17 Αυγούστου, 2022

Παύλος Πολάκης: ΚΟΥΡΤΑΚΟΓΙΑΝΝΙΟ , μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Γράφει ο βουλευτής

ΚΟΥΡΤΑΚΟΓΙΑΝΝΙΟ , μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…

Κουρτακογιαννιο την ήπιες την πορτοκαλάδα !!! Κέρασε μια και τον Αδωνη που σου ζητούσε συγγνώμη !!

Έφτασε στα χέρια μου η πρόταση της εισαγγελέως που απορρίπτει τη μήνυση σου και με απαλλάσσει από τις κατηγορίες και της «εξύβρισης» και της «συκοφαντικής δυσφήμισης»!

Αφού ξεφτίλισες όλη τη ΝΔ (και τμήμα του ΚΙΝΑΛ) απαιτώντας να σου ζητήσουν συγγνώμη και να ξαναψηφίσουν για να αρθεί η ασυλία μου, ήρθε η Εισαγγελέας και απέρριψε τη μήνυσή σου, με το αιτιολογικό ότι όσα έγραψα για σένα “εξυπηρετούσαν τη διαφύλαξη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ και δη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ” (φωτό 2-3))!

Πλέον κακομοίρη «κοντορεβυθουλη της σάπιας δημοσιογραφίας», έχεις τις εξής επιλογές:

– Είτε να κάνεις την πάπια με την ελπίδα ότι θα ξεχαστεί η συμμετοχή σου στο πλιάτσικο που έγινε μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2011-2014!

-Είτε να προσβάλλεις την απορριπτική διάταξη με την ελπίδα ότι θα βρεθεί κάποιος Εισαγγελέας να σου κάνει το χατήρι (για να μην πάνε χαμένες και τόσες υπουργικές συγγνώμες…)!

Ξέρεις όμως και σε έχει πιάσει τεταρταίος πυρετός ότι είτε έτσι είτε αλλιώς, εγώ θα είμαι εκεί και δεν θα αφήσω ΤΙΠΟΤΑ να ξεχαστεί και να μείνει ατιμώρητο! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ελεγχθούν ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!! Θα σε πάω velona & klosti…

Γι’ αυτό φέρε πίσω τα λεφτά που πήρες “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ζήτα δημοσίως συγγνώμη για το κακό που προκάλεσες στη χώρα τα τελευταία 11 χρόνια και πήγαινε κρύψου σε καμιά σπηλιά στην Άγρια Γραμβουσα.

Όπως θα ανεβοκατεβαίνω με το φουσκωτό στην Κρήτη θα περνώ να σου κουνώ μαντήλι…(φωτο 4)

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.