24 Σεπτεμβρίου, 2022

Δημοσιογραφικά μιλώντας, θα είχε γίνει της Π@ΤΑΝΑΡΑΣ!

Κυριακή 31/07/2022

Απόψεις… με Άποψη

Εδώ που τα λέμε…

Τι θα είχε γίνει, σε κάθε επίπεδο, αν επί Βούδα ο ΓΑΠ πήγαινε στο Άρειο Πάγο με στοιχεία για την παγίδευση των συνομιλιών του;

Τι θα είχε γίνει, σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας, αν επί Τσίπρα η Γεννηματά πήγαινε στον Άρειο Πάγο με στοιχεία για την παγίδευση των συνομιλιών της;

Δημοσιογραφικά μιλώντας και πάρα πολύ ψύχραιμα μπορώ να πω με κάθε βεβαιότητα ότι θα είχε γίνει της… ΠΟΥΤΑΝ@ΡΑΣ!

Τώρα αυτό που έγινε είναι ότι ενοχλήθηκαν οι συνεργάτες αυτού του… Ανδρουλιδάκη γιατί στην ενημέρωση από το Μαξίμου τονίζεται ότι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής υπήρξε “σύμπλευση’ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη της Νότιχαμ Φόρεστ και εδώ που τα λέμε μεγάλο… κ@λόπαιδο αυτός ο Καστανίδης γιατί πάει και κάνει σαματά ενώ οι δημοσκοπήσεις από το… Νότιχαμ δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ κόβει από τους Μαδούρους και βοηθούν τη Νέα Δημοκρατία, που στην τελική τι έχουμε να χωρίσουμε και οι φιλίες ρε μ@λάκα δεν χαλάνε επειδή μας παρακολουθεί η ΕΥΠ.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.