6 Οκτωβρίου, 2022

Δια χειρός Μητσοτάκη και κυβέρνησης ΝΔ!!!

Τρίτη 26/7/2022

Απόψεις… με Άποψη

0,11 € είχε η τιμή της κιλοβατώρας ως τον Ιούνιο του 2021! 0,22 € είχε ως τον Φεβρουάριο του 2022 που έγινε η εισβολή στην Ουκρανία! Και σήμερα ανακοινώνεται πως από 15 Αυγούστου του 2022 θα πάει στα 0,45 €- 0,50 €!!!

Για το διάστημα Ιουνίου του 21 έως Φλεβάρη του 22 ο διπλασιασμός της τιμής της κιλοβατώρας είναι αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών κυβέρνησης ΝΔ!!!

Το 2018 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένα διάστημα που το βαρέλι το αργό είχε τιμή 109 ΔΟΛ! Η βενζίνη είχε 1,65 € και το πετρέλαιο κίνησης 1,35 €! Με τιμή 109 ΔΟΛ και σήμερα το αργό πετρέλαιο η τιμή της βενζίνης έφτασε να είναι 2,45 € και του diesel 2,15 €!

Δια χειρός Μητσοτάκη και κυβέρνησης ΝΔ!!! ως συνέπεια των δύο (2) αυτών κακών επιλογών λοιπόν από τον Ιούνιο του 21 έως και σήμερα η ακρίβεια στο καλάθι της νοικοκυράς έχει φτάσει στο +40% !!! Με πληθωρισμό 12%+ η αύξηση που δόθηκε ήταν συνολικά 9% … και ΜΟΝΟ στον βασικό μισθό!

Οι υπόλοιποι που παίρνουμε πάνω από 713€ δεν πήραμε αύξηση ούτε ένα ευρώ…!!!… κοινώς…τον ήπιαμε…!!! σε όλες αυτές τις ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ επιλέγονται ως “χάπι” τα κάθε λογής pass… κοινώς…”ήταν δίκαιο και έγινε πράξη” να μας ληστεύουν οι κυβερνώντες και να μας επιστρέφουν κάτι “ψίχουλα” από τα κλεμμένα ως “κοινωνική πολιτική”… δεξιά…!!!

• Για την αναδιανομή του παραγόμενου πλούτου υπερ των Ολιγαρχων και την φτωχοποίηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού ευθύνονται οι κυβερνώντες και οι επιλογές τους τρία χρόνια τώρα!!
  • για την έλλειψη εργατικού δυναμικού λόγω χαμηλών μισθών και ακρίβειας σε όλα, σε τομείς όπως ο τουρισμος και ο πρωτογενής τομέας ευθύνεται η κυβέρνηση!

Υ.Γ : … τοίχο τοίχο να πηγαίνετε μην τυχόν και επανέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ…μην τυχόν και σας κλέψει τις γυναίκες και τα χωράφια.. ξέρετε εσείς!!!

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.