6 Οκτωβρίου, 2022

Δεν κερδίζονται εκλογές έτσι!

Όχι, δεν έχει αφήγημα για να πάει σε εκλογές αυτή η κυβέρνηση.

Επειδή δεν υπάρχει αφήγημα, σχεδιάζει να πάει σε εκλογές με καρικατούρες Ειδικών Δικαστηρίων, «νομισματοκοπεία» του 2015 και άφθονο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο

Όχι, δεν έχει αφήγημα για να πάει σε εκλογές αυτή η κυβέρνηση. Το εξανέμισε κάνοντας αισχρές πλάτες επί έναν χρόνο στην κερδοσκοπία των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος. Λέγοντας στον αγανακτισμένο κόσμο εξευτελιστικές δικαιολογίες. Και, στη συνέχεια, φορτώνοντας τα πάντα στον πόλεμο, μολονότι στην Ελλάδα η ακρίβεια είναι πολύ υψηλότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Το εξανέμισε κλέβοντας τα αναδρομικά δώρων και επιδομάτων αδείας από 2 εκατ. συνταξιούχους. Απέναντι στους οποίους είχε δεσμευτεί ότι θα τα επιστρέψει, καλώντας τους να μην τρέχουν σε δικηγορικά γραφεία για προσφυγές. Σήμερα μόνο όσοι δεν εμπιστεύτηκαν την κυβέρνηση και έχουν κάνει προσφυγή μπορούν να ελπίζουν ότι πως θα τα διεκδικήσουν. Οι υπόλοιποι έχουν εξαπατηθεί.

Το εξανέμισε περιορίζοντας την πρόσβαση δεκάδων χιλιάδων παιδιών στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Με όλους τους δυνατούς τρόπους που μπόρεσε να επινοήσει. Αφήνοντας έτσι ανοιχτό τον δρόμο στα κολέγια να μαζέψουν την πελατεία.

Το εξανέμισε αφήνοντας το ΕΣΥ στην τύχη του. Βάζοντας έτσι σε κίνδυνο και σε τεράστια ταλαιπωρία χιλιάδες ανθρώπους και κατακτώντας μία από τις χειρότερες επιδόσεις σε χαμένες ζωές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με το επιχείρημα ότι «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα» – την ίδια περίοδο που σκόρπισε 7 δισ. σε απευθείας αναθέσεις.

Και επειδή δεν υπάρχει αφήγημα, σχεδιάζει να πάει σε εκλογές με καρικατούρες Ειδικών Δικαστηρίων, «νομισματοκοπεία» του 2015 και άφθονο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Να μην τους το χαλάσουμε, αλλά δεν κερδίζονται εκλογές έτσι.

Πηγή: left.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.