17 Αυγούστου, 2022

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρα βρέχει!

της Φωτεινής Καλπάκη

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Δε νιώθει την υποχρέωση να απολογηθεί ο παλιάτσος κ εθνικός μας εκδρομέας για το TurkAegean.

Τα κανάλια ως πλυντήρια α’ κλάσης ξεπλένουν όλο το 24ωρο.

Η αντιπολίτευση (τα στελέχη ,όχι ο Τσίπρας) ασχολείται με την προεκλογική εκστρατεία κι όχι με το Μητσοτάκη και το διεθνή διασυρμό μας…

10 βουλευτές δουλεύουν για το κόμμα, το λαό, τη στηλίτευση της επικαιρότητας, οι άλλοι για τους εαυτούς τους.

Το Αιγαίο χαρακτηρίζεται τουρκικό στο παζάρι του Ερντογάν και οι πατριώτες και εθνικόφρονες με τη σημαία στο προφίλ…. μούγκα.

Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του επικοινωνιολόγου του για να σώσει το προφίλ του οικογενειάρχη. Τί κι αν ζούνε σε χωριστά σπίτια, τί κι αν έχουν άλλους κι άλλες συντρόφους; Τάισμα μπόλικης κίβδηλης κ προπληρωμένης ευτυχίας ως ινφλουένσερς κ βλαχοσελεμπριτι ή ως κοινοί απατεωνίσκοι.

Χρόνια πολλά στην αγάπη του κ συνέταιρο του, την υπέρκομψη οφσορίτισα και Co owner της Μαξίμου ΑΕ. Να ζήσει εκατό χρόνια να ζει απ’ το κράτος και τα δικά μας λεφτά και να μας χαρίζει τέτοια τρυφερά ενσταντανέ να ικανοποιούνται και οι φτωχοί δεξιοί που ονειρεύονται τη ζωή του ολιγάρχη κι ας είναι φτιαγμένη από σκάνδαλα, ξέπλυμα, μίζες, αρχαιοκαπηλία, ντιλς.

Η ανηθικότητα κ η καλοπέραση εις βάρος άλλων είναι οι δύο συντελεστές του δεξιού κλάσματος.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.