28 Νοεμβρίου, 2022

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Μαντιναδολόγου Γιάννη Θεοδωράκη για τις φωθιές που κατακαίνε το Ρέθεμνος (βίντεο – φωτο)

Του Σάββα Σεληθωμά

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Ηρακλειώτη Μαντιναδολόγου από το Τυμπάκι Γιάννη Θεοδωράκη στα social media και συγκεκριμενα στο facebook για τις φωθιές που κατακαίνε το Ρέθεμνος

Αναλυτικά έγραψε…

Λυπάμαι…

Λυπάμαι για τους τους ανθρώπους που μόχθησαν που πάλεψαν που αρρώστησαν που ίδρωσαν που χρεώθηκαν που δημιούργησαν περιουσίες και τις είδαν σε μια νύχτα στάχτη…

Λυπάμαι που αυτός ο τόπος που αγάπησα και μεγάλωσα δεν αγαπήθηκε ποτέ από κανέναν του κράτους Δικαίου..

Λυπάμαι που την νότια Κρήτη την θέλουν αποκομμένη από όλη την υπόλοιπη Κρήτη, αποκομμένη από δρόμους, αποκομμένη από νοσοκομεία ,αποκομμένη από δυνάμεις πυρόσβεσης και αστυνομίας.

Λυπάμαι που κάθε τέσσερα χρόνια αυτή η περιοχή πρέπει να γίνεται στάχτη για να φυτρώσουν βίλες, για να γίνεται χειμαδιό για τα πρόβατα και άνθρωποι να καταστρέφονται.

Λυπάμαι που ο τόπος μου ένας τόπος γεμάτος ομορφιές φιλοξενία αγάπη ιστορία ο τόπος μου που έβγαλε οπλαρχηγούς και αντάρτες στο πόλεμο κότεψε, που έγινε ακόλουθος του κάθε άχρηστου της βουλής και υπηρετεί ατομικά συμφέροντα.

Λυπάμαι που κανένα μέσο ενημέρωσης στην Κρήτη δεν ασχολήθηκε με αυτήν την καταστροφή για να μην χαλάσει η εικόνα του Κυριάκου και της κυβέρνησης.

Τέλος μας λυπάμαι εδώ στο νότο, μόνοι ήμασταν μόνοι παρά μείναμε…

Καλό κουράγιο και ο θεός να δώσει σε όσους καταστράφηκαν..

Δείτε το βίντεο…


Ο Ηρακλειώτης μαντιναδολόγος από το Τυμπάκι Γιάννης Θεοδωράκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *