17 Αυγούστου, 2022

Γιατί επισκέπτεται ο Μητσοτάκης την Διώρυγα Κορίνθου!

photo από klife_gr

του Θανάση Σπανού (άμισθο εκτελεστικό μέλος του ΔΣ ΑΕΔΙΚ 2016-2019)

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Διώρυγα εντάσσεται στην προσπάθεια εν όψει εκλογών επικοινωνιακά να τονώσει το προφίλ του.

Αυτήν την φορά έχουν καταλάβει όλοι με την εξέλιξη του προγράμματος που έβαλαν σε εφαρμογή από την προηγούμενη επίσκεψη του (Απρίλης 2021) ποιος είναι ο στόχος και γίνεται άρον άρον με τις κάμερες βέβαια των υμνητών του.

1. το κανάλι είναι κλειστό 18 μήνες. Δεν ανοίγει απλώς θα λειτουργήσει 3 μήνες και θα ξανακλείσει μέχρι το καλοκαίρι 2023 οπότε θα ξανανοίξει για 3 μήνες για να ξανακλείσει και να παραδοθεί το 2024 !!!
  2. όλα αυτά γίνονται με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες του στενού κύκλου του γραφείου Μητσοτάκη (Μπόμπολας ΑΚΤΩΡ) με ξεκίνημα 30 εκατ. Ήδη θα γίνουν αναπροσαρμογές που θα φτάσουν τα 40 εκατ και υπολογίζεται στο τέλος να ξεπεράσει τα 60 εκατ !!!
  3. σε ανάλογη κατάπτωση του 2018 σε 20 ημέρες άνοιξε το κανάλι με κόστος 80 χιλ. !!!! Αλλά εδώ με δικαιολογία την κατάπτωση βρήκαν φλέβα χρυσού κανονικά. Και τώρα μάλιστα ξεκινάνε και νέα ιστορία με την ευστάθεια της οδικής γέφυρας !!!! Δεν τους νοιάζει πια η λειτουργία της Διώρυγας. Μπορεί να βγει χρήμα αλλιώς !!!!!
  4. τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.
  • Α. διαλύσανε οικονομικά την εταιρεία Διώρυγας ΑΕΔΙΚ
  • Β τεράστια απώλεια εσόδων
  • Γ τουριστικός καταποντισμός όχι μόνο της Διώρυγας αλλά όλου του Κορινθιακού τουλάχιστον
  • Δ Επισφάλεια του προσωπικού
  • Ε οικονομική επίπτωση σε όλη την περιοχή

Αυτά θα έλθει να ελέγξει ο Μητσοτάκης ο μοιραίος άνθρωπος για την Κορινθία

Τουλάχιστον ας τον ενημέρωση κάποιος ότι είναι κλειστό το κανάλι. Δεν έχουμε όρεξη ούτε για χιούμορ πια !!!!

Η φωτογραφία είναι.. σχόλιο του συντάκτη 😂😂😂

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.