29 Νοεμβρίου, 2022

Άρχισαν οι κομπίνες και στον ΟΑΕΔ!

Η προεκλογική περίοδος έχει αρχίσει και αυτό φαίνεται και από τα ρουσφέτια που γίνονται (φανερά και μη).

Πρώτη φορά λοιπόν η κυβέρνηση των ολίγων άνοιξε την πλατφόρμα για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού στις 15/6 για μόνο 8,5 μέρες. Αυτό για να μπορέσουν να κάνουν αίτηση οι 540.000 ενδιαφερόμενοι, όπως άκουσα στις ειδήσεις.

Προσπαθώντας συνέχεια επί ώρες (χθες ήμουν στο σύστημα από τις 9:00 -14:00 που έληξε η προθεσμία) το σύστημα έπεφτε, λόγω πληθώρας αιτήσεων. Η αίτηση μου καταγράφηκε αλλά όταν πατούσα καταχώρηση, έπεφτε όλη η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Η ευθύνη λοιπόν δεν είναι δική μου αλλά της οργάνωσης του ΟΑΕΔ.

Όταν ζητάς να καταθέσω σε ηλεκτρονική σελίδα, προϋπόθετει ότι θάχεις πάρει όλα τα μέτρα για να αντέξει αυτή η σελίδα. Δεν σας καλύπτει η δικαιολογία ότι δεν άντεξε το σύστημα κι εγώ κι ο καθένας τι φταίει?? Ήμουν εμπρόθεσμος και το πρόβλημα ήταν στο σύστημα σας.

Όλα αυτά φυσικά ξέρουμε ότι γίνονται εκ του πονηρού όταν κυβερνά η ΝΔ και ειδικά με πρωθυπουργό τον Αρχιερέα της κομπίνας Μητσοτάκη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι τόσο ο σύντομος χρόνος υποβολής όσο και στο ότι πολλοί πολιτευτάδες κρατούν αρκετές θέσεις για τα δικά τους παιδιά, ειδικά εν όψει εκλογών.

Κύριοι για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι είστε απατεώνες. Ζητάμε παράταση της προθεσμίας υποβολής για 4μερες & επισκευή του συστήματος ώστε να μην πέφτει & να πετάει έξω την κάθε αίτηση(χωρίς να την καταχωρίσει). Δεν μπορεί ένας εργαζόμενος να αφιερώνει άλλο ένα εργασιακό οκτάωρο για να κάνει αίτηση.

Αυτό που δεν έχετε συνειδητοποιήσει κύριοι της ΝΔ είναι ότι δεν είστε ευεργέτες, διότι τα χρήματα αυτά για τον κοινωνικό τουρισμό δεν τα πληρώνεται από την τσέπη σας αλλά είναι χρήματα που έχουν παρακρατηθεί από τη μισθοδοσία των εργαζομένων