4 Ιουλίου, 2022

Μητσοτάκης για εκλογές: Όταν θες να εξαντλήσεις την τετραετία αλλά… δεν σε αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ! (βίντεο)

Το ακούσαμε κι αυτό

Νέο αφήγημα αυτό πάλι..

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι εκείνος είναι θεσμικός και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφήνει!

Ο πρωθυπουργός των επιδομάτων και των ιστορικών δικαιωμάτων, που σύμφωνα με διεθνή μέσα η πολιτική του οδήγησε και πάλι τους Έλληνες στις ουρές των συσσιτίων. Ο άνθρωπος που έγινε αντικείμενο έρευνας στο εξωτερικό εξαιτίας της εμμονής του να ζητάει κάθε μέρα εκλογές όσο ήταν αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την ώρα που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να βγάλει τη χώρα από τα βράχια της χρεοκοπίας στην οποία την έριξαν οι πολιτικές των ελλειμμάτων, της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος και της διευρυμένης διαφθοράς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.. τώρα αφού απέτυχε σε όλα, (διαχείριση πανδημίας-εμβολιαστικού προγράμματος, διάλυση του ΕΣΥ, περιορισμοί στην ελευθερία του τύπου, απαξίωση του Πανεπιστημίου, εκτόξευση της ανεργίας των νέων, εργασιακός μεσαίωνας, βίαιη φτωχοποίηση του λαού μέσω της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής, των συνεχών ανατιμήσεων και της ακρίβειας, πληθωρισμός με ρεκόρ 28ετιας, εκτόξευση του χρέους, εποπτεία της Ελλάδας μέχρι και το 2059) κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για σκληρή αντιπολίτευση σπάζοντας για ακόμη μια φορά το φράγμα της γελοιότητας!

Μάλλον ο πρωθυπουργός ως κακομαθημένος γόνος πλούσιας οικογένειας έχει αλλεργία στην κριτική και θέλει να τον αφήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση ανενόχλητο για να συνεχίσει να καταστρέφει τη χώρα!

Δείτε το video από τον Πολύγραφο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.