29 Νοεμβρίου, 2022

Βιασμός Γεωργίας Μπίκα: Απαλλάχθηκε απ’ όλες τις κατηγορίες ο 27χρονος βιαστής, γόνος πλουτοκρατών Βασίλης Λεβέντης!

του Δημήτρη Τζανακάκη

Από μία Δικαιοσύνη που γ@μιέται πατόκορφα, δεν μας εκπλήσσει απολύτως τίποτα!

Να δείτε που σε λίγο θα οδηγήσουν στη φυλακή τη Γεωργία, έτσι! Για να μη διανοηθεί ποτέ ξανά καμία βιασθείσα να τα βάλει τον βιαστή της αν αυτός είναι γόνος οικογένειας πλουτοκρατών! Να μην κάνει καν καταγγελία! Διότι αν κάνει πρέπει μετά αυτοί να τρέχουν να λαδώνουν δικαστές και αυτό είναι περιττό έξοδο… Ελπίζω βέβαια να βρεθεί ανώτερη δικαστική αρχή και να προσβάλλει την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσεται από όλες τις κατηγορίες ο 27χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί από τη Γεωργία Μπήκα για τον βιασμό της.

Το απαλλακτικό βούλευμα έρχεται σε συνέχεια της εισαγγελικής πρότασης που τόνιζε ότι η καταγγελία της 24χρονης ήταν ψευδής.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία, βασίζοντας το σκεπτικό της απαλλακτικής της πρότασης στο σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας -και μεταξύ αυτών σε καταθέσεις μαρτύρων- αλλά και στα επιστημονικά αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».