τσιώλης Γιώργος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
903 Τσιώτας Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
904 Τσόλκας Ιωάννης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
905 Τσοτσορού Αλίκη, ΕΕΠ, ΕΚΠΑ
906 Τσούνη Γεωργία, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
907 Τσουτσουλοπουλου Αναστασία Μαρίνα, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
908 Τσοχαντζής Ιωάννης, ΕΔΙΠ, ΕΚΠΑ
909 Τσώλης Κωνσταντίνος, ΕΕΠ, ΑΣΚΤ
910 Τσώνος Χρήστος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
911 Τύμπας Τέλης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
912 Φακιολάς Τ. Ευστάθιος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
913 Φαράκλας Γιώργος, Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
914 Φαρδή Κυριακή, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
915 Φασουλιώτης Δημήτρης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
916 Φάσσα Ελένη, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΔΠΘ
917 Φίγγου Ευαγγελία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
918 Φίλης Α. Γιάννης, Ομότιμος Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
919 Φιλοκύπρου Έλλη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ
920 Φλιτούρης Λάμπρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
921 Φλώρος Άγγελος, Επίκουρος Καθηγητής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
922 Φλώρου Γιαννούλα, Καθηγήτρια, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
923 Φουρναράκη Ελένη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
924 Φουρτούνης Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο
925 Φουτάκης Δημήτρης, Επίκουρος Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
926 Φραγκουλίδου Ράνια, ΕΕΠ, ΑΠΘ
927 Φριλίγγος Ευστάθιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
928 Φτερνιάτη Άννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Πατρών
929 Φυντίκογλου Βασίλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
930 Φωκαΐδης Πέτρος, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
931 Φωσκόλου Βίκυ, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
932 Φωτάκης Κώστας, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
933 Χαβρεδάκη Ειρήνη, ΕΕΠ, Πανεπιστήμιο Κρήτης
934 Χαΐτογλου Κώστας, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
935 Χαλκιαδάκης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης
936 Χαμαλίδη Έλενα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Ιόνιο Πανεπιστήμιο
937 Χανδρής Παντελής, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΣΚΤ
938 Χανιώτου Ελένη, Καθηγήτρια, ΕΜΠ
939 Χαντζαρούλα Ποθητή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
940 Χαραβιτσίδης Πετρος, Επίκουρος Καθηγητής (υπό διορισμό), ΕΚΠΑ
941 Χαραλαμπόπουλος Αντώνιος, Καθηγητής, ΕΜΠ
942 Χαρβαλιάς Γεώργιος, Καθηγητής, πρώην Πρύτανης, ΑΣΚΤ
943 Χαριστός Νικόλας, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
944 Χασάπης Δημήτρης, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΚΠΑ
945 Χασιώτης Λουκιανός, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
946 Χατζηαργυρίου Νίκος, Ομότιμος Καθηγητής, ΕΜΠ
947 Χατζηδάκη Άσπα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κρήτης
948 Χατζηκυριακίδης Στέργιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
949 Χατζηκυριάκου Αντώνης, Επίκουρος Καθηγητής (υπό διορισμό), Πάντειο Πανεπιστήμιο
950 Χατζημίσιος Περικλής, Καθηγητής, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
951 Χατζηνικολάου Κορίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια, ΑΠΘ
952 Χατζηνικολάου Νίκος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
953 Χατζηπροκοπίου Μάριος, συμβασιούχος διδάσκων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
954 Χατζηπροκοπίου Πάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΑΠΘ
955 Χατζητάκη Βασιλεία, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
956 Χατζηχρήστου Χριστίνα, Λέκτορας Εφαρμογών, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
957 Χατζοπούλου Κατιφένεια-Αγγελική, ΕΔΙΠ, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
958 Χατζούλη Αίγλη, Επίκουρη Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
959 Χολή-Παπαδοπούλου Θεοδώρα, Καθηγήτρια, ΑΠΘ
960 Χουβαρδά Ιωάννα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
961 Χουρδάκης Αντώνης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
962 Χρήστου Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
963 Χριστιανίδης Γιάννης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
964 Χριστοδούλου Γιώργος, Λέκτορας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
965 Χριστοδούλου Μιχάλης, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΠΘ
966 Χριστοδούλου Χάρις, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΑΠΘ
967 Χριστόπουλος Δημήτρης, Κοσμήτορας Σχολης Πολιτικων Επιστημων, Πάντειο Πανεπιστήμιο
968 Χριστόπουλος Κώστας, Επίκουρος Καθηγητής, ΑΣΚΤ
969 Χριστοπούλου Στέλλα, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
970 Χριστοφοράκη Αικατερίνη, Διδάσκουσα με σύμβαση, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
971 Χριστοφορίδης Σάββας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
972 Χρονάκη Άννα, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
973 Χρόνης Νίκος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης
974 Χρονόπουλος Κώστας, ΕΔΙΠ, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
975 Ψαρράς Νικόλαος, Λέκτορας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
976 Ψημίτης Μιχάλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
977 Ψύλλος Στάθης, Καθηγητής, ΕΚΠΑ
978 Ψωμά Ελένη Σελήνη, Καθηγήτρια, ΕΚΠΑ

Πηγή

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *