4 Ιουλίου, 2022

Εθνικιστικές κορώνες ή Φασίστες με κρατική χρηματοδότηση!

Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση επενδύει στον διχασμό

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

“Απόψεις… με Άποψη”

Όλα τα είχαμε…τούτοι δω μας έλειπαν! Θάταν μια από τις γελοίες γραφικότητες που ζούμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που ευτυχώς έχουν πια ελαττωθεί σημαντικά.

Είναι όμως ιδιαιτέρως σοβαρό όταν η διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού προβαίνει σε μια τέτοια προβοκάτσια, προσθέτοντας προβλήματα στις σχέσεις της χώρας μας με τους γείτονες, σε μια τόσο κρίσιμη μάλιστα περίοδο.

Η διοίκηση της ΕΑΑΣ, στο όνομα μάλιστα του συνόλου των αποστράτων αξιωματικών, καταπατά το νόμο και γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την κυβέρνηση και την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Να επισημάνουμε πως η Ένωση είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία και χρηματοδότηση του ΥΕΘΑ. Όπως επίσης ότι στη Συμφωνία των Πρεσπών περιλαμβάνεται η συμβατική υποχρέωση των δυο κρατών (Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας), ¨να μην ενθαρρύνουν, μάλιστα σε επίπεδο δημοσίων οργανισμών, πρωτοβουλίες που οδηγούν σε όξυνση κλίματος μισαλλοδοξίας μεταξύ των δυο λαών¨.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση της κυβέρνησης. Ο κ. Δένδιας που σε κάθε ευκαιρία ζητά από τους γείτονες -και καλά κάνει- την πιστή εφαρμογή της Συμφωνίας, είναι απασχολημένος αλλού!

Δείτε και τους ομιλητές για να έχετε πλήρη εικόνα!

Σχόλιο συντάκτη : Συμφωνεί ο πρωθυπουργός με την εκδήλωση αυτή ενός οργανισμού του Υπουργείου Άμυνας ;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ?????

Δήλωση του Πάνου Ρήγα

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.