17 Αυγούστου, 2022

Η αστεία Ράνια Τζίμα κι ο.. χιουμορίστας Πρετεντέρης!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, την ώρα που γινόταν συζήτηση για τους προκλητικούς χάρτες που παρουσίαζαν ως τουρκικό έδαφος τα 3/4 της Κρήτη, την ώρα που μιλούσε ο Γιάννης Πρετεντέρης επί του θέματος, η παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα σχολίασε ότι “πάλι καλά που μας άφησαν τα Χανιά”, με τον δημοσιογράφο να απαντά με χιούμορ: “Μας άφησαν και τον Πολάκη μαζί”.

Αυτό ήταν! Η Ράνια Τζίμα έβαλε τα γέλια και κυριολεκτικά δεν μπορούσε να συνεχίσει το δελτίο… τόσο αστείο της φάνηκε!!

Πρώτη φορά κεντρικός παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων επιδεικνύει μια τόσο χυδαία συμπεριφορά, φαίνεται δεν έμαθε η κ. Τζίμα εκεί που σπούδασε δημοσιογραφία ούτε καν τα βασικά του Κώδικα Δεοντολογίας.. αλλά τί λέμε τώρα; στάχτη τον έκανε η περιβόητη λίστα Πέτσα!!

Φυσικά για τον Πρετεντέρη δεν υπάρχει λόγος σχολιασμού.. γνωρίζουμε χρόνια τώρα, προ λίστας Πέτσα, πώς ασκεί την δημοσιογραφία.. τα έχει εξάλλου πει καλύτερα απ’ όλους κι ο μεγάλος Ραφαηλίδης που ως γνωστόν είχε διακρίνει από νωρίς τις.. αρετές του περί προσαρμοστικότητας!!

Μας τα θύμισε ο Παύλος Πολάκης με την απάντηση που έδωσε:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.