17 Αυγούστου, 2022

“Απόψεις… με Άποψη” – “ Τί σχέση έχει ο Μητσοτάκης με τη Δημοκρατία; ”

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

“Απόψεις… με Άποψη”

Κάποτε ο Ανδρέας είχε πει στον Κρεμαστινό: «Όταν ένας πρωθυπουργός υιοθετεί εγκληματικές σκέψεις, παίρνει διαζύγιο από τη Δημοκρατία».

Τον Ιανουάριο, ο Μητσοτάκης αποκάλεσε «συμμορία» και «υπόκοσμο» τον Βαξεβάνη και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους που ερεύνησαν το σκάνδαλο Novartis. «Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, αυτό λέγεται συμμορία. Δε λέγεται ελευθεροτυπία αλλά ελευθερο-δολοφονία. Με αυτόν τον υπόκοσμο είστε αγκαλιά», ήταν τα λόγια του. Χθες, οι δημοσιογράφοι κρίθηκαν αθώοι από το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Τρία χρόνια που κυβερνά ο γιος αυτού που οδήγησε στον Κορυδαλλό επτά εκδότες το 1991, έχουν γίνει τα εξής: απόπειρα οικονομικού στραγγαλισμού του Documento, έλεγχος από δύο Προανακριτικές Επιτροπές και αντίστοιχη προσπάθεια σε μία Εξεταστική, στημένοι φορολογικοί έλεγχοι με ανώνυμες επιστολές, ρεβανσιστικός αποκλεισμός από κρατική χρηματοδότηση με πρόσχημα τη συκοφαντία ότι η εφημερίδα αμφισβητούσε τον κίνδυνο της πανδημίας, ωμές απειλές για φυλακίσεις (Άδωνις, 14/10/2021) και ένα σχέδιο δολοφονίας του εκδότη από μια τηλεπερσόνα που όταν δεν αντάλλαζε sms με το μισό υπουργικό συμβούλιο, έστηνε επιθέσεις έξω από το σπίτι του με καλάσνικοφ.

Για να το κλείσω από εκεί που ξεκίνησα, δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης έχει πάρει διαζύγιο από τη Δημοκρατία διότι αμφισβητώ ότι είχε μαζί της έστω και περιστασιακά εξωσυζυγική σχέση.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.