8 Δεκεμβρίου, 2023

“Απόψεις… με Άποψη” – “Η γνώμη μου; Θα την πω! Ευτυχώς που έχουμε αυτούς!”

0

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

“Απόψεις… με Άποψη”

Η γνώμη μου; Θα την πω.

Ευτυχώς που έχουμε αυτούς. Ευτυχώς που δεν έχουμε τους άλλους που μας έβγαλαν από τα μνημόνια, που μείωσαν την ανεργία 11 μονάδες, που πήραν διαλυμένη, χρεοκοπημένη χώρα και παρέδωσαν ανάπτυξη και ρυθμισμένο χρέος, που παρέδωσαν πλεόνασμα και μαξιλάρι 37 δις, που έσωσαν την Παιδεία και το ΕΣΥ, έδωσαν 13η σύνταξη και κοινωνικό μέρισμα κι έλυσαν χρόνιο πρόβλημα της εξωτερικής πολιτικής κι έβγαλαν τη χώρα από τη διεθνή απομόνωση.

Ευτυχώς λοιπόν που έχουμε αυτούς που από το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης έφεραν ύφεση, με τους 30.000 νεκρούς από την πανδημία, οι περισσότεροι εκτός ΜΕΘ και παρά το σκληρότερο λοκντάουν, πρώτοι στον κόσμο ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Ευτυχώς που έχουμε αυτούς και τη ρήτρα αναπροσαρμογής, το διψήφιο πληθωρισμό, τα 2,5 ευρώ βενζίνη κι ο τηλεθεατής της μεσαίας τάξης που θα γινόταν Έλον Μασκ, κάνει αίτηση για να πάρει 13 ευρώ επίδομα βενζίνης και κάνα 100ρικο για τη ΔΕΗ που ξεπουλήθηκε για να… πέσουν οι τιμές.

Ευτυχώς που έχουμε αυτούς και τα πάνω από 7 δις απευθείας αναθέσεις και το πλιάτσικο του δημοσίου πλούτου από το fund που δουλεύει η κόρη του πρωθυπουργού.

Ευτυχώς που έχουμε αυτούς που επέβαλαν την ΕΒΕ κι ο τηλεθεατής της μεσαίας τάξης θα στείλει τα παιδιά του σε ιδιωτικά ΙΕΚ με φοιτητικό δάνειο αλλά θα πάρει πτυχίο ισότιμο με το πτυχίο του παιδιού του άλλου τηλεθεατή της μεσαίας τάξης που θα σπουδάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο τα διπλάσια χρόνια κι αυτό είναι πολύ δίκαιο.

Ευτυχώς που έχουμε αυτούς που σας λένε τζαμπατζήδες γιατί θέλετε χαμηλές τιμές αντί να διακονεύετε στη μάνα σας, να τσοντάρει γιατί τα λεφτά κι ο μισθός δεν είναι το παν.

Ευτυχώς που έχουμε αυτούς που απομόνωσαν τον Ερντογάν και τα τουρκικά ωκεανογραφικά σουλατσάρουν στο Σούνιο αλλά αγοράζουμε φρεγάτες και αεροπλάνα κι έτσι εξασφαλίζεται η Οικογένεια για τον επόμενο αιώνα.

About Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μην χάσετε